Wunderschöne Möbel und Deko

Sehr freundlicher, persönlicher Service. Wunderschöne wabisabi Einrichtung! Kann Marjon nur sehr empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

wat een snelle levering en mooie webwinkel

wijnranken krans besteld en deze ook zeer snel ontvangen. erg blij mee!

prima advies en service

alle tijd werd voor ons genomen, geen opdringerige verkooppraatjes maar goed advies

Uniek in hun soort door de persoonlijke touch

Wij hebben super mooie tafels, banken, haken, deco materiaal en ga zo maar door bij Herbers Lifestyle vandaan om de sfeer in de winkel net even de finishing touch te geven die je nodig hebt.

precies, snel, duidelijk

Duidelijke en precieze website en snel en makkelijk om te bestellen.

Prachtige spullen

Prachtige spullen en goede service

Sehr guter Service.

Sehr zufrieden !

Snel en goed geholpen

Sehr schöne Auswahl und schneller Versand

Ich habe schon so einige schöne Artikel für mein Haus bestellt und freue mich immer sehr über den schnellen Versand. Alles hat einen schönen Platz gefunden und ich liebe diesen Stil. In Deutschland findet man nicht diese große Auswahl und die z.T. einzigartigen Stücke. Macht weiter so...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer mooi product,voldoet aan alle verwachtingen

Overzichtelijke website met duidelijke foto's van de producten. Snelle levering ,volgende dag in huis. Een dikke pluim

Snelle reactie, snelle levering

Super snelle reactie op mijn vragen. Gelijk het meubel besteld en het werd binnen een paar dagen al bezorgd. Het meubel is prachtig! Precies zoals op de foto. Zeker een aanrader!!!!

Super!!

Super bedankt heel blij mee.

Snelle afhandeling en keurig en verzorgd verpakt.

Voor mij de eerste keer dat ik via deze website besteld heb. Het ging opvallend snel. Netjes verpakt en in goede orde ontvangen. PRIMA!

Uitstekend items en service

Mijn favorite unieke sober en stoer shop!

Sehr schöne Dinge. Sehr gute Verpackung. Alles sehr gut.

Ich bin rundum zufrieden. Das was ich bestellt habe, sieht in Natur genauso aus wie auf den Bildern. Macht Freude !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie website, groot aanbod en snelle levering

Mooie producten en snelle levering!

Mooie spullen en snelle verzorgde levering

Mooie en overzichtelijke webshop met duidelijke overzichts- en detailfoto’s van de artikelen. Prachtige producten! En de levering was snel en goed verzorgd. Ik zou hier zeker nog eens wat kopen.

Prettig verlopen

Netjes te woord gestaan. En prettig afgehandeld.

Fantastisch!

Ik kwam deze website tegen iets meer dan een week geleden. Ik was meteen verliefd op alle spulletjes in de webshop. Echt een hele unieke shop! Geweldig. Dus even later ook iets besteld. Wat we hebben binnengekregen is heel mooi! Ook goed en veilig verpakt! Super! En ga zo door.

De lamp werd snel geleverd! Het kontakt daarna over de lamp was prima! Ons bezoek aan de winkel verliep heel prettig!

Bester Service und wunderschöne Dinge

Schnelle Antworten, beste Beratung und schöne Ware, gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn bestelling zag er net uit zoals op de foto’s. Ik ben heel erg tevreden over de snelle bezorging. Heel erg blij met mijn aankoop! Ik zou er zeker opnieuw bestellen.

Snelle levering en mooie webshop

Uitstekend!

Zeer snelle levering en alles bijzonder goed verpakt!!

Excellente Dienstleistung!!! War eine tolle Erfahrung!

Bin begeistert von der unkomplizierten Abwicklung des Kaufes und der Lieferung meiner bestellten Ware in die Schweiz!!! Vielen, vielen Dank!!! Werde wieder bestellen!

Kavelingen 40

7876TE Valthermond

Over Herbers Lifestyle

Herbers Lifestyle Wij Marjon en Anneke runnen een online woonwinkel in de landelijke, Stoere, Sfeervolle Stijl. Bij ons vind je o.a Kruiklampen, stoere eetkamer tafels en Salontafels unieke accessoires, groendecoraties,Indische kasten en kruiken, fauteuils en banken met losse of vaste linnen hoes.