Super snelle levering van een mooi product

De levering was de volgende dag na bestellen! Goed verpakt en compleet! Dat wil zeggen, niet gebroken

Kwaliteit/prijs

Ik heb al een aantal keren bakvormen besteld. Ze zijn van hoge kwaliteit, 20 jaar garantie, prijs is zeker okee vergeleken met anderen die veel meer vragen voor hetzelfde. Zijn vaatwas bestendig. Losse bodem wat het ontvormen ook gemakkelijker maakt. Zeer tevreden.

Vlot, goede prijs en kwaliteit

Geen verdere info

Bestelling werd snel geleverd en was goed ingepakt, dus zonder beschadiging

goede snelle service, goede producten.

zie boven.

super snelle uitvoering garantie

Helaas hadden wij problemen met onze friteuse. Op woensdag 04-08-2021 heb ik de friteuse opgestuurd met de ontvangen etiketten en al op donderdag 05-08-2021 hebben wij kosteloos een vervangende friteuse ontvangen..super snel! Jan Bullee

Fijne communicatie, snelle levering

Helemaal top!

Snel en product zoals verwacht

Snelle service en product komt goed overeen met foto’s en verwachtingen

Super snelle levering. Mooie site met mooie produkten!

Was op zoek naar dubbelwandige koffieglazen. Hier gevonden tegen een aantrekkelijke prijs! Meteen nog andere leuke dingen besteld.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, kon mijn bestelling ophalen in Schiedam. Scheelt een hoop verzendkosten. Prima afhandeling.

Snel geleverd, ruim aanbod en correcte prijzen. Een aanrader!

Overzichtelijke website met een zeer ruim aanbod aan correcte prijzen. Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Habitas-online. Voor herhaling vatbaar. Alles werd keurig verpakt en snel geleverd.

Altijd snelle levering

Goede ervaring, komt betrouwbaar over. Betaalbare producten.

Makkelijke bestel en betaalprocedure, snelle en correcte levering. Tevreden over het bestelde product. Ga zo door!

Prima klantenservice

Heb (via Blokker) een bakblik gekocht bij Habitas. Netjes geleverd, goed verpakt. Helaas liet binnen een week de anti-aanbaklaag los. Foto gemaakt en per e-mail contact opgenomen met Habitas. Die vroeg mij of ik een vervanging wilde of geld terug. Ik koos voor het laatste en kreeg binnen een uur een bevestiging van de terugbetalingsorder via Blokker. Keurig netjes gedaan, pluim voor de klantenservice.

Aangeschafte producten waren goed en vlot geleverd. Later heb ik een e-mail gestuurd naar jullie maar dat is nooit op gereageerd.

Heel tevreden

Vorig jaar heb ik de pepermolen gekocht als cadeau voor mijn schoondochter. Hier is ze erg blij mee, zodat ik nu ook de zoutmolen voor haar gekocht heb.

Overzichtelijke site en snelle levering

Duidelijke en snelle levering!

Steeds een correcte levering en goede kwaliteit!

Klasse.!!!

In een Woord..Geweldig. Iets retouren geen probleem. Retoursticker.. binnen een kwartier binnen. En vandaag besteld. Morgen binnen. Klasse.

Vlotte service, snelle levering

Mooi bedrijf met uitgebreide collectie artikelen

Goed en snel geholpen

Via een andere winkel spullen besteld. Ze hadden echter niet goed doorgezet. Opnieuw besteld maar nu rechtstreeks. Echter per ongeluk 2 bestellingen gedaan. Na een mailtje was er 1 bestelling verwijderd. En snel mijn bestelling binnen.

Makkelijk ruilen bij afhalen in Schiedam

Pannendeksel besteld, bij afhalen pan meegenomen en gepast. Bleek niet de goede maat. Kon ter plaatse eenvoudig omgeruild worden voor een andere.

Keurig netjes

Het is de eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld. Ik vond het ook fijn dat je boven de 25 euro geen verzendkosten hoef te betalen. Keurig netjes. Als ik nog eens wat nodig heb zal ik zeker van jullie diensten gebruik maken.

Kwalitatief goede producten en keurig snelle levering

Ik kocht bij Habitas-Online van het merk Gefu de deegroller, bakspatels en de opscheplepel. Ben er al elke dag mee bezig. Deegroller: gewèldig! Die afstelbare dikte van het deeg werkt inderdaad perfect! Bij het rollen zorg je dat het cijfer van de gewenste dikte (bijv. 6mm) bovenaan bij de handvaten staat en rollen maar. De roller plakt daarnaast amper. De spatels en lepel zijn tevens kwalitatief goed. Je betaalt dan wel iets meer, maar dit is wel wat anders dan al dat plastic spul. Eén opmerking: de lepel vind ik iets aan de kleine kant, had iets groter gemogen, maar voldoet wel. In de vaatwasser alles steeds gewassen en alles blijft mooi. De levering en bezorging door Habitas was snel en goed. Goede winkel voor al die producten!

Snel geleverd! Het contact met klantenservice was prettig. Vragen snel beantwoord en goede oplossing vanuit Habitas aangedragen. Top service!

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam