Pluspunten
Duidelijk en producten snel in huis
VerbeterpuntenToevallig ontdekt dus het is nog erg onbekend bij mensen. Heb het al aan mensen als tip doorgegeven die bruggen en kronen hebben.
Beste Willy, Bedankt voor uw review. Erg fijn dat de producten u goed bevallen. Meer bekendheid voor BlueM is absoluut een prioriteit en daar werken we als BlueM team hard aan. Mond-tot-mondreclame is daarnaast een zeer krachtige wijze om naamsbekendheid te genereren. Dank daarvoor! Vriendelijke groet, Marly
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpunteninloggen soms moeilijk
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de levering en erg blij hiermee in aanraking te zijn gekomen
Verbeterpuntengeen idee, misschien dat ik later nog wat tegen kom. Gebruik nu nog alleen het mondwater maar dat zal meer worden
Goedemiddag Bep, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Zeer fijn te lezen dat na het gebruik van BlueM mondwater uw problemen in de mond zijn verminderd en bijna over zijn. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Snelle levering - goede kwaliteit van de produkten.
Verbeterpuntendeze vraag om een beoordeling komt wel heel snel na de levering. De parodontitis is niet zo snel genezen.
Goedemorgen Tineke, Dank voor uw review! Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring met BlueM tandpasta en mondwater. Graag ontvangen wij van u een review wanneer u de producten langer gebruikt en een beter oordeel kan geven. Dank alvast. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
GOED BEDRIJF KOMT AFSPRAKEN NA
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
snelle service en correcte informatie over de levering
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
prettig contact
Verbeterpuntenover de kwaliteit kan ik nog niets zeggen.
Positive
Excellent customer support. Best quality products available on the market.
SuggestionsBeing able to track your orders.
Dear George, Thank you for the review! I am glad to read the products are helping you! With the next order I will send you the track and trace directly. Kind regards, Marly
Pluspunten
Snel, en het werkt echt!
VerbeterpuntenKan goedkoper
Goedemiddag Marloes, Bedankt voor de review. Fijn te lezen dat de producten goed voor u werken. Door de combinatie van ingrediënten in de BlueM mondverzorgingsproducten is het duurder dan de meeste andere mondverzorgingsproducten. Bijvoorbeeld honing en lactoferinne zijn dure ingrediënten. Indien u vragen heeft hierover kunt u contact met mij opnemen: [email protected] Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snel bezorgd.
VerbeterpuntenInhoud van de mondspray is erg klein. Handig voor de consument zou zijn indien er navulling mogelijk is en dan middels een grotere navulfles. Minder verpakking komt ook het millieu ten goede!!
Goedemiddag Pieter, Dank voor uw review! Daarnaast bedankt voor uw suggestie voor de mondspray. Wij vinden de mening van onze klanten zeer belangrijk en streven ernaar onze producten waar nodig en mogelijk te verbeteren. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Heel snelle levering
Pluspunten
Lijkt verder oke!
VerbeterpuntenOp de gebruiksaanwijzing ontbreekt de hoeveelheid die je moet gebruiken. Snellere aflevering, duurde 5 dagen, ons adres bleek onvindbaar! Na wat heen en weer schrijven is het adres gevonden.
Goedemiddag Suze, Bedankt voor de review. Per spoelbeurt met het BlueM mondwater is ongeveer 20 ml (een klein slokje) nodig. Na het openmaken kunt u uit de fles gemakkelijk een slokje nemen. Na een paar keer spoelen voelt u wat voor u het prettigste is. Vervelend dat de producten later geleverd zijn dan gepland. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpunten-
Pluspunten
geweldige ontstekingsremmers de gel en mondwater
Verbeterpuntenaan te schaffen in de winkel
Beste Jolien, Bedankt voor uw review. BlueM producten zijn te verkrijgen op de webshop maar zijn ook via de apotheek te bestellen of via verschillende praktijken in Nederland. U kunt de bestelling ook per e-mail doorsturen waarna de producten direct worden verzonden en u de factuur per e-mail ontvangt. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Snel en acceptabele prijs
VerbeterpuntenMaat beker meeleveren bij mouthwash
Beste Thijs, Bedankt voor de review. Per spoelbeurt met het BlueM mondwater is ongeveer 20 ml (een klein slokje) nodig. Na het openmaken kunt u uit de fles gemakkelijk een slokje nemen. Na een paar keer spoelen voelt u wat voor u het prettigste is. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
- Mooi product - Snelle levering
Pluspunten
De tandpasta voelt goed. Weet niet of het gebit beter zou zijn zonde, maar het verhaal over de hoge mate van zuurstof om anaerobe bacteriën te bestrijden klonk mij logisch.Vandaar dat ik altijd ook nog spoel.
VerbeterpuntenVerwarring over het feit dat er plotseling ook tandpasta met Fluoride is. Het verhaal was juist dat dat niet goed was voor een implantaat, daarom was BlueM uitgevonden. Verbeterpunt: uitleg voor wie dit nieuwe product bedoeld is.
Beste Connie, Bedankt voor uw review. Het is goed te lezen dat uw mond gezond is door de goede verzorging. BlueM is gestart als mondverzorging voor implantaten. Tandpasta met fluoride is inderdaad slecht voor implantaten omdat fluoride de titanium laag van implantaten aantast waardoor de implantaat uiteindelijk verloren kan raken. BlueM is echter ook zeer goed voor de verzorging van natuurlijke tanden. De mening over het gebruik van fluoride is zeer verdeeld, door vraag uit de markt hebben wij er voor gekozen een fluoride variant op markt te brengen zodat voor- en tegenstanders van fluoride gebruik kunnen maken van BlueM tandpasta met actieve zuurstof. Indien u vragen heeft hoor ik het graag. [email protected] Vriendelijke groet, Marl
Vraag: heb het idee dat ik meer last heb van tandgevoeligheid, gebruikte voorheen sensodyne, kan dit het geval zijn, overweeg zelfs tandartsbezoek of even stoppen met BlueM? Graag hoor ik of dit wel eeens vaker voorkomt met vr groet
Beste Marga, Excuses voor de late reactie. Bij BlueM is het juist bekend dat het omgekeerd werkt. BlueM vermindert de gevoeligheid van de tandhalzen. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat een persoon allergisch is voor een bepaald ingrediënt in de tandpasta! In een gezonde mond ligt het tandvlees netjes om de tanden en kiezen. Gevoelige tandhalzen ontstaan alléén wanneer het tandvlees is teruggetrokken. Zonder teruggetrokken tandvlees is deze gevoeligheid niet mogelijk. Eenmaal teruggetrokken tandvlees komt niet meer terug wordt gezegd! Wij weten inmiddels dat het wel terug kan komen door het gebruik van BlueM. Indien u vragen heeft hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Marly
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.