Perfect.

Leuke duidelijke site met unieke mooie artikelen. Snelle levering goed verpakt. Ben erg blij met mijn hanger op staander. Ik ga zeker vaker op deze site kijken en kopen. Ga zo door team Herbers Lifestyle.

Enttäuscht vom Kundenservice

Ich hatte diesmal ein kaputtes Windlicht in meiner Lieferung. Es war sehr schlecht verpackt!!!!! Und trotz 2 Mails kam noch keine Rückmeldung!!!! Gibt es Ersatz dafür? Gruß Heidrun Lux

From placing the order to receiving the goods all went smoothly and efficiently.

I hesitated for some time as I was uncertain how a large item would be safely transported. I need not have worried. My gorgeous decorative African piece arrived promptly, safely and securely wrapped . I cannot fault this company in any way and intend to add to my decor collection with your unique and timeless pieces again.

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen ,ook meedenkend en bereid om advies te geven waar nodig .

Echt een mooi item. voldeed aan mijn verwachting. Ik kocht een hoornkwast, echt super mooi.

Kwaliteits barkrukken

Alles verliep zeer vlot. Levering was snel en meubelen in goede staat Kwaliteit materialen

Ik heb een xl kruik besteld die aan alle verwachtingen voldeed en die nog eens heel snel geleverd werd. Bedankt

Toll! Schnell! Persönlicher Kontakt super!

Es gibt nichts besseres als Herbers Lifestyle. Die Ware ist immer top! Die Lieferung schnell! Ich habe mittlerweile fünf oder sechs mal dort bestellt!! Sehr sehr empfehlenswert!

Vriendelijke behulpzame mensen

Ondanks dat het artikel niet op voorraad was werd er alles aan gedaan om het op tijd binnen te krijgen. Goed en stevig verpakt. De cadeaubon is prachtig verpakt, zeker een aanrader om deze cadeau te doen. Ben zeer tevreden

Schnell, problemlos

Bin super zufrieden, wunderschön, ich bestelle bald wieder, dankeschön ❤

Top winkel, prachtige unieke items, superlieve mensen.

Altijd uniek, apart, vriendelijk, en behulpzaam. Kostenbesparend meedenken qua transport. Superblij met mijn unieke kruik.

Schnelle Lieferung, alles top

Schnelle Lieferung, alles top

Zeer klantvriendelijke benadering!

Vriendelijke ontvangst uitgebreid advies en terzake deskundig!

Snelle levering prima kwaliteit, goed verpakt

Snelle verzending, prachtige lamp

Prachtige lamp , goed verpakt en snel verzonden

100% SATISFECHA

100% confiable. Recibes lo que ves. Entrega rápida y segura. Muy buena calidad. Además puedes contactar al vendedor vía Email y recibirás contesta inmediata. MUCHAS GRACIAS

Snel bezorgd

Snel bezorgd en blij met mijn aankoop

Ik was niet goed ingelicht Vind ik raar

Ik had een duur bed besteld maar die jongen die hem bracht wilde het zo neer zetten kon niet in de lift gelukkig beetje geholpen ging niet van harte en ging zo weg liet alles staan ook waar het op stond !Grote houten blaat ik had ook af en toe een appe gestuurd na Marjon soms gen antwoord op de vraag En was duur bed zit erg grote kras op nog steeds geen antwoord ,,, Ze moeten is duidelijk zijn is voor mij hoop geld en nog bekrastnook echt te erg allemaal .

Tolle Ware

Die bestellte Ware ist wie beschrieben und ich bin begeistert. Der Versand war ebenfalls sehr schnell.

Super Briefbeschwerer, schnelle Lieferung, zuverlässig

Die Bestellung, sowie die Bezahlung und der Versand waren unkompliziert. Gerne wieder.

Hat alles super geklappt. Auch wenn es ein bisschen länger dauert.

Alles ok.

Sehr guter Lieferservice

Es hat alles toll geklappt! Ich bestelle ab jetzt immer wieder. Hervorragend verpackt, einwandfrei!

Wunderschöne Möbel und Accessoires

Die beiden Besitzerin sind einfach so Zucker ❤️. Sie haben einen wunderbaren Geschmack ❤️

Jar lamps

Do you ever have two of a kind of the water jar lamps? Do you ship to the U.S? If so, what is involved. Thank you.

Kavelingen 40

7876TE Valthermond

Over Herbers Lifestyle

Herbers Lifestyle Wij Marjon en Anneke runnen een online woonwinkel in de landelijke, Stoere, Sfeervolle Stijl. Bij ons vind je o.a Kruiklampen, stoere eetkamer tafels en Salontafels unieke accessoires, groendecoraties,Indische kasten en kruiken, fauteuils en banken met losse of vaste linnen hoes.