Reactie van het bedrijf
Beste meneer Rotteveel,
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze service en de koekenpan. We begrijpen dat dit voor u een teleurstelling is. Een keramische koekenpan biedt veel voordelen, maar heeft ook specifieke eigenschappen waar rekening mee gehouden moet worden, zoals we ook in ons eerdere mailcontact hebben uitgelegd. De pan is minder gevoelig voor aanbakken, maar wel voor oververhitting.
Op basis van de ontvangen foto's konden we vaststellen dat de pan meerdere keren is oververhit, waardoor de anti-aanbaklaag beschadigd is. Helaas valt dit soort schade niet onder de garantie. We hebben eerder aangegeven dat we graag met u meedenken over een passende oplossing, maar hier hebben we geen verdere reactie op mogen ontvangen, behalve deze beoordeling.
Mocht u alsnog samen met ons willen zoeken naar een oplossing, dan staan we daar uiteraard voor open. We kunnen bijvoorbeeld kijken naar een mooie stalen pan, die beter geschikt is voor bakken op hogere temperaturen met olie. Dit type pan presteert het beste wanneer het goed heet is tijdens het gebruik, zoals u aangaf te doen.
Met vriendelijke groet,
Kimberley Anker