Spullen netjes verpakt, snel verzonden

Echte service blijkt nog te bestaan!

Lang gelden dat ik vanuit een (online)winkel echter service en goede communicatie heb mog ontvangen

Prima geregeld

Zo kun je iemand op afstand toch een mooi verjaardagscadeau sturen

Aan te bevelen om hier een bestelling te plaatsen

Een top product voor de juiste prijs. Zondag de bestelling geplaatst en maandag in huis.

Perfect!!!!

Snelle levering, perfecte service. Alles een dikke 10!

Snelle verzending, perfect verpakt

Op vrijdag een bestelling geplaatst en de volgende dag de zending ontvangen. Alles goed en netjes verpakt. Een aanrader!!

Heel klantvriendelijk en servicegericht

Duidelijke website, communicatie gemakkelijk

Prima webshop!

Ruim assortiment en snelle verzending. Ik kom hier zeker terug.

Snelle correcte levering. Omschrijving kan beter.

Snelle nette levering. Helaas geen duidelijke omschrijving van het materiaal van de bakvorm. Dat was afwachten. Ook kunnen fotos van het product beter. Ook jammer dat er volledige verzendkosten worden gerekend voor een brievenbus pakket. En dat er een minimum bestel bedrag is. Maar voor het laatste heb ik ook wel begrip.

goede kwaliteit

prima spullen

Ik ga hier vaker kopen :)

Vlotte bezorging

Snel bezorgd

Snelle en goede service

3 bakplaten gekocht, deze site had de beste prijs. Artikelen zijn mooi, tevreden mee.

Super fijne service en contact!

Als je contact met Habitas opneemt reageren ze direct en vriendelijk. Bij vragen denken ze mee en vooral in t belang van de klant….. zelfs als de leverancier dat niet doet. Dus ik bestel graag nu mijn aankopen online bij deze winkel!

Super snel

Ik wou deze producten eerst bij de Blokker bestellen. Deze website werkte zo slecht dat dat niet eens lukte. Gelukkig vond ik de zelfde producten hier. Goedkoper en met een super snelle levering !

Uitstekend goede service !!

Goede informatie, snelle levering

De informatie over de koffiemolen was goed en komt overeen met het product. Goede koffiemolen, geeft smakelijke koffie door een nauwkeurige instelling van de fijnte. En ingeval van filter: de filter past direct onder de molen.

Correcte omschrijving van het product. Ook een zeer snelle levering.

Prima website

Duidelijke correcte productomschrijving. Redelijke prijzen. Snelle accurate levering.

Bijzettafeltje netjes geleverd en ziet er piek fijn uit

Ik verwachtte dat ik het bijzettafeltje nog in elkaar moest zetten , maar nee hij stond al keurig in elkaar ! Heel tevreden met mijn aankoop

Uitstekende service

Na een aantal jaar in gebruik sprong mijn glazen Woll deksel in de oven (110 graden) kapot. Dat hoort niet. Prima service, ik kreeg een nieuwe deksel toegestuurd. Klasse!!!

Uitstekende levering en vooral service!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, zeker aan te bevelen!

Goede kwaliteit, mooi design.

Fijne Bekers

De bekers waren mooi en het blijft er goed warm in . Fijn voor onderweg om ergens van een lekkere warme drank te genieten . De levering snel had ze de volgende dag al super.

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam