Blue M helpt me mijn mond gezond te houden

Door Blue M blijft mijn mondflora in takt en helpt mij mijn mond gezond te houden en voelt alles fris aan.

Blue M helpt me mijn mond gezond te houden

• Pluspunten N.v.t.

Alles ging perfect, super snel bezorging en kwaliteit van producten is wonderlijk. Mijn eigen tandarts en mondhygiëniste gebruiken BlueM en hebben die aan mij aanbevolen. Zeer tevreden!

• Pluspunten Kwaliteit

voor ontstekingen van tandvlees en huid werkt dit uitstekend!

ik heb terugtrekkend tandvlees en daardoor eerder last van ontstekingen en pijnlijke plekken. Beetje BlueM er op en de pijn en ontsteking neemt snel af. Voor mij een must om altijd bij me te hebben. Ik gebruik het ook bij ontstekingen van mijn huid.

• Pluspunten zie boven

Geweldig service zeer tevreden

Geweldig service zeer tevreden

Snelle en perfecte levering

Dag 1 de producten besteld en dag 2 stipt met DHL geleverd. Eenvoudig bestelproces, goede korting bij afname van groter aantal.

• Pluspunten Geen fluoride

Werkt goed en smaakt lekker.

Op advies van mijn tandarts overgestapt. Mijn tandvleesproblemen die waren ontstaan door problemen met een kroon zijn snel opgelost en belangrijk: het verkleurt de tanden niet en het heeft een prima “afdronk” dus geen behoefte om na te spoelen.

M’n pakket nog niet vangen…

M’n pakket is door gestuurd naar een viatim punt. Alleen bestaat deze niet meer. Sindsdien in de weer met DHL, maar tot op heden weinig resultaat. Heb jullie producten eerder naar tevredenheid gebruikt.

Geef jezelf dit cadeau

Heb enige tijd dit product gewonnen. Ik ben alles gaan gebruiken. En had nooit verwacht dat ik online tandpasta zou bestellen omdat deze zo fijn is. Maar toch gedaan toen deze op was. Heb zelfs de tandenborstel erbij besteld. Maak mij maar ambassadeur ik ben om. Zou collectief in het kerstpakket mogen wanneer je het mij vraagt.

• Pluspunten Blijft niet teveel in de tube hangen.

Verbeterd mijn gebit

Op advies van de tandarts hier mee begonnen en het verbeterd mijn gebit (verminderd de kans op gaatjes)

• Pluspunten Werkt voor mij goed. Zichtbaar resultaat.

Minder mond problemen

Voorheen had ik vaak tandvleesontsteking of andere kleine mankementen met mijn gebit.Sinds ik Blue M tandpasta gebruik en regelmatig met mondwater spoel is dit verleden tijd!

• Pluspunten Geen ontstekingen en frisse mond

De BlueM Oral Foam is top!

De foam maakt mijn nachtbeugel echt weer helemaal fris. Met andere producten nooit zo goed gelukt als met deze foam. Net weer een nieuwe bestelling gedaan!

Professioneel schone mond

Sinds een paar weken gebruik ik de foam en ik heb na het poetsen nog nooit zo’n schone mond gehad!

• Pluspunten Makkelijk in gebruik, ook onderweg als je geen poetstijd hebt.

247 Grotevoort

Zwolle 8041 BL