Snel

Volgende dag in huis

Superservice

In december dubbelwandige glazen gekocht in de winkel in Rotterdam. Helaas was 1 van de 2 glazen na een maand lek. Na een mailtje direct keurig geholpen en nieuwe glazen ontvangen. Super!

Tevreden!

Snelle, verzorgde levering! Goeie kwaliteit

Zeer attent

Doordat mij pakje was ‘zoekgeraakt’ stuurde Habitas meteen een tweede exemplaar. Toen na een paar dagen het zoekgeraakte pakket toch bezorgd werd heb ik contact gelegd met Habitas, en voorgesteld om het tweede mesje apart te betalen, terugsturen vond ik zonde van de moeite. En wat denk je, vanwege het eerlijk opbiechten mocht ik het tweede pakkertje gewoon houden. Dat is nog eens service!

Schitterende service!

Ik kocht via een verkooppartner van Habitas-online leuke mokken. Jammer genoeg sneuvelde een mok tijdens het transport. Zonder probleem werd mijn dossier uiterst correct en efficiënt behandeld en kreeg ik daags erop een nieuwe mok toegestuurd. Dit was voor mij een heel fijne ervaring. De opvolging was immers heel correct en vriendelijk. Habitas-online mag mij tot hun tevreden klanten rekenen!

Garantie....Top geregeld!

Onze Crockpot had er na bijna 2 jaar trouwe dienst geen zin meer in. Aangezien het net binnen de garantietermijn gebeurde contact opgenomen met Habitas. De pan moesten we opsturen, na 1 week een nieuwe buitenpan thuisgestuurd, met de “oude” binnenpan erin. De nieuwe buitenpan doet het, alleen zat nu 1 van de handvaten van de binnenpan los en zaten er een aantal zilverkleurige plekjes, laagje van de aanbaklaag eraf. Ik had wel spijt dat ik de binnenpan had meegestuurd. Wederom contact en foto/filmpje opgestuurd en kreeg bericht dat ze hun best gingen doen bij de leverancier...2 weken na de eerste melding van onze kant kregen wij een nieuwe binnenpan thuisgestuurd. Dankjewel Habitas en Mark! We zullen aan je denken bij het eerst volgende gerecht uit deze fijne pan!

Ik vond wat ik zocht

Heb broodbakvormen gekocht bij Habitas, zware kwaliteit, goede prijs/kwaliteit en uitsteeekende service! Doe zo verder, en de groeten!

Mooie pan

Heb zin om m te proberen

Geweldige pan en snel geleverd.

Zonder enig probleem vervangen

Via Blokker een vrij sjieke siliconenlepel gekocht. Deze brak al bij het eerste gebruik. Na het doorsturen van een foto kreeg ik zonder enig probleem - en supersnel - een nieuwe toegestuurd. Retourneren van de oude was niet nodig.

Precies wat ik zocht.

Twee typen bakvormen besteld. Goede prijs/ kwaliteit. Duidelijke website, snelle levering.

Zeer snel geleverd en prima prijs/kwaliteit verhouding

Melkkannetje van Weis gekocht. Mooi degelijk product.

Goede snelle levering

Super snelle en goede levering. Goede feedback en er wordt uitgezocht of datgene wat je wilt hebben er via de website geleverd kan worden. Top

Goede kwaliteit van broodvorm

Ik heb paar keer via e-mail (klantenservice) gevraagd over die broodvorm want paar maanden was hem niet op voorad. Twee broodvorm van Masterclass gekocht. TOP!! Snel levering. Dank u wel, Habitas

Ik zal zeker blijven bestellen bij Habitas.

Veel aanbod en snelle verzending

De site heeft veel aanbod, en ze verzenden heel snel. Maar ik heb ook een typefout/maatfout ontdekt waardoor ik een verkeerde deksel heb besteld. Dat wordt gelukkig gecorrigeerd. Verder prima service, fijne winkel!

lekker goedkoop

Heerlijke webwinkel om kook en bakspullen te bestellen en zeker niet duur.

Perfecte aankoop met snelle service

Alles waargemaakt zoals op de website en telefonisch vermeld.

Voorafgaande aan het bestellen telefonisch om bepaalde details gevraagd van de gewenste artikelen. Deze snel en correct verteld. Bestelproces via de website snel en eenvoudig. Levering ook conform de op de website aangegeven termijn.

Fijn artikel, voldoet helemaal aan onze wens. Snelle en correcte levering

Subliem

Snelle levering van mijn bestelde artikel en goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelde artikel mij toegestuurd is

snelle levering tegen scherpe prijs

voordeliger kon ik mijn produkt nergens vinden.

Goede klantservice.

Hadden prullenbakjes besteld via blokker. We zagen de bui al hangen toen bleek dat het via een verkooppartner van blokker binnen zou komen. (Persoonlijk niet zo'n fan van webshops met verkooppartners). Nu ben ik zeer aangenaam verrast: 1 van de 2 bestelde prullenbakjes zat onder de krassen. Dus ik bel de verkkooppartner op om dit defect te melden. Wordt direct om mail gevraagd zodat ze een mail konden sturen waarop ik kon antwoorden met foto's van de prullenbak zodat ze deze door konden sturen naar hun leverancier. Vervolgens de foto's opgestuurd. Direct antwoord ontvangen dat de foto's ontvangen waren en dat dit inderdaad niet naar behoren was. Vervolgens nog dezelfde dag een mail ontvangen dat er een nieuwe opgestuurd zal worden. Dus ik wil graag mijn complimenten geven voor de super snelle afhandeling van mijn klacht en de geweldige service die ik ondervond als klant. Kunnen menig klantenservice van andere webshops nog wat van leren.

Easy ordering, fast delivery. Thanx so much.

heel goed

Zeer snelle levering, keurig netjes verpakt en hjet juiste artikel fijne webshop zijn jullie, dank jullie wel voor de snelle levering zelfde dag nog gebruikt.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam