Zeer ruim assortiment van top merken met betrouwbare en snelle levering!

Geweldige produkt!

Snelle en correcte levering

Veel keus en snelle levering

Voordelig en snel

Bij Habitas een pizzaplank van Eppicotispal besteld (Habitas bleek de voordeligste). De plank werd bij snel geleverd en was keurig verpakt

goed assortiment en snelle levering

Heel snel bezorgd.

Mooie website, snelbezorgd.

Zeer goede en snelle afhandeling van mij bestelling En prima product

Klantenservice is behulpzaam, vriendelijk en snel.

Een garantiegeval. Vlot en meedenkend afgehandeld. Complimenten voor uitstekende service!

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goed product

De levering is goed.

Ik kreeg een bericht dat ze ons gemist hadden. Terwijl we wel gewoon thuis waren. Wij wonen op een verbouwde boerderij. Er zijn 3 voordeuren met allemaal een deurbel. Maar ze rijden bij ons helemaal t erf niet op. Gaan zo weer weg. Toevallig zag mijn schoondochter dat. Zij woont naast ons. Dus heb ik 2 dagen de bezorging in de gaten moeten houden. Maar t product ben ik erg over te spreken.

Heel goed!

Wok besteld, dag later al in huis, keurig verpakt, dus prima geregeld. Snel en goed! Énig klein minpuntje was dat niet vermeld werd dat de wok verstuurd was en ook geen trace&track vd vervoerder. Gelukkig was ik thuis anders moest de bezorger het bij de buren afgeven. Maar dat mag de pret niet drukken. Prima bedrijf dus!

Gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige kook & bakartikelen

Op de website zijn de door mij gewenste bakspulllen eenvoudig te vinden. Bestel & betaalproces verloopt soepel. Levering wordt spoedig gedaan.

Snelle bezorging

Kreeg het bestelde meteen de volgende dag. GIng heel snel. Fijn.

Gewoon uitstekend, netjes en keurig, én snel verstuurd; Wat wil een mens nog meer?

Super service

Mijn pakketje kwam helaas beschadigd aan, ik kreeg per mail direct contact en de volgende dag werd het nieuwe pakketje al geleverd. Dit keer gelukkig onbeschadigd. :)

Goede pompjes

Vervangende pompjes voor zeepdispensers. Mooie kwaliteit. Passen prima.

De bestelling snel ontvangen en netjes verpakt. Artikelen waren zoals verwacht!

Goedkoper en goede service.

Het boek dat ik kocht was hier goedkoper dan ergens anders. Geen verzendkosten. Meteen de volgende dag in huis. Helemaal top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Handig en voordelig

Ik zocht een suikerthermometer en Habitas bleek echt concurrerend qua prijs. Omdat zij gevestigd zijn in mijn woonplaats, kon ik de thermometer gewoon ophalen en had ik dus ook geen verzendkosten.

Mooi assortiment, snelle levering

Mooi assortiment, goede prijs kwaliteit en snelle levering.

Mooie artikelen die eenvoudig besteld konden worden. Bezorging netjes binnen 24 uur zoals vermeld op de site. Top!

Verzending is supersnel, jammer dat betalen met cc niet goed gaat

Na het kiezen voor betalen met cc leek alles normaal te verlopen zoals bij andere webshops. Helaas kreeg ik een pagina met de mededeling dat ik een andere betaalmethode moest kiezen :( Gelukkig ging het met PayPal wel goed. Resumé: Jullie betaalmogelijkheid via cc s*cks. En nee, mijn cc werkt nog gewoon bij andere webshops ;) De uiteindelijke levering van het artikel was wel zeer snel. Volgende werkdag bezorgd met DHL. Dit is de reden van slechts 3 sterren en geen aanbeveling. Bij een webshop moet betaling makkelijk en snel gaan zonder problemen.

Hulp bij klacht

Een product kan altijd tegenvallen, zeker als je het online koopt. Zo ook bij mij, toch had ik het al een keer gebruikt om te testen. Toen ik mijn ongenoegen aangaf bij Habitas werd er meteen in oplossingen gedacht, toen deze niet in de vorm van een ander product te vinden was werd ik direct aangeboden het aankoopbedrag terug te storten. Super service! Daarbij altijd direct en persoonlijke reacties. Ik zou de volgende keer weer bij hun bestellen.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam