Pluspunten
Geweldige tandpasta! Fijne vlotte levering
Goedemorgen Michael, Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Klantenservice herstelt fouten snel en correct
Verbeterpunten1) Samenstelling Oral gel verschilt nog al per tube, de ene keer dik dan weer dunner. Soms ook enkele klonten 2) Verpakking: kleine zendingen heb ik ontvangen of in grote doos of in een plat doosje dat eigenlijk net niet door de brievenbus past en beschadigd raakt
Goedemiddag Barth, Bedankt voor de review. Wij hebben het probleem met de oral gel voorgelegd aan onze fabrikant om te kijken wat de oorzaak is en op welke wijze het product kan worden verbeterd wat betreft de consistentie. Onze zendingen worden ingepakt door het magazijn waar verschillende formaten dozen worden gebruikt. Dit hangt af van de grootte van de zending. Het kleine pakket was een brievenbuspakket welke door de brievenbus zou moeten passen. Dit was blijkbaar bij u niet het geval. Excuses voor het ongemak. Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
snelle levering en produkt werkt goed.
VerbeterpuntenIk vind de tandpasta overdreven duur, rest is ok.
Goedemorgen, Bedankt voor het invullen van de review. De tandpasta is inderdaad duurder dan de meeste andere tandpasta's. Dit komt door de ingrediënten in de producten als lactoferinne en honing. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact met mij opnemen via [email protected] Vriendelijke groet, Marly de Rijk
Pluspunten
Betrouwbaar,Kwalieits producten voor de mondverzorging. En nu ook tandpasta met fluoride!
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Jolanda, Bedankt voor de review! Binnenkort wordt inderdaad de fluoride versie van de tandpasta gelanceerd. We houden je op de hoogte. Groetjes, Marly
Goedemiddag, Fijn te lezen dat de BlueM mondverzorgingsproducten u goed helpen. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Marly
Beste Jutta, Hartelijk dank voor uw review! Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Fijne mondverzorgingsproducten
Verbeterpuntenmeer reclame maken en korting geven daar het product vrij prijzig is
Goedemorgen Hans, Bedankt voor uw review. De producten zijn vrij prijzig door de combinatie van ingrediënten als honing en lactoferinne. Indien u vragen heeft kunt u contact met mij opnemen via [email protected] Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Accurate verwerking en snelle levering.
VerbeterpuntenErg prijzig.
Beste Pien, Bedankt voor het invullen van een review. De producten zijn door de combinatie van ingrediënten als honing en lactoferrine duurder dan de meeste andere tandpasta's. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact met mij opnemen per mail: [email protected] Met vriendelijke groet, Marly
Positif
Tout parfait
SuggestionsDiminuer le prix.
Pluspunten
Ik ken het bedrijf niet zo goed maar ik vind het een positief punt dat ze een hele goede tandpasta hebben ontwikkeld.
Verbeterpuntennvt
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Het is goed te horen dat de BlueM producten u goed bevallen. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Goede informatie over produkten
VerbeterpuntenJammer dat tandpasta/mondspoeling xylitol bevat (laxerende werking)
Pluspunten
innovatief
Verbeterpunten- verkooppunten - betere dop op tandpastatubes (tandpasta is te dun voor dit soort dop, wordt een knoeiboel)
Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie. De producten van BlueM zijn verkrijgbaar bij de apotheek, op bestelling, via de webshop en sommige praktijken verkopen de producten in de praktijk. De tandpasta is inderdaad dunner dan de meeste andere tandpasta's. Bedankt voor uw reactie op de dop. De mening van onze klanten is erg belangrijk en we streven ernaar onze producten te optimaliseren. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
prima service, direct antwoord als ik mail
Verbeterpuntenmijn gebit is minder glad na het poetsen en er blijft eerder plaque kleven. het is jammer als ik 1 tube tandpasta wil bestellen de verzendkosten bijna 50% zijn. verkoopunten in de buurt (bv bij ekoplaza of tandarts) zou helpen.
Goedemiddag Yvette, Bedankt voor de review. De producten zijn ook te verkrijgen via de apotheek, meestal op bestelling. Sommige praktijken verkopen de producten in de praktijk. Indien u via de webshop wilt bestellen, en een bestelling plaatst boven de 35 euro worden er geen verzendkosten berekend. Met vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Klantvriendelijk, duidelijk, klantgericht
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Service is goed.
Pluspunten
producten arriveerden op tijd en zijn zoals beschreven
Verbeterpuntenmisschien wat meer voorlichtig wat je kunt verwachten bij teruggetrokkentandvlees en blaren op het tandvlees
Goedemiddag Anna, Bedankt voor uw review. Indien u last heeft van teruggetrokken tandvlees en blaren op uw tandvlees is het ook verstandig te gaan spoelen met BlueM mondspoelmiddel. Het mondwater bevat geen alcohol en fluoride. Het mondspoelmiddel is een goede aanvulling op de tandpasta. Indien u vragen heeft kunt u mij mailen: [email protected] Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
snelle en correcte levering, goed verpakt
Verbeterpuntende producten zijn erg duur, ik gebruik het product nog te kort om resultaat te merken.
Goedemiddag Nicole, Bedankt voor uw review! WIj zijn erg benieuwd naar uw ervaring van de producten wanneer u deze langer gebruikt. De producten zijn duurder dan de meeste andere mondverzorgingsproducten door de combinatie van ingrediënten als lactoferrine en honing. Indien u vragen heeft kunt u mij altijd mailen: [email protected] Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en toegankelijkheid wdbsite
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Great service, great products!
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.