Gewéldige woonwinkel

Langs geweest, op afspraak, voor lampenkappen. 2 balusterlampen die te plekke konden worden voorzien, met goed advies, van prachtige cilinderkappen.

Wat een leuke spullen verkopen jullie !

Mooie en bijzondere hebbedingen voor redelijke prijzen. Snelle verzending en prima inpakwerk.

prachtige woonwinkel

Mooie artikelen, passende bij de landelijke stijl.

Prachtige unieke accessoires, geweldige service.

Al meerde artikelen mogen kopen, prachtige associaties, hele goede service. Mochten er zich problemen voordoen worden ze heel netjes en naar tevredenheid opgelost. Super tevreden.

Geweldig!!

Bijzonder goede service en prachtige artikelen!! Een must voor iedereen die houdt van deze mooie woonstijl.

Sehr nett und freundlich

Wunderschöne Sachen, nette Verkäufer und schnelle Lieferung.

absolute Empfehlung!

Super schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben und sehr schön!

Goed contact

Betrouwbaar

Supermooie artikelen en zeer klantvriendelijk

Supersnelle levering en zeer mooi verpakt de artikelen zijn in werkelijkheid nog mooier als op de foto. Geweldige verzorgde webshop.

We zijn heel tevreden

Prima service en hele mooie artikelen !!

De service en het contact zijn persoonlijk en goed ! Ook zijn alle producten die ik heb besteld prachtig , en zijn zoals ze op de website staan ... Steeds staan er weer nieuwe mooie producten op !

Super hoor

Goede service hoor

Fijne mensen met een prachtige collectie aan landelijke woonspullen. Welkom gevoel als je er bent.

Zeer goed, mijn smaak.

Een tijdje terg heb ik wat bij jullie voor de kerst besteld. Het bezorgen ging snel en zeer goed ingepakt. Ga zo door. Kijk regelmatig op jullie site. Gezellige kerstdagen en een gezond 2020. Groeten van: Annet Bonhof

Een topwinkel...

Het is een feestje om hier iets uit te zoeken en te kopen en het wordt prachtig verpakt. Service is perfect en de koffie staat altijd klaar. Dus al met al een dikke 10...

Erg mooie en groot assortiment en altijd snel bezorgd. Echt top.

Top!!

Mooie website, prachtige spullen en snel geleverd!!

Goede service mooie artikelen

Goede service. Ruime keus, mooie items. Aan te bevelen.

Bijzondere items, fijne service

Geweldige onderneming, bedrijf met passie. Foto’s komen ook overeen met wat je koopt

Uitstekend!

We hebben een aantal spullen gekocht bij Herberslifestyle en we zijn er heel erg blij mee! Mooi en van goede kwaliteit. Zal niet de laatste keer zijn dat we iets bij jullie bestellen. Gr, Dewi

Heel positief

Ik heb de asperageskrans binnen en ook snel. Hij is echt prachtig!!!

zeer goed

zeer goed en leuk spullen

Sehr schnell geliefert, super verpackt und alles wunderschön!

Vielen Dank für die schönen Dekorationsartikel, ich habe sofort mein Wohnzimmer umgestylt und bin so froh, dass ich ihre Seite gefunden habe!

uitstekend

beste mensen, ik ben blij met mijn aankoop van vorige week maar had nog graag een beetje meer uitleg over de herkomst en de ouderdom van de koebellen die ik deze week heb ontvangen. verder mooie vormgeving van de site en prachtige voorwerpen te koop

Uitstekend!

Ik heb hun showroom bezocht om iets op te halen. Ze namen echt álle tijd voor mij. Door hun proffesionaliteit ben ik met prachtige dingen naar huis gegaan. Het zijn echt unieke stukken waar je zomaar niet op uitgekeken raakt. Echte aanwinsten!!

Kavelingen 40

7876TE Valthermond

Over Herbers Lifestyle

Herbers Lifestyle Wij Marjon en Anneke runnen een online woonwinkel in de landelijke, Stoere, Sfeervolle Stijl. Bij ons vind je o.a Kruiklampen, stoere eetkamer tafels en Salontafels unieke accessoires, groendecoraties,Indische kasten en kruiken, fauteuils en banken met losse of vaste linnen hoes.