Snel en goed!

Zoals ik schijf!

Gemakkelijk bestellen. Vlotte levering. Geen problemen of klachten.

Prima ervaring met dit bedrijf. Alles verliep vlot en gemakkelijk.

Bestelling van de voorraadbussen snel en keurig geleverd. Hopelijk is er weer snel voorraad! :) dankjulliewel.

Ok.

Geen klachten. Ok

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, snelle levering en een hele fijne pan.

Mooie goede wokpan

Mooi product besteld, heldere produktomschrijving en snel geleverd. Verpakking verzending wel heel minimalistisch, het product is toch heel aangekomenl

Snelle en goede levering

De vierkante pan van het merk Woll was alleen via webshop te koop. Allereerst vriendelijk aan de telefoon geholpen door medewerker in winkel R’dam , daarna besteld via webshop waar ik het de volgende dag opgehaald heb. Prima service ! Ik ben nl geen DHL fan vandaar dat ik het zelf opgehaald heb.

Snelle levering en soepele afhandeling (deel)retour

En goedkoper dan via Bol

Fantastische after-sales service

Bijna een jaar na aanschaf brak een beugel van mijn zeef af. Na daarvan melding te hebben gedaan werd prompt het aankoopbedrag terugegestort. Grote klasse.

Prima service snelle bezorging

Keurig verpakt en goede service

Hele snelle levering

Op een middag besteld en de volgende dag al geleverd - en dat vlak voor kerst!! Mijn complimenten!

Snel, goedkoop en correct

Snel, goedkoop en correct

Ruimte voor verbetering

Zeefzak Gefu afmetingen op artikel 30x37 cm en niet Lengte: 32 mm Breedte: 8 mm Hoogte: 5.3 mm

De producten zijn van zeer goede kwaliteit, de service is top en toen ik de klantenservice attent maakte op een vergissing op hun website, kreeg ik er nog een prachtig presentje bij mijn bestelling vanwege mijn oplettendheid. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren.

Niet op aan te merken

Ik had de Nordic Ware Charlotte vorm besteld. Deze kwam snel aan en in goede conditie, dus ik ben blij.

Geweldig!

Heel erg leuk geholpen en zeer snelle service!

Ideaal

Ik zocht een rechaud en vond bij jullie een inklapbare. Handig! Besteld en ontvangen.

Dikke prima

Snel verzonden, netjes verpakt, product zoals omschreven en een fijne welkom korting.

Snelle levering, goed product

Mooi kookboek, goed verpakt, snelle levering

Mooi product en snelle levering

Eva Solo is een handige en mooi vormgegeven theepot

Snel & scherp

Mijn mooie Nordic Ware bakvorm snel geleverd en voor een scherpe prijs. Top!

Prima online ervaring

Eenvoudig te bestellen, via mail op de hoogte gehouden van levering. Produkten exact zoals beschreven. BLIJ mee!!

een leuke ontdekking

Bij toeval gevonden maar Habitas blijkt een leuke ontdekking. Het is heel verleidelijk om je winkelmandje tjokvol te vullen. Hier kom ik nog wel eens terug.

Netjes op tijd geleverd!

Prima producten voor prima prijs! Ik ga hier vaker artikelen bestellen.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam