Excellent!

Easy to use website. Reasonable prices for good products.

mooie artikelen

Deze winkel heeft een ruim assortiment met mooie artikelen voor een goede prijs. De bestelling was zeer snel en goed verpakt verzonden. Een aanrader om te gaan webwinkelen!

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten, snelle levering en goed verpakt.

Ik had een vraag over een product en kreeg dezelfde dag nog een antwoord

Wij zeer prettig en vriendelijk geholpen over een klacht van woll koekenpannen

Wij hadden koekenpannen van woll aangeschaft en deze werkte niet meer zoals ze zouden moeten doen. Ook waren er beschadigingen van da anti aanbrak laag. Dit werd beoordeeld in de winkel en de pannen werden ter beoordeling naar Schiedam verstuurt. Na enkele dagen kregen we bericht dat de pannen onder garantie vervangen werden. We vinden dat zeer goede service en zijn ook zeer tevreden over de afhandeling hoe die is gegaan. Vriendelijke groeten Rob van den Berg.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden

Overzichtelijke website groot assortiment

Groot aanbod en snelle bezorging

Fijne webshop

Fijne webshop ik vind hier alles wat ik nodig heb voor te bakken.

Tevreden

Een mooi RVS olieflesje besteld, is goed verpakt en snel geleverd, dus ik ben een tevreden online klant. Ben nu aan het kijken naar een mooie RVS wokpan, ik heb al een leuke gezien, dus vandaag of morgen weer een bestelling!

SUPER

Ik heb mijn spullen binnen 24u gekregen na besteld te hebben. Super goed!

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

Snel geleverd!

Mooi matje

Snelle levering en geheel volgens bestelling

Pannen van het merk Berghoff besteld supersnel geleverd en alles keurig verpakt en helemaal volgens verwachting

Dat was snel

Dat was snel! En perfect verpakt

Een leuk assortiment producten voor goede prijzen. Verder heb ik goede ervaringen met de klantenservice die te hulp kwam toe. De DHL-pakketbezorger het pakket retourneerde omdat hij mijn adres niet kon vinden en dacht dat het pakket verkeerd geadresseerd was. Werd goed opgelost!

Omdat het filiaal in Rotterdam geen voorraad meer had, heb ik alle gegevens gekregen om een bestelling via internet te plaatsen. Zeer vriendelijke personeel, en mijn bestelling is per direct verzonden. Ik raad iedereen deze website en winkel aan.

Goed!

Goed en duidelijke website met veel keuze, vriendelijk en snelle klantenservice, goed verpakt en snel geleverd product kortom; ik ben zeer tevreden over Habitas.

Supersnelle levering!

Goede website, gebruiksvriendelijk en groot assortiment. Niet duur!

Geweldig!

Onze weegschaal was kapot. Een nieuwe besteld bij Habitas en gelijk dezelfde dag mee kunnen nemen. Geweldig! ;)

snelle service en mooie kwaliteit

snelle service en mooie kwaliteit

Netjes en snel

Prima verpakt, prima prijs

goede klantenservice

Een wafelijzer besteld die de volgende dag al in huis was. Helaas zaten er enkele krassen op wat ik toch jammer vond, foto's gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Top geregeld.

Artikelen waren de volgende dag binnen. Super

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam