aan te raden, zeer mooi product zoals beschreven
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de Kela artikelen en graag tot ziens!
Een last minute idee en gesloten winkels werken niet samen, maar bij habitas hebben ze super snel erop ingespeeld en ervoor gezorgt dat ik voor de kerst mijn schaaltjes had.
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij proberen ten alle tijden met de klant mee te denken, wij zijn dan ook blij dat het voor u gelukt is uw bestelling op tijd te ontvangen. Geniet ervan en graag tot in het nieuwe jaar!
Duidelijke website en mooie prijs kwaliteit glazen gekocht. Werden snel geleverd. Top service.
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u al zo snel van de glazen gebruik kan maken! Een goed nieuwjaar gewenst en graag tot een volgende bestelling!
alles ging super super snel! heel fijn!
Dank u wel voor uw beoordeling! Wat fijn dat u ondanks de drukke periode al snel van de mooie Nordic Ware bakvorm gebruik kunt maken!
Snel bezorgd & alles goed!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij hopen dat u veel plezier mag hebben van de handmixer! Graag tot ziens!
De gekochte artikelen heb ik snel mogen ontvangen.
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u al snel van het reisbestek gebruikt kan maken! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle levering; maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag in huis.
Wat fijn dat u al zo snel van het artikel mag genieten! Wij wensen u veel proostmomenten deze feestdagen en uiteraard ook in de vele dagen die nog mogen volgen!
Snelle levering van prima producten. Blij mee.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met de aangeschafte artikelen en zien u graag terug in onze webshop!
De bestelde bakblikken zijn van uitstekende kwaliteit. Habitas communiceert duidelijk en je weet precies waar je aan toe bent. Verademing :)
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij wensen u veel bakplezier met de bakvormen. Mocht u leuke resultaten hebben dan ontvangen wij natuurlijk graag foto's!
Via email had ik gemeld dat een bestelde deksel beschadigd is. De volgende dag kreeg ik bericht dat een nieuwe reeds verzonden was. Dhl heeft het helaas niet correct bezorgd, maar ook daar leverde Habitas geweldige service. Een webwinkel om bij iedereen aan te bevelen. Helemaal top!
Dank u wel voor uw mooie woorden en begripvolle reactie over de telefoon. Soms liggen zaken als deze buiten onze macht, maar dat neemt niet weg dat wij er alles aan doen om het zo goed mogelijk voor u op te lossen. Gelukkig is dat het geval en bent u een mooi deksel rijker! Wij wensen u vast fijne feestdagen toe en een gezond nieuw jaar!
Alles volgens afspraak ontvangen.
Dank u wel voor uw beoordeling. Heel veel bak en braadplezier deze (feest)dagen met de mooie braadslede!
Goede servise snelle levering Leuke meiden Ja jij ook Mark Gr aan Angela
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Groetjes terug van de meiden, heren, Mark en Angèle!
Snelle levering en product zoals omschreven
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel bakplezier deze feestdagen!
Nadat ik lang moest wachten op mijn bestelling is Habitas in actie geschoten en kwam alles zeer snel in orde. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe bestelling opgestuurd en kwam iets later de oude ook aan. Ik stuur 1 terug maar ben tevreden over het snel oplossen van het probleem en het product.
Goedemorgen mevrouw Portael, Ten eerste onze welgemeende excuses voor dit voorval! Ik heb direct al onze mailboxen nagekeken of wij al een melding hebben gehad over deze vertraging, maar helaas niets ontvangen, anders hadden wij natuurlijk al veel eerder contact met u opgenomen en hier actie op ondernomen. Als ik naar de track & trace informatie kijk zie ik dat uw bestelling blijft hangen op het depot van Bpost. Omdat dit uiteraard veel te lang duurt en de zending vermoedelijk vermist is, gaan wij u direct een nieuw artikel opsturen. Natuurlijk starten wij tevens een onderzoek bij Bpost hoe dit heeft kunnen gebeuren. U ontvangt zo spoedig mogelijk een mail met de nieuwe track & trace informatie van deze nieuwe zending en hopen dat u deze spoedig mag verwachten. Nogmaals onze excuses en wij hopen dat u het vertrouwen in onze webshop niet bent verloren. Met vriendelijke groet, Habitas-Online
Originele beoordeling
Ik kreeg al 2 keer de vraag dit in te vullen maar er is nog niets geleverd. Hoe kan ik dat dan beoordelen. Hopelijk moet ik niet meer te lang wachten op mijn pakket. Ik bestelde 8dagen geleden.
Snelle bezorging en goede klantenservice!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, graag tot een volgende bestelling!
Pakket is goed afgeleverd en ik kreeg geregeld een update wanneer het bezorgd werd.
Hartelijk dank voor uw bestelling. Wij hopen dat de 'kerstballen' een mooi plekje in de boom krijgen!
Kerstcadeau. Maar is om te bakken dus perfect.
Dank u wel voor uw beoordeling en heel veel bakplezier met uw geweldige Nordic Ware bakvorm!
Helemaal Top goeie ervaring.
Dank u hartelijk voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de blikopeners!
Goede ervaring, snelle bezorging en een top kwaliteit van het product. Je krijgt wat je ziet op de side. Ik ben zeer te vreden.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de prachtige Nordic Ware bakvorm!
Snelle levering aan een goede prijs
Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met de dunschilers! Graag tot ziens!
De mooi zeepdispenser was binnen 24 uur (keurig verpakt) geleverd. Helemaal blij mee!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u al snel van de mooie producten mag genieten. Graag tot ziens!
Twee braadsledes besteld die beide van goede kwaliteit zijn en helemaal aan de verwachtingen voldoen. De ene was echter te groot en die heb ik geretourneerd. Dit ging vlot en gemakkelijk.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wij wensen u heel veel plezier met de braadsledes!
Deze website is een plezier om door te bladeren. Simpel, duidelijk en heel veel goede producten. Bestellen is ook eenvoudig en zonder flauwekul, of je nou wel of geen account aanmaakt. De bevestiging volgde direct en ook diezelfde middag het bericht van verzending. Binnen 24 uur goed verpakt en geleverd.
Goedemiddag, Wat leuk om te lezen, dank u wel voor uw mooie waardering. Wij zien u graag terug op onze website!
Hele vlotte aflevering en duidelijke communicatie over de verzending
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de zoutstrooier en graag tot een volgende bestelling!
wat ik bestelde is conform de foto op internet en in goede conditie
Dank u wel voor uw beoordeling en wij wensen u veel plezier met de houten schepjes! Graag tot een volgende bestelling!
Fokkerstraat 547
3125 BD Schiedam