Superservice nadat product niet in orde was

De klantenservice heeft er alles aan gedaan om de kruidenmolen, waar een onderdeel aan ontbrak, zo snel mogelijk te vervangen. Het nieuwe exemplaar werkt prima.

Betrouwbaar, objectief advies en correcte afhandeling

Al een aantal jaren terug pannen gekocht bij Habitas. De betere merken zijn er te koop, misschien ietsje duurder maar gegarandeerd veel meer kwaliteit. De ervaring met Habitas zijn dermate positief dat wij Habitas van harte aanbevelen. Een fysieke winkel naast een webshop is een goede combinatie die tevens ook garanderen dat ze al zeer veel jaren succesvol opereren in een warwinkel van on line shops. Mark bedankt voor je geduld en klantvriendelijke houding.

Leuke fonduepan voor een leuke prijs

Langzaam

Goede service!! H Veerman en C Batenburg.

Oke'

Wel lang op bestelling moeten wachten, maar in orde gekomen

oefening baart kunst

nog te leren hoe ik er moet mee werken. Is goed product en vlugge levering.

de eerste keer geweest

voor de eerste keer super

met veel moeite goed afgehandeld groot asortiment en goede kwaliteit vandaag ontvangen gr. hjh janssen

Snel geleverd, goed en netjes verpakt

Snel geleverd, goed en netjes verpakt. Duidelijke communicatie.

Artikel besteld en zoals beloofd 2 dagen later thuis geleverd Zeer snelle en correcte service !! Gratis verzending !

Betrouwbaar bedrijf.

Habitas denkt mee met klant. Product dat niet meer op voorraad was is alsnog bij leverancier besteld. Daartoe werd een speciale link naar mij verstuurd om de bestelling te kunnen doen. Top.

is goed

snelle levering toppie

Prima levering

Goed product, snel geleverd en fijn via PostNL waardoor het mogelijk is het pakketje op te halen bij een PostNL locatie.

Geweldige service!!

Ik heb onlangs een pureestamper via Habitas gekocht. Helaas was er een defect aan (fabrieksfout, lag niet aan Habitas). Dit heb ik gemeld. Per ommegaande kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Uitstekende service! Ga zo door!

alles was in orde

snelle levering zonder fouten

Prima product, compleet idiote verpakking

Laat ik duidelijk zijn: het product en de snelheid van levering voldoen aan alle eisen. Normaal gezien dus een 5 sterren beoordeling alleen struikel ik (letterlijk en figuurlijk) over de verpakking. De doos van het product past 10 keer in de door die Habitas gebruikt. Om de verpakking van het product te beschermen is de doos uiteindelijk opgevuld met een plastic lint van luchtzakjes van bijna 20 meter! Anno 2019 kan dat echt niet meer, nog meer single-use plastic erbij. Als er dan toch een grote doos nodig was had e.e.a. ook met karton opgevuld kunnen worden. Nog beter was een kleinere doos geweest...

snel bezorgd, maar in veel te grote verpakking

Het product is zeer snel bezorgd, maar zat naar mijn smaak in een veel te grote doos verpakt.

heel kleine dingetje

kan heel weinig mee

UITSTEKEND !

Habitas-Online vind ik een uitstekende Webshop. Ik heb mijn zending (een silicone matje) onverwachts snel ontvangen in een hele stevige doos waar ik super tevreden mee ben ! Deze Webshop beveel ik iedereen ten zeerste aan !

Prima shop!

Makkelijk en snel bestellen, keurig volgens afspraak geleverd. Prima webshop!

Precies wat ik verwacht heb

Goede prijs en kwaliteit, levering was snel. Heel fijn!

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling

Het bestelproces is eenvoudig, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en bestelling is op tijd en in goede orde aangekomen.

Snelle levering en de producten voldoen aan mijn verwactingen

Snelle levering, alles helemaal top in orde!!

De levering was heel snel. 's Avonds besteld, volgende ochtend alles in goede orde ontvangen.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam