Produkt und Lieferung waren perfekt.

Der gesamte Ablauf war perfekt. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Die Website und die weitere Kommunikation war sehr gut übersetzt!

Mooie artikelen en goed op de hoogte gehouden wanneer ik pakketje kon verwachten.

Voor herhaling vatbaar

Prima.

Heel snel geleverd en prima ingepakt.

Dit is een uitstekende webshop. De artikelen zijn voordelig geprijsd en worden snel geleverd. Ik bestel hier graag

Geweldige koffie glazen maxxo

Netjes verpakt bij mijn vorige bestelling was er een koffie glas kapot gegaan. werd keurig netjes omgeruild en snel weer in huis .dit merk is zo fijn heb ook andere glazen geprobeerd maar die gingen al heel snel lekken . Dus ook dit merk is zeer goed en zeker een aanrader. Helemaal blij met mijn maxxo glazen

Snel geholpen en een suoerlevering

Snel geleverd en top verpakt

Producten waren goedkoper dan de concurrenten. Alles was top verpakt en de volgende dag geleverd.

Snel antwoord

Snel Antwoord op mijn vraag en goed opgelost.

Slechte service

Dure koekenpan gekocht van “topmerk” Berghof. Heel gevoelig voor aanbakken, bij indienen klacht binnen 3 weken krijg ik een moralistisch verhaal over bakken en temperaturen. Valt niet onder garantie, geen coulance. Pretentieuze dozenschuivers.

goede service

In januari heb ik via Habitas een prachtige waterkoker van Eva Solo gekocht, helaas ging deze in augustus kapot. Habitas heeft na mijn melding direct contact opgenomen met de producent (2 jaar garantie) en dankzij hun inzet heb ik twee dagen later een nieuwe waterkoker toegestuurd gekregen. Dank-jullie-wel!

FANTASTISCH

Uitstekende service komt de afspraak na en levert echt de volgende dag

Mooi assortiment en fijne snelle levering.

Super service

Mijn artikelen binnen een dag ontvangen. Er bleek een probleem te zijn met mijn bestelling en zij hebben dit direct opgelost. Ik ga hier zeker meer bestellen in de toekomst.

Volgende dag netjes in stevige verpakking geleverd.

Niets op aan te merken

Super goed

Netjes en verzorgd

Snel en goed

Pakje snel geleverd goed verpakt

Snelle zorgvuldige levering

Snelle zorgvuldige levering van een Eva solo buitenlamp

Netjes verpakt

Beter toen ik ze via bol.com had besteld de dozen van de glazen lagen los in een grote doos voor door er ook één glas gebroken was .nu helemaal goed gegaan mooie glazen liggen prima in de hand.mooie vorm geving . Super blij mee.

Uitstekende kookwinkel

Kwaliteitsproducten aan een mooie prijs. Snelle levering, ben heel tevreden.

Prima snelle levering en goed product

Prima snelle levering en goed product geleverd!

Snelle communicatie

Mooi product, goed verpakt en snel verzonden!

Mooie webshop, fijne producten

Mooie spullen voor een goede prijs. Verpakking en bezorging ook prima. Ga zo door. Hartelijk dank!

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam