Super snel geleverd

Alles ok

Habitas heeft deze order perfect afgehandeld.

Snelle levering en nette prijs voor mijn messenset.

correct

snelle levering en correct

Goed assortiment met goede klantenservice

Onze Crockpot kwam helaas beschadigd uit de verpakking. Na telefonisch contact op Hemelvaartsdag met de klantenservice is dit in 1 dag opgelost. Top service!

soepel & snel

artikel snel & volgens afspraak geleverd. Duidelijke communicatie

Prima producten, supersnelle bezorging

Ik bestelde bij Habitas drie keukenhulpjes van Joseph Joseph. Het zijn kwaliteitsproducten die direct de volgende dag werden bezorgd. Ik ben dus heel tevreden!

Snel geleverd en goed product

Tijdens de chat werd adequaat gereageerd. De levering was snel in deze corona tijd: vandaag besteld, morgen in huis!

Goed product en snel geleverd, wat wil je nog meer?

Zie titel.

Heldere communicatie, snelle verzending

de bestelling was snel geleverd met een zeer goede verpakking zal zeker terug bestellen de barkvorm van een zeer goede kwaliteit heel tevreden

Mooi spul, nette prijs, snel geleverd ✅

Een prachtige Breville Sandwichmaker binnen 1 dag geleverd voor een zeer nette prijs. Afhandeling verliep vlekkeloos, prima toko!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Goede en snelle service.

Perfect!

Mooie producten en correcte levering!

Levering niet aangekomen

Levering niet aangekomen (volgens DHL wel) na uitzoeken besloten verzending opnieuw op te sturen. Perfecte communicatie en afhandeling van dit bedrijf en zeker de 5 steren waard.

Goede klantenservice

Door een verpakkingsfout kwam onze bestelling (een stenen vijzel) beschadigd aan, maar dat werd keurig verholpen na moeiteloos contact met de klantenservice: we kregen gratis een vervangend product toegestuurd. Prima service en bovendien een prachtige vijzel!

zeer goede ervaringen

zeer snelle levering

slecht!!!

Irish koffieglazen met dubbel glazen wand aangeschaft via BOl.com. Zag na aanschaf dat er opening onderin glazen zit, waarbij het schoonmaken, water in loopt. Zier er vies uit. Na klacht en foto's gemaild te hebben naar Mark Verhoeckx klanten viseer Habitas (via klanten service BOL. com. geen reactie. Krijg mijn mail retour?? slechte kwaliteit glazen en slechte service van Habitas!!!

Mooie oplossing voor de douche

Snel geleverd. Gebruiksklaar in de dood. Ophangen was simpel. Ziet er heel stijlvol uit. Heel tevreden van.

Perfecte Klantenservice!

This company has incredible Customer Service. Beyond any expectations. Very professional, careful and prompt response. Great job!

Perfecte afhandeling in tijden van corona!

Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik vrijwel onmiddellijk een bevestigingsmail + factuur van betaling. Enkele dagen later mocht ik al mijn bakvormpjes in ontvangst nemen. Wat me het meest beviel was dat er geen plastiek werd gebruikt om de bakjes te verpakken. Er werd gebruik gemaakt van recycleerbaar materiaal!

Zoals het hoort

Goede service goed product

Wat er word beloofd is nagekomen. Superblij met m’n pocheer pan.

Uitstekende service en opvolging

Pakje was in de corona chaos verloren gegaan, maar werd meteen opgevolgd en een tweede verzending is een dag later afgeleverd. Top opvolging en service!

Deskundig en zeer beleefd geholpen door Mark

Twee Woll koekenpannen besteld na een deskundig advies van Mark Verhoeckx. Beloftes zijn door hem waargemaakt zoals kwaliteit van het product en levertijd. Met dank van ons, als blijvende klant.

Delivery was on time. Packaging was perfect. I had nothing nagative to say. Thank you.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam