Sortuj

Blaren op mijn tandvlees

De titel zegt genoeg denk ik. Na ekele keren gebruik van de tandpasta en mousse is mijn tandvlees vuurrood met bobbelige pijnlijke blaren. Gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing. Ik hoop dat hetnog herstelt.

• Pluspunten N.v.t.

Ik had een scheurtje in de hoek van mijn lip, dit ging steeds maar niet over en werd erger. Na het gebruiken van BlueM, was het na 1 keer gebruiken al aan het minderen! Nu is het bijna weg gelukkig.

• Pluspunten Geneest snel

Heel slecht

Bestelling ging niet helemaal goed was onvolledig ......maar super opgepakt daarna en ontvangen zelfs nog nagebeld door het bedrijf zelf met excuses en een kaartje. Helemaal top

• Pluspunten Zijn er niet

Geen bloedend tandvlees meer.

Vroeger had ik heel vaak bloedend tandvlees. Op aanraden van mijn tandarts ben ik BlueM dagelijks gaan gebruiken. Fijn dat ik nu er geen last meer van heb! Met vriendelijke groet, Else Kok

• Pluspunten N.v.t.

zeer goed service snel geleverd

gebruik het al geruime tijd werkt prima.

• Pluspunten N.v.t.

On line aankopen is simpel. Service is prima

Goede levering.

Producten snel in huis. Producten zijn heerlijk.

• Pluspunten alles

Frisse mond en frisse adem

Na het poetsen en spoelen met BlueM ervaar ik uren lang een hele frisse mond en adem. Zelfs dochterlief pikt mijn mondspoeling van BlueM... een goed teken

• Pluspunten Lange frisse mond en adem

Geweldig!!

Hele fijne tandpasta in gebruik en een fijn spoelmiddel, top!!

• Pluspunten Geen fluoride in de tandpasta

ervaring

ideaal mondwater werk perfect en zuinig in gebruik

goede producten

inhoudelijk zijn de producten in orde maar.. de tandpasta verpakkingen zijn zo stijf dat het mij niet lukt daadwerkelijk alle pasta eruit te wringen, daar kan verbetering n aangebracht worden.

• Pluspunten producten en erkzaanheid

Goede spullen, snel geleverd

Bij het eerste gebruik was al meteen duidelijk dat het prima is. Intense werking en gevoel. Ik heb nu echt het gevoel dat ik mijn tanden GOED gepoetst heb,

• Pluspunten N.v.t.

Kwaliteit producten, snel en deskundig afgehandeld.

Al mijn bestellingen, snel in huis. Nooit problemen bij een bestelling gehad. Producten van hoge kwaliteit. Leuke aanbiedingen.

• Pluspunten Snel en makkelijk

Nooit meer anders

Dagelijks binnen zorg en mondzorg

• Pluspunten Alleen maar en op allerlei gebied inzetbaar

supersnel

De website is rustig en duidelijk. Bestellen en leveren is snel en probleemloos.

• Pluspunten website, levertijd

Besteld, betaald, geleverd na één dag. Perfect.

• Pluspunten N.v.t.

Goede ervaring met bestellen via BlueM

Het bestellen via de webshop is wel wat traag maar verder naar tevredenheid.

• Pluspunten duidelijk

Blue M heeft al zoveel tand problemen opgelost voor mij. Andere merken in het verleden geprobeerd, maar helaas levert het niet de gewenste oplossing, die Blue M wel bied.

• Pluspunten Zeer hoge kwaliteit

Heel verfrissend

Fijne tintelingen in je mond en heel schoon zijn de impantaten.

• Pluspunten Schoon en fris

Verrassend

Beste product dat ik ooit gebruikt heb voor mondverzorging. De frisheid, het hele gevoel, geweldig. Ben blij dat mijn tandarts me hiermee heeft laten kennismaken.

super

Een aantal dingen besteld (tandpasta en mondwater). De tandpasta gehouden, voor het ongeopende mondwater een andere variant besteld en deze teruggestuurd. Fantastische service wat betreft retourneren. Geen probleem, direct geregeld.

• Pluspunten service

makkelijk bestellen

besteld en snel geleverd, je bereikt echt resultaat met dit spoelmiddel en borstel

• Pluspunten N.v.t.

Great products, fast delivery! I'm very satisfied! My teeth are cleaner and healthier!

Geweldig product.

Op advies van Mondzorg Giethoorn ben ik dit product gaan gebruiken.

• Pluspunten Heerlijk fris bij gebruik.

Nette website en prima afhandeling van de bestelling

Mijn parodontoloog schreef een paar Bluem producten voor dus kwam ik op deze website uit. Ik blijf het eigenaardige producten vinden, maar ze zijn goed voor de genezing en smaken lekker zoet. De prijzen doen wel een beetje pijn in m'n portemonnee, maar het is voor m'n gezondheid dus niet zeuren maar ;-)

• Pluspunten Alles tot in de puntjes verzorgd.

247 Grotevoort

Zwolle 8031 BL

085 303 11 49

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.