4 stars: good service, well treated

Positive

Quick delivery, easy acceptable taste for patient.

Suggestions

expensive delivery charge, no instructions for patients. Not enough information for dentist to use effectively. Suggest video on web or webinar to teach dentist how to use effectively. Would be good to give professional and bulk order discount.

• Knowlegde & Skills

Pluspunten

Snelle levering, goede produkten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Tandpasta lijkt duur maar je hebt er erg weinig van nodig, met een tube doe je bijna een half jaar dus dan valt het weer erg mee. Mondspoeling is erg fijn, gel gebruik ik ook, kan nog niet beoordelen of dat echt iets doet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service

2 sterren: slechter dan verwacht

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle afhandeling van de orders

De verpakkingen voor de producten, kunnen echt beter!! zeker voor deze prijzen. Bij de tandpasta wordt van te voren gewaarschuwd dat het dun is en er wordt toch in een 'gewone op de dop staande tube' verwerkt, dus kliederen. Waarom wordt er niet over een rechtop staande tube met evt. pompje nagedacht? Mond water in een fles waar van de dop, wel goed afsluitbaar is voor vervoer, maar zonder die scherpe plastic hakkels aan je mond. (en dan ben ik nog niet eens een chemo patient)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- overzichtelijke website - kwaliteitsproducten - competente, vriendelijke benadering bij contact

Pluspunten

snelle en adequate levering

Pluspunten

snelle service. Goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik wil graag meer weten over BlueM injectie gel. . Hoe ik het moet inspuiten. Injectie Spuiten en produkt heb ik al.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

fluoride, paraben vrije tandpasta met nadruk op goed, aandachtig, zacht poetsen. Interessante YouTube info, die de biologische tandartsen ondersteunt. Geeft een mens het gevoel baas in eigen mond te mogen zijn. Mouth spray is prettig voor tussendoor. Handig dat drogisten en apotheken nu vaker BlueM in de schappen hebben.

m.b.t. nieuw product: dus nu toch safe spelen met fluoride? Jammer van de toegevoegde menthol en sodium saccharin in de mouthspray wat minder aantrekkelijk maakt voor homeopatisch/anthroposophisch ingestelde gebruikers. Het aanbevelen is lastig omdat het non-fluoride verhaal nog slecht binnenkomt bij regulieren tandartsen, en ik alleen eigenlijk verder natuurlijke producten gebruik (zonder PEG-32!!) en dat "implant care" op de tubes afschrikt of verwart bij mensen met een compleet eigen gebit.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling

Geen verbeterpunten,

Pluspunten

In het kleine tubetje van de (prijzige) gel zat behoorlijk wat lucht ipv gel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heldere productinfo, wetenschappelijke fundering zou aangenaam zijn

geen door mij aan te geven

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik gebruik de fluorvrije tandpasta en mondwater sinds een maand maar heb nu al veel minder klachten . verder was de bestelling snel bezorgd.

?

Pluspunten

Aangename producten met een uitzonderlijk gebruiksgemak en uitmuntende kwaliteit...

Soms zijn de prijzen op bepaalde webwinkels lager dan via de site van Blue M, zou aangenaam zijn als dit overeenstemt...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het product spreekt me aan en bevalt me. Bij een online bestelling is er een snelle en correcte afhandeling.

Het product zou misschien wat goedkoper kunnen? De naamsbekendheid is nog minimaal, de "mond op mond" reclame gaat traag. Dit zou beter kunnen zodat er meer mensen gebruik van kunnen maken.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede producten; overzichtelijk assortiment

Snelle levering, maar zou graag de mogelijkheid van keuze bezorgdatum en/of bezorgtijd willen.

247 Grotevoort

Zwolle 8031 BL

085 303 11 49

Recenze Kiyoh

• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.