Pluspunten
weet niet advies van de mondhygieste.
Verbeterpuntentot nu toe niet
Beste Raymond, Bedankt voor je review. We hopen dat onze producten naar wens zijn. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan horen we dit altijd graag. Met natuurlijke groet, Laura Kluyver Team Blue®m
Beste mevrouw/heer van Koeveringe, Bedankt voor uw reactie. We zijn erg benieuwd of onze producten tot dusver bevallen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dit altijd graag. Met natuurlijke groet, Laura Kluyver Team Blue®m
Pluspunten
Goede producten op basis van medische ervaring
Pluspunten
Hele duidelijke visie, wat werkt!
VerbeterpuntenGeen. Ik ben zeer tevreden.
Beste Charlotte, Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat onze producten zo goed hun werk doen. Mocht je nog vragen hebben over andere producten van ons dan horen we dit graag. Met natuurlijke groet, Laura Team Blue®m
Beste Monique, Bedankt voor je bestelling. Ik ben erg benieuwd wat onze producten voor je zullen doen. Hou je ons op de hoogte? Groetjes, Laura
Pluspunten
overzichtelijke website
VerbeterpuntenDe prijs van de producten is erg hoog.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Ik kan me voorstellen dat u de productprijs aan de hoge kant vindt. Dit heeft echter niets te maken met de marge voor de mondhygieniste maar alles met onze grondstoffen. Deze zijn kwalitatief zeer hoog en hierdoor prijziger dan een reguliere tandpasta. Ik hoop dat de producten u bevallen en u snel verschil zult merken zodat u begrijpt waarom de prijs is zoals hij is :). Ik wens u veel plezier bij het gebruik en chroom niet om uw mening na gebruik te geven. Met natuurlijke groet, Laura
Beste heer/mevrouw van Straten, Ik ben erg benieuwd welke producten de tandtechnici heeft aanbevolen? Laat u ons uw bevindingen weten? Alvast dank, Laura
Pluspunten
VerbeterpuntenWeinig gekend in België Niet flexibel in het aanpassen van de prijzen.( ik had besteld via de site en kreeg achteraf te horen dat er andere tarieven zijn voor professionals , doch de factuur aanpassen bleek onmogelijk)
Geachte heer Block, Wat vervelend om te horen dat dit onduidelijk is geweest. Ik begrijp van mijn collega dat dit inmiddels is gecommuniceerd en opgelost. U krijgt bij een volgende bestelling korting zoals afgesproken met mijn collega. Wij wensen u veel plezier met het gebruik van onze producten. Met natuurlijke groet, Laura Kluyver Team Blue®M
Pluspunten
Super snelle levering van mijn bestelling.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn erg hoog.
Pluspunten
- Snelle levering producten - Heldere en duidelijke website - Producten geven daadwerkelijk een verbetering aan het gebit
VerbeterpuntenDe tandpasta gaat erg (bijna té) snel op. Het is ook iets te zacht, waardoor de tandpasta regelmatig van je tandenborstel afvalt als je het uit de tube haalt. Gezien de prijs van de tandpasta vind ik dit wel een minpunt.
Beste Fanny, Bedankt voor je reactie. Wat vervelend om te horen dat je de tandpasta te zacht vindt. Ik zie dat je de tandpasta zonder fluoride hebt besteld en deze is doorgaans 'normaal' van structuur. Wel is onze tandpasta iets zachter dan de reguliere tandpasta's. Dit heeft met onze grondstoffen te maken. De inhoud van de tube is hetzelfde als andere tandpasta's die in de winkel verkrijgbaar zijn. We hopen wel dat onze producten helpen ter bestrijding van de paradontitis. Hou je ons op de hoogte? Met natuurlijke groet, Laura Kluyver Team Blue®m
Pluspunten
snelle afhandeling en levering
Verbeterpuntennee
Beste Sandra, Wij zijn erg benieuwd of onze producten hebben geholpen ter voorkoming van een ontsteking rondom het implantaat. Wij horen het graag :). Bij voorbaat dank, Laura Kluyver Team Blue®m
Pluspunten
Snelle levering makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenBepalen plaats van levering
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling! Er is bij onze vervoerder in het geval u niet thuis bent op de geplande leverdatum, een mogelijkheid om i.p.v. uw eigen adres een alternatief adres (bijvoorbeeld bij de buren of een afhaalpunt) op te geven. Als ik u hierbij kan helpen hoor ik het graag! Hartelijke groet, team blue®m
Bedankt voor uw review. Goed om te weten dat blue®m werkt voor u. Hartelijke groet, team blue®m
Positive
Thanks a lot. Next time I will order again
SuggestionsMore choice of delivery companies
Hello, Thank you for your positive review! We work with several logistics partners. We always look for the best quality-price ratio, also depending on the destination. Kind regards, team blue®m
Pluspunten
bestellen ging prima en vlotte/korrekte levering. Moeilijk om een "totaal-oordeel"te geven als je alleen een bestelling hebt geplaatst.
Verbeterpuntenzover ik er kennis mee heb , geen verbeterpunt
Goedemiddag, Bedankt voor de positieve feedback. Hopelijk helpt blue®m u goed op weg om de mond gezond te houden. Hartelijke groet, team blue®m
Pluspunten
Heldere productpresentatie
VerbeterpuntenVermelding bestanddelen van de diverse producten
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review! De bestanddelen van alle blue®m producten zijn te vinden op de productpagina's in onze webshop (onder de tab 'GEBRUIK'). Hartelijke groet, team blue®m
Thank you for your review. Glad to hear that the recommendation of your dentist was a succes! Kind regards, team blue®m
Pluspunten
Ik heb afgelopen jaar een interview gehad mbt producten van Bluem. Dus mijn mening is bekend
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Hartelijke groet, team blue®m
Pluspunten
Snel en effectief
VerbeterpuntenActie voor vaste klanten!
Goedemiddag, Bedankt voor de positieve feedback. Wij zullen uw tip voor een vaste klanten actie in overweging nemen! Hartelijke groet, team blue®m
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Mochten er in de toekomst vragen zijn, mag u altijd contact met mij opnemen. Hartelijke groet, Cindy [email protected]
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.