Zeer snel en netjes geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt, goed geinformeerd over de voortgang. Goede prijs.

Snelle afhandeling !

Snelle bestelling en levering in deze moeilijke tijden !

Snelle levering.

Ik had wat mallen voor chocolade besteld. Deze kwamen binnen de beloofde levertijd binnen, dus niets te klagen.

Goede en snelle levering van de mooie mokken

Leuke mokken, goede kwaliteit, mooie kleuren. Snelle en goede levering

Alles in orde

Snel en volledig

Ik heb voor het eerst besteld en ging heel snel echt top

Ik vind goede service van habitas super

Overzichtelijke site en snelle bezorging

Kon makkelijk vinden wat ik zocht en het bestelproces was ook prima. Ik had het product binnen twee dagen in huis, ondanks de drukte tijdens de coronamaatregelen. Prima site dus om bestellen.

Super Snel geleverd Zeer tevreden over mijn aankoop

helemaal top

super snel en goed verpakt .

correct en vlug

De website is heel overzichtelijk, de bestelling gaat vlot en de levering is super vlug. De producten komen zeker overeen met mijn verwachtingen. Zeker een aanrader.

niet duur en snel geleverd

Het product voldoet aan mijn verwachtingen. Makkelijk in gebruik, past goed op veel schaaltjes en bespaart in plasticverbruik. Dat was mijn voornaamste doel.

Als extra wens gevraagd om de breedste tapasplank die ze hadden en uiteraard op mijn wenken bediend! Had in de middag besteld en volgende ochtend al in huis. Echt top service

Prachtige uitsteekvormpjes

Super praktische ronde uitsteekvormpjes van verschillende diameter (5, 6, 7; 8; 9 & 10 cm), allen in een ander vrolijk kleurtje en zeer veilig door geen scherpe randen! Mooie gladde of geribbelde koekjes zijn het prachtig resultaat!!!

Vriendelijke klantenservice en snelle levering ondanks de huidige omstandigheden. Zeker tevreden!

Fijnen shopervaring

Duidelijke en overzichtelijke webshop, bestelling was zo geplaatst en binnen no-time de bevestiging in de mailbox. Daarna snel, netjes en compleet geleverd. Fijne shopervaring

Aangename ervaring, snelle levering (zelfs) naar België. Alles goed ingepakt, en in goede staat aangekomen. Ik heb voor deze winkel gekozen omdat hun een webshop keurmerk hebben. 💪👍

Teleurstelling

Ik bestelde een Wartmann keukenrobot in mat wit. Bij het uitpakken zag ik bovenaan al zwarte vingerafdrukken, maar daar bleef het niet bij, het toestel is boven, onder, zijlings, ts iedere naad gewoonweg zwart, ofwel al gebruikt of binnenin ‘ontploft’ , het komt uit ieder naadje...niet af te vegen met een gewone natte doek.

Ik had nog kado bonnen die ik niet kon verzilveren in de winkel vanwege corona sluiting. Dit is snel en uitstekend opgelost via de webwinkel.

Vertrouwenswaardig bedrijf

Mijn bestelling gedaan en de dag nadien al geleverd op mijn adres in België. Zeer goed verpakt en degelijke kwaliteit. Ik beveel iedereen deze firma aan.

Snelle levering en spijtig genoeg retour

Bestelde artikel is snel geleverd, ondanks de moeilijke omstandigheden. Spijtig genoeg beantwoordde het niet aan onze verwachtingen. Snelle reactie om het artikel te kunnen retourneren. Dank!

TOP!

Snelle en nette bezorging. Heb geen min punten.

Hele snelle verzending. Prijzen zijn prima en voor relatief laag aankoop bedrag gratis verzending.

Goed product en snelle verzending

Bij Habitas terecht gekomen omdat ze externe verkoper zijn bij Fonq. Ik kende het bedrijf niet, maar toch een bestelling geplaatst. Verzending was snel en het product voldoet aan de verwachtingen. Voor een volgende bestelling zal ik deze winkel weer raadplegen.

Goede prijs en snelle levering

Mooie prijs en super snelle levering.

Doos was open bij ophalen!

Snel geleverd en prima pizzaschep. Alleen toen ik het pakket ophaalde bleek de doos open te staan, duidelijk niet goed dichtgeplakt, dan denk je toch had hier wat meer aandacht aan besteed. Verder positief.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam