Even mooi zoals op de foto

Prachtige lampen ontvangen! Heel tevreden!

Ontzettend leuk om daar even te kijken

Je voelt je welkom en word ontzettend goed geholpen ze nemen alle tijd voor je. En natuurlijk de koffie niet te vergeten.

Esszimmertische und Stühle

Wer individuelle Möbel sucht ist hier genau richtig. Qualität Lieferung und Abwicklung top. Wenn ich könnte würde ich ich bei diesem Shop zwanzig Sterne vergeben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen

Nog niets ontvangen

Schnelle Lieferung. Gute Ware

Guter Service. Sehr nett

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles perfekt! Lieferung so ausgefallen wie gezeigt.

Jetzt kann ich mich nur wiederholen. Die Artikel sind wunderschön...

Perfecto

Una de las piezas llego defectuosa y se hicieron responsables asumiendo el coste de la reparacion.

• ¿Nos recomendarías?

Toller Service, phantastische Teile

Ich liiiiieeeebe Herbers Lifestyle!!! Bereits oft bestellt und immer wieder glücklich mit meinen Bestellungen. Sehr empfehlenswert!

Alles perfekt

Ich bin sehr begeistert, tolle Ware und guter Service, vielen Dank

Topkwaliteit en professionals!

Mooie unieke spullen en Anneke en Marion zijn toppers!

Na constatering van een defect afgeleverd product Heb ik het heel netjes met Anneke Herbers opgelost

Perfecte service en goede producte

Na een verkeerde levering, alles binnen korte tijd en in onderling overleg en vertrouwen, opgelost. Waarvoor dank.

Prachtige lampjes

Prachtige lampjes, goede qualiteit eb snel geleverd.

Gerne wieder!

Die wunderschönen Dinge kamen wie abgebildet. Bin sehr zufrieden. Lediglich die Verpackung (dünner Aussenkarton) war etwas abenteuerlich und ich war froh, war der Keramik-Topf nicht kaputt. Deshalb nur 4 von 5 Sternen. Empfehlenswert und werde wieder bestellen. Ware wurde sehr schnell geliefert.

Geweldig!!

Prachtige producten, altijd goede kwaliteit, zeer goed verpakt en een geweldige service. Absoluut aan te bevelen om aankopen te doen bij Herbers Lifestyle!!

Suuuuper

Super schneller Versand! Tolle Ware! Wirklich sehr sehr empfehlenswert!! Immer wieder toll!

Nur zu empfehlen!

Unkomplizierte Bestellung, guter Preis, sehr schnelle Lieferung.

Tolle Auswahl, schneller Versand, perfekte Ware

Eine wunderschöne Seite auf der man alles für den WabiSabistyle findet. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Na één telefoontje om te vragen naar de website, gelijk ons zo goed te woord gestaan en wat een service na het bestellen van verschillende mooie dingen,snelle verzending Ga zo door en weer tevreden klanten erbij.

Nicht gut

Wir waren sehr enttäuscht ,die Verpackung war eine Katastrophe ,auf den Bildern bei ihnen auf der Seite sahen die Lampen hochwertiger aus,die Lampen Schirme ist auch nicht das beste ,der Sockel von der Lampe ist gebrochen ,und das für 410€ sorry

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Toller Kranz

Sehr schöner Kranz , habe mich sehr gefreut . Gerne wieder .

Wachten

Mooie spullen maar duurt best lang, in deze tijd, voor je de bestelde/ gekochte items binnen krijgt

Goede hulp en uitstekende service

Samen met een vriendin geweest. Ze lieten ons heerlijk rondkijken, maar waren op de achtergrond aanwezig voor hulp en advies. Ook had ik 2 artikelen welke niet zo goed uitpakten, deze werden zonder poespas omgeruild. Zeer aardige mensen en ze pakken de cadeau’s prachtig in

Toller Kundenservice, super freundlich

Sehr Kundenorientiert , sind sofort bei einer Bestellung entgegengekommen, unbedingt empfehlenswert

Sehr zufrieden!!!

Hat alles super geklappt, sehr schöne Waren. Gerne wieder❤️

Kavelingen 40

7876TE Valthermond

Over Herbers Lifestyle

Herbers Lifestyle Wij Marjon en Anneke runnen een online woonwinkel in de landelijke, Stoere, Sfeervolle Stijl. Bij ons vind je o.a Kruiklampen, stoere eetkamer tafels en Salontafels unieke accessoires, groendecoraties,Indische kasten en kruiken, fauteuils en banken met losse of vaste linnen hoes.