Pluspunten
Stefan heeft mij zeer snel geholpen, er was nogal wat verkeerd ingesteld en hij heeft het dezelfde dag nog in orde gebracht!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vandaag aangevraagd en binnen twee paar uur gerealiseerd Google Rich Snippets. Helemaal Top. Zo zie ik het graag.
Pluspunten
Hele korte en goede communicatie, snelle antwoorden en altijd op de afgesproken tijd voltooiing van de opdracht en wat ons ook heel erg aansprak aan het bedrijf dat je er ook terecht kan voor een heel breed aanbod van diensten zoals, website ontwerp, website goed seo content geschreven, etiketten ontwerp, logo ontwerp, flyer ontwerp en drukken, professionele product foto's niks is teveel voor hun ze proberen mee te denken en tot een goede uitvoer te brengen, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen en wij zullen zeker nog van hun diensten gebruik maken, bedankt Stefan
VerbeterpuntenVoor ons niet van toepassing, we zijn helemaal tevreden.
Pluspunten
Duidelijk, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen keep up the good work
Pluspunten
Stefan is een gedreven persoon die zijn werk goed verstaat. Hij doet er alles aan om de optimalisatie goed uit te voeren zodat je snel profijt van zijn werkzaamheden zult hebben
VerbeterpuntenIk zou er geen kunnen noemen. Hij doet wat hij zegt.
Pluspunten
Stefan is heel enthousiaste en heeft een pro-actieve houding, dus probeert echt mee te denken. Hij communiceert duidelijk en reageert snel op vragen. En het werk wordt ook snel uitgevoerd. Echt veel betere instelling dan bij vergelijkbare concurrenten.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan!
Pluspunten
Geweldige dienstverlening bij Molders Media. Stefan en zijn team zijn echte specialisten op het gebied van SEO en internetmarketing.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Eerste keer zaken gedaan met Molders Media maar zeker voor herhaling vatbaar. Meedenkend, snel en betaalbaar. Onze template is snel en vakkundig aangepast.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
- Vriendelijk - Geen 9 tot 5 mentaliteit - Snel schakelen
VerbeterpuntenTemplates nog beter testen voordat ze beschikbaar komen voor het grote publiek.
Pluspunten
Denkt mee, adviseert goed, prettige gesprekspartner met verstand van zaken. Weet uit eigen ervaring hoe een webshop werkt. Ik beveel Stefan van harte aan.
Pluspunten
Ik hoop zo dat mijn concurrenten Stefan niet vinden, want hij is mijn geheime wapen in de strijd om topposities in de organische resultaten in de zoekmachines. Met de resultaten van zijn seo teksten heeft Molders Media mij boven verwachting verrast. De resultaten zijn snel merkbaar. De communicatie is eerlijk, snel en duidelijk. Kritiek vat Stefan positief op om zo het beste eindresultaat te bereiken. Denkt graag mee om je te helpen groeien. Dit bedrijf is echt een aanrader, maar niet voor mijn concurrenten natuurlijk ;-)
VerbeterpuntenTegen een aantrekkelijk tarief aanbieden de teksten direct te vertalen in bijvoorbeeld Engels, Duits en Frans, uiteraard een native vertaling. Kan misschien snel en eenvoudig worden aangeboden in samenwerking met vertaalbureaus of studenten.
Pluspunten
Zeer te spreken over het resultaat. Ik raad iedereen molders aan.
VerbeterpuntenKan ik zo even niet bedenken.
Pluspunten
Stefan is snel, goed in communicatie, betrouwbaar en zeer vakkundig.
Pluspunten
Molders Media hebben wij ingeschakeld voor onze webshop www.nuru4u.nl en sinds wij kennis hebben gemaakt met elkaar is onze webshop flink onderhanden genomen. Stefan komt zijn afspraken snel na en zorgt ervoor dat de vindbaarheid toeneemt. Ook onze Google Adwords kosten zijn maandelijks gedaald en de omzet is er niet minder door geworden. Wij zijn toe nu toe erg tevreden met de resultaten.
Pluspunten
Zoals steeds werden we snel en vakkundig geholpen door Stefan. Communicatie verloopt ook zeer vlot en er wordt tijd genomen om te luisteren naar de noden.
Pluspunten
Steeds bereikbaar en zeer vlotte communicatie , Wij maken reeds langere tijd gebruik van de diensten van Molders Media en zijn zeer tevreden van de afgeleverde werken. Stefan weet waar over hij praat en denkt mee vooruit.
VerbeterpuntenDoe zo verder
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima service, en knowhow. Geen bullshit!
VerbeterpuntenGeen, gaat prima zo.
Pluspunten
Snel, duidelijk, en fijn om mee te werken.
Pluspunten
Fijn contact, ook snelle reactie. Vriendelijke tarieven en wat ze doen werkt ook nog perfect!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, en weet waar die over praat. Geweldig bedrijf en is echt een aanrader
E-commerce marketing zonder bullsh*t! We zijn geen fans van loze praatjes of luchtkastelen. Echte webshops verdienen een echt online marketingbureau. Eerlijkheid is waar het om draait, punt.