goed.

Keurig op tijd afgeleverd.

Gemakkelijk en snel

De webshop is overzichtelijk, en de levering was snel. Geen opmerkingen!

Hèel mooi product!

Hèèl mooi product en supersnel geleverd,echt een eyecatcher in mijn keuken

super

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Correct, snel en concurrerend

Vlot afgeleverd tegen een betere prijs dan de grote internetjongens.

Correct product, slecht verpakt en trage levering

De doos waar de twee vliegenkappen in was verpakt was volledig stuk en van een te lichte kwaliteit. De kappen zelf waren gelukkig niet beschadigd. De levering zelf was erg traag

Uitstekend!

Prima webshop die zijn belofte waar maakt; prima spullen gekocht, die ik makkelijk kon bestellen via de webshop en die precies volgens afspraak (keurig verpakt) geleverd werden.

Van teleurstelling, naar fantastisch

Via Habitas- online had ik 2 bakblikken bestel en deze werden snel geleverd. En hoe.... de doos helemaal kapot en open, de bakblikken beschadigd. BEDANKT DHL, deze had de doos ook gewoon neergegooid bij de achterdeur, terwijl ik thuis was. Toch maar gebeld met Habitas, ook al is het niet hun schuld. Ze vonden het heel erg vervelend, of ik foto's had en de bon. Dan mocht de bakblikken gewoon houden, scheelde me een loop naar de winkel. En jawel, 2 dagen later nieuwe bakblikken, helemaal gaaf. Wat een service en zo snel. Ook positief: een persoonlijke kaart geschreven door Mark, met de verontschuldigen van het bedrijf en nog veel bakplezier.

Zondag besteld dinsdag geleverd en woensdag al gebruikt. Smaakt goed!

Mooi

Mooi en stevig

Leuke producten, snel in huis

Leuke producten, snel in huis.

Prima eerste ervaring

Eenvoudig bestelproces, snel geleverd, goede kwaliteit.

Supersnelle levering

Helemaal top. Makkelijk te bestellen, snelle levering en heel netjes verpakt.

Positieve ervaring

Vlotte afhandeling en vlugge levering

geweldig, maar........

Maar, jullie hebben het pakketje verzonden via DHL ipv. PostNL. De ellende, die ik met DHL mbt. het bezorgen meemaak laat zich nauwelijks beschrijven. Maandag (22-06-2020) bestelling gedaan bij jullie, zou dinsdag geleverd worden. Was op woensdag een ander pakketje te wachten (ook via DHL). De bestelling van dinsdag op laten schuiven naar woensdag. Wat gebeurt er, chauffeur DHL is woensdag niet langs geweest maar in T&T DHL staat, dat ik niet thuis was. Was de hele dag thuis, bel zowel beneden als boven werken perfect, geen kaartje in de brievenbus. Gebeld met DHL Klantenservice. Om een lang verhaal kort te houden, pakketjes zullen nu vandaag (donderdag 25-06-2020) worden aangeboden (met een tijdsmarge van 08.00 t/m 21.30 uur ????) Op dit moment (11.40 uur) heb ik nog niets ontvangen en als het vandaag wederom niet wordt bezorgd, neem ik contact met jullie op. Twee dingen: 1) Stuur nooit meer artikelen naar een klant toe in een envelop of iets dergelijks, die zgn. in de brievenbus kan, want dat kan in de meeste gevallen niet, in ieder geval niet bij mij (stond vermeld op de T&T site van DHL) 2) STUUR NOOIT MEER IETS NAAR KLANTEN TOE VIA DHL!!!! Waardeloze bagger vervoerder en liegen kunnen ze de beste. Maar op jullie is niets aan te merken. Reeds eerder een bestelling bij jullie gedaan: geweldige service en prima spullen. Wel, dat was het wel zo'n beetje, even mijn hart gelucht.

Duurzame stijlvolle keukengerei en lunchcontainers (trommels), thermosflessen

Online roze vleesmes 19 cm, citroen en nootmuskaat rasp, roze lunchcontainer van het merk Berghoff Leo besteld. In de fysieke winkel Markthal Rotterdam hartelijk ontvangen door verkoopster Kitty, die verstand had van het materiaal en de duurzame kwaliteit en langdurige garantie van de artikelen. Had aan Kitty advies gevraagd omdat ik op zoek was naar een kaasschaaf, BOSKA was aanbevolen en ik twijfelde tussen 2 koekenpannen van het Duitse merk Woll. De ene pan was een stuk zwaarder en ik heb dan ook gekozen voor Diamond Lite inductie. Heb een Pioneer thermosfles Oceaan blauw aangeschaft. Ben erg blij met mijn aankopen!

Leuke producten voor nette prijzen

Leuke LEGO opbergboxen besteld voor vaderdag. Verzending is snel gegaan en prima verpakt. In vergelijking met andere verkopers de beste prijs voor deze artikelen. Zeer tevreden!

Positief en snelle beantwoording

Heel positief begripvol gesprek, snelle beantwoording van de mail en vervolgens ook een snelle bestelling

Perfecte levering in overeenstemming met wat de website toezegt.

Perfecte levering in overeenstemming met wat de website toezegt.

Voor het eerst een aankoop gedaan en dit tot volle tevredenheid. Scherpe prijs en goede kwaliteit van de artikelen. Zeer vlotte afhandeling en snelle levering. Een webshop om te onthouden.

Product is netjes aangeleverd binnen paar dagen.

Goed product en snelle correcte levering

Heel mooi product. Binnenkort nog 1 bestellen

Netjes ingepakt, heel mooi kruidenrek. Prijs is goedkoper dan andere webshops. Jammer dat de namen er opstaan. Sommige kruiden veranderd, die niet dagelijks gebruikt worden. Even zelf wat verzinnen hierop. Toch een supermooi kruidenhouder en van glas! Binnenkort weer een bestellen, zodat ik ze kan vullen met eigen kruiden:) Wel vertraagd met de post, maar dat heeft met de corona te maken waarschijnlijk.

Snel verzonden, mooi product.

Mooie crème brulee brander besteld als cadeau, werd de volgende dag al bezorgd. Heel tevreden.

Top, op voorraad dan volgende dag in huis.

Nog niet eerder gehoord van habitas dus met enige voorzichtigheid een snelkookpan besteld, ik had deze snel nodig en op hun site stond 'morgen in huis' bij een artikel op voorraad. En dit klopt tot mijn volee tevredenheid, dat niet alleen, je kan kiezen hoe en wanneer en je word volledig op de hoogte gehouden, verder zijn ze helemaal niet duur en ik zag ook al interessante aanbiedingen. Dus helemaal Top!

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam