Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs, keurig verpakt

Alles zoals gewenst

Ruim aanbod, goede prijzen, snelle afhandeling met prima communicatie via mail en levering. Service zoals het hoort.

Fijne service!

Ik had gebeld voor een artikel en die man was heel erg aardig en behulpzaam. -Mooie artikelen, snelle en nette levering - Goede service

Snelle levering en goede kwaliteit

We hebben 2 koekblikken besteld. Werd heel snel geleverd en de kwaliteit bleek erg goed. Eentje gelijk gebruikt.

geheel volgens verwachting

geheel volgens verwachting en keurig op tijd ontvangen.

uitstekend! vlotte levering!

Wel een mail gestuurd over lekke glazen. Helaas nog geen antwoord... Antwoord gekomen. Glazen worden vergoed! Fijne afhandeling van het probleem. Erik Smit

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken.

Prima product, goed verpakt!

Goed product

Goed product en snelle levering. Waarom geen vijf sterren? Om twee mondmaskers die makkelijk in een enveloppe verstuurd kunnen worden, in een doos op te sturen met veel opvulmateriaal, is in deze tijd 'not done'. Een minpuntje.

Keurig en snel!

's Avonds laat besteld, andere dag 13.oo uur bezorgd. Voldoet aan beschrijving. Dank

Geweldige service

Bij de moccamaster one cup oranje zaten zwarte mokken en geen oranje (heel jammer) ik heb speciaal de oranje gekozen omdat ik de kleur mooi vind. De meeneem bekers zaten er ook niet bij. Ik heb geprobeerd contact op te nemen maar is niet gelukt. Verder was het oke en een snelle levering.

Super snelle afhandeling en verzending van mijn gewenste produkt

Top service!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis!

Vriendelijk bedrijf

Nadat ik Habitas opgezocht had op het internet en daar via bol al eerder pannen gekocht had, werd ik goed en vriendelijk geholpen. Zelfs de bezorgdag was aan te passen in overleg. Netjes verpakt, goed aangekomen.

Goede producten, snel bezorgd.

Goede producten, snel bezorgd

Bakvorm besteld online en half uur later mocht ik het al ophalen. Werd vriendelijk te woord gestaan

Supersnel en goed

Aangenaam verrast door de snelheid van verzenden. Fijne website en goede comms over levering

Goed tel advies en vlug in huis.

Prima, zeer tevreden.

Mijn pakket met 2 artikelen was snel en overeenkomstig de bestelling geleverd.

Geweldig!

In mei heb ik een Cillo citruspers gekocht bij Habitas Online. Afgelopen week ging ef een onderdeel kapot. Contact opgenomen met Habitas met de vraag of ze dit onderdeel misschien hadden, zodat ik het zelf kon repareren. Onderdeel was helaas niet los te leveren, dus kreeg ik gewoon een compleet nieuwe citruspers. Wát een ontzettend goede service. Dank je wel daarvoor!

Goede communicatie, product snel in huis

3 Pyrex maatbekers besteld. Had ze de volgende dag in huis, uitstekend verpakt in een klein doosje

vandaag besteld morgen in huis

dat klopt bij deze winkel, prima verpakt in originele doos

Fijne webshop!

Heel snelle levering en komt goed verpakt. Top!

Besteld en bezorgd, niets op aan te merken

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam