Alles super klappt

Die Ware sind noch schöner als im Foto. Die Lieferung ist schnell und problemlos

super

Sehr schnelle Lieferung. Ich liebe ihre Produkte.

Pico bello

Alles keurig netjes op tijd goed verpakt

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Fantastische service!!

Prachtige kussens binnen gekregen. Vooraf ontzettend prettig contact gehad; oplossing van een probleem, meedenken in de keuze, fijne optie voor retour. Geweldige service!!

Je krijgt wat je koopt ;-)

Prima en snelle koopervaring. Geen standaard collectie, maar tijdloze stukken.

Top Producten

Goede snelle service

Twijfelde over de kleur van een oud vloerkleed. Zeer behulpzaam met extra foto's en een filmpje. Dacht mee en mocht het niet goed zijn koste het mij net de verzendkosten terug. Gevolg super gelukkig met het oude vloerkleed.

Goede ervaring

mooie site, veel verschillende producten. Genoeg keuzes. Mooie natuurlijke producten!

Professionell

Schnell, freundlich, halt professionell...

Snel antwoord op een vraag

Een mooie website Prijs kwaliteit prima Altijd netjes mail terug Reserveren geen probleem En netjes op tijd bezorgd Jullie doen het perfect Vgr Hennie uit Vlissingen

Excellent

Just as pictured. Quite pleased

Super service

Vriendelijke mail Snelle service Prima verpakt

Ervaringen gehad dat een artikel op de site anders eruit ziet in het echt. Herbers Lifestyle heeft een filmpje gemaakt van de kast dat ik zeker wist dat het de goede kast is. Top.

Alles prima

Schneller Versand und sehr schöne Produkte.

Mooie webshop met prachtige items

Fijne en snelle levering

Super leuke spullen!

Leuk en vlot geholpen; prachtige spullen. Ben heel blij met datgene wat ik tot nu toe gekocht heb. Goede service ook!

Super snelle levering. En netjes verpakt.

Verschillende artikelen bij jullie gekocht . Snelle en goede levering. Producten zijn zo als afgebeeld.

Fabulous items as always

Always extremely well packaged, arrived quickly, highly recommended

Puur vakmanschap ,

De bordenhouder is stevig mooi van ontwerp en prachtig ontwerp. De bestelling en zo ook levering is zonder enig probleem verlopen. Zo ben ik een zeer tevreden klant!

Al enkele keren besteld en steeds met de meeste zorg aan huis gebracht. Wij wonen in België en het is ook steeds maar een dag wachten op je spulletjes! Komt daar nog bij dat er een ruim aanbod gegeven wordt en je dus met gemak je gang kan gaan op de website GE-WEL-DIG

Heb mijn bestelling heel vlug mogen ontvangen, ben heel te vreden.

Ben super tevreden met jullie service, ga zeker regelmatig op jullie site kijken en heel blij met mijn decoratie. Mercikes

Excellent shopping!

I have shopped from Herbers from the second time, excellent and interesting sort of modern vintage/antique style, each piece is unique and original. I will come back when there is something that attracts me.

erstklassige Unikate

Professionelle Abwicklung

Kavelingen 40

7876TE Valthermond

Over Herbers Lifestyle

Herbers Lifestyle Wij Marjon en Anneke runnen een online woonwinkel in de landelijke, Stoere, Sfeervolle Stijl. Bij ons vind je o.a Kruiklampen, stoere eetkamer tafels en Salontafels unieke accessoires, groendecoraties,Indische kasten en kruiken, fauteuils en banken met losse of vaste linnen hoes.