Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenPrijs kan iets scherper vergeleken met andere aanbieders
Pluspunten
Prima producten en service.
VerbeterpuntenDe tandpasta zou iets minder vloeibaar moeten zijn. Het glijdt wel erg makkelijk uit de tube en zo - voor je daar erg in hebt - langs de tandenborstel de wasbak in. Beetje zonde, want niet goedkoop.
Beste Martine, Bedankt voor uw review. BlueM tandpasta is inderdaad dunner dan de meeste andere merken tandpasta. BlueM tandpasta werkt effectief bij verwijdering van plaque. BlueM tandpasta is vloeibaarder en dunner dan andere merken tandpasta's waardoor de nylon haren niet worden aangetast en de tandenborstel de plaque kan verwijderen. BlueM tandpasta dient voor het verwijderen van plaque en het toedienen van zuurstof waardoor BlueM tandpasta effectief werkt tegen plaque en bacteriën. Voor meer informatie: http://www.bluemcare.com/nl/blogs/nieuws/welke-aspecten-van-tandenpoetsen-dragen-werkelijk/ Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Goed product duidelijke onderbouwing eerlijke uitleg
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Ik vindt het jammer dat ik verzendkosten moet betalen als ik zelf bestel en als ik bij de drogist bestel hoef ik dat niet dus ben ik goedkoper uit bij de drogist
Goedemiddag Sjannie, Bedankt voor uw review. Boven de 35 euro worden er geen verzendkosten berekend, en worden uw producten gratis verzonden. Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet,Marly
Pluspunten
Speciale tandpasta is een goed product.
VerbeterpuntenPrijs van de tandpasta vind ik erg hoog, zeker als daar de porto bij komt.
Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie. De tandpasta is inderdaad duurder dan de meeste andere merken tandpasta. Dit komt door de samenstelling van ingrediënten. De ingrediënten in de tandpasta zijn duur zoals de lactoferrine en de honing. Wanneer u een bestelling plaatst met een waarde boven de 35 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. De zending wordt dan geheel gratis verstuurd. Vriendelijke groet, Marly
Sluiting grote flacon mondwater is slecht. Flacons waren in plastic zak verpakt dus dit probleem is bekend. Zoek andere flacon.zou ik aanraden.
Pluspunten
correcte levering
Verbeterpuntennog geen
Pluspunten
Producten zijn goed
Pluspunten
Prod. zijn prompt geleverd. Binnen 5 dagen had ik de bestelling in huis.
VerbeterpuntenJe ervaringen vertellen komt te snel na de levering. Verbeteringen aan je mondproblemen kunnen nog niet gerealiseerd zijn
Goedemorgen Tineke, Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met BlueM wanneer u de producten voor langere tijd gebruikt. Alvast een prettig weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
Beste Ivonne, Bedankt voor uw review. Het is fijn te horen dat u tevreden bent met de service en de producten. Vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Janneke, Bedankt voor uw review. Vervelend dat het product bij u scherp in de mond aan voelt en een sterke smaak geeft. De voorkeur wat betreft smaak is een subjectief gegeven. Wij streven ernaar een kwalitatief hoogwaardig product te leveren waarbij het helaas niet mogelijk is aan ieders smaak te voldoen. Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u vragen heeft kunt u mij altijd mailen [email protected] Met vriendelijke groet, Marly
Pluspunten
Duidelijke info, snelle afhandeling
Pluspunten
Snel geleverd prima producten
Pluspunten
prima service, snelle bezorging
Verbeterpuntenzou fijn zijn als je vragen kunt stellen over het product
Goedemorgen Connie, Bedankt voor uw review! Via onze website kunt u vragen stellen over het product via het contactformulier. U kunt mij ook altijd mailen op [email protected] Vriendelijke groet, Marly de Rijk
Pluspunten
snelle en corecte uitlevering
Pluspunten
Pluspunten
Kan ik niet beoordelen
VerbeterpuntenKan ik niet beoordelen
Pluspunten
gezien de verbeterpunten zou het nog positiever kunnen zijn.
Verbeterpuntenmakkelijker de bestellingen kunnen plaatsen. de betaling ook op een makkelijker manier kunnen doen bij het invullen van hoe je wilt betalen. duidelijker laten zien dat de bestelling gedaan is.
Goedendag Frans, Bedankt voor uw review. De verbeterpunten welke u aangeeft zullen wij meenemen. Het is belangrijk dat u als klant makkelijk en snel de producten kunt bestellen via onze webshop. Wij zullen dit verbeteren waar nodig en waar mogelijk. Wij zijn benieuwd wat uw ervaring is met de BlueM tandpasta en mondwater. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Marly
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.