Grote teleurstelling

In verhouding tot vleeswaren versus broodjes, teveel broodjes. Vleeswaren te simpel en eenzijdig. De doos waar het in verpakt is, is niet bepaald een geschenkendoos. Te weinig boter voor 2 personen. Als je voor 1 persoon besteld, flesje champagne erbij. Bij bestelling 2 personen zelfde flesje. Het totaal was voor ons niet echt een feestje.

Prima service en heerlijk ontbijt. Ontzettend uitgebreid heerlijk

Lekkere en snelle service

Goede keuze, heerlijke taart!

Fantastisch ontbijt

Voor moederdag een heerlijk ontbijt besteld voor mijn oma, dit is zo goed bevallen dat we heel snel weer een heerlijk ontbijt zullen bestellen! Prijs kwaliteit is fantastisch!

Champagne ontbijt besteld voor 2 personen, helemaal geweldig. Het was keurig verzorgd en heel erg uitgebreid. Super netjes verpakt en de bezorging was super en mooi op tijd. Echt een aanrader !

Verrassend goed!

Heel goed en zeer vriendelijk. Het moederdag ontbijtpakket kwam mooi op tijd en was heel uitgebreid. Zag er heel netjes uit en was met zorg ingepakt. De bezorger was erg vriendelijk en professioneel. We zullen zeker weer van de diensten gebruikmaken en is een absolute aanrader!

Heerlijk luxe moederdag ontbijt

Vanmorgen om iets over 8 werd het door mij bestelde moederdag ontbijt voor 1 persoon afgeleverd. Alles prima verpakt, verschillende soorten broodjes in verschillende plastic verpakking. Alles vers en knapperig. Zeer uitgebreid, ook qua beleg. De bijgeleverde rode roos staat te pronken in een vaasje. Mijn moeder en ik hebben er samen van genoten en hadden nog best wat over. Hartelijk dank voor de prima service!

Moederdag champagne ontbijt

Ondanks dat de verrassing voor Moederdag minder goed was uitgepakt (de cake en de broodjes waren droog), heeft citybakerytaart het netjes opgelost. Ter compensatie hebben ze een week later een overheerlijke aardbei slagroom snit en brownies kosteloos geleverd bij mijn moeder. Deze smaakte verrukkelijk. Dank jullie wel.

Paasontbijt en cupcakes

Ik ben bijzonder kritisch wat betreft thuis bezorgd ontbijt omdat ik reeds behoorlijke hoge kwaliteit heb meegemaakt. Ik vond het paasontbijt van Citybakerytaart matig: de gewone broodjes waren niet bijzonder, het vleesbeleg/salades waren niet van slagerkwaliteit, de kaas was smaakloos. Ook aan de vis uit het extra bijbestelde vispakket zal weinig smaak. De aanvullingen als paasstol, suikerbrood en cake waren goed. In ieder geval ruimschoots genoeg. Ik had ook 6 cupcakes besteld, van 3 daarvan was het cakegedeelte droog (oud?). De cremetopping was bijzonder zwaar en vettig; deze kan ook luchtig ondanks dat het crรจme is.. Ik vul bij aanbevelen JA in, een ieder moet na het lezen van mijn review zelf bepalen al dan niet te bestellen..

Goeie nette service

Netjes optijd geleverd taart ziet er leuk uit en netjes uit ok ben tevreden dag later heb je het al in huis. Mvg mevr pijl

Goede mooie taart!

Snel bezorgd en zeer smakelijk. Aanrader.

Vegan ontbijt met champagne was een groot succes!

Het vegan ontbijt bestelde ik voor een jarige, met champagne om het extra feestelijk te maken. Blij ontvangen, zeer goed, compleet en verzorgd!

Toppie!

Top! Bezorging , en de ontbijtjes zijn helemaal een feestje๐Ÿ˜€๐Ÿ‘

Heerlijk gebak en brood

Makkelijk om op deze manier gebak en brood te bestellen en te laten bezorgen. Kwaliteit is prima, maar wel wat prijzig. Wel jammer dat de gekozen bezorgtijd erg kan afwijken. Laatst gekozen voor bezorgen tussen 8-10 uur en bestelling werd pas om 12 uur geleverd. Dit zou wel verbeterd moeten worden.

top

zeer uitgebreid kwaliteit ontbijt ontvangen erg prettig

Lekker gebak en thuis bezorgd

Ruime keuze uit gebak en taart. Altijd lekker van smaak en heel gemakkelijk online te bestellen en laten bezorgen. Prima.

Geweldig lekker

Bij elke verjaardag bestel ik hier is gewoon te lekker.

Waargemaakt wat werd afgebeeld,

Ontbijt werd door ontvanger als prima, ruim voldoende en lekker gewaardeerd. Levering stipt op tijd!

Een ontbijt bij mijn ouders laten bezorgen, ze vonden het super leuk het was lekker en veel!

1ste x besteld, superlekker, goed bezorgd

duidelijke site. snelle levering, goed gebak. een tevreden leverancier.

Ik heb een goede vriendin verrast

Haar ervaring Zij was er zeer blij mee, en had alles op. ik vond de variatie zeer prettig. Ik was op zoek naar een ontbijt variatie zonder blauwe of Franse kaas, omdat zij van Surinaams afkomst is. IS GOED GELUKT. Ik zal.met Moederdag wederom een beroep op jullie doen STAY HEALTHY STAY SAFE ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Goed en een uitgebreid ontbijt!

Goed bevallen voor herhaling vatbaar

Geweldig lekker ontbijt.

Het ontbijt was van goede kwaliteit, zeer gevarieerd en smaakvol. Bovendien genoeg om de hele dag van te smullen. Een echte aanrader.

Lekker en vers.

Heerlijke cupcakes, goede levering

Heerlijke cupcakes, het zijn er zoveel dat het moeilijk is om een keuze te maken. Snel nog maar eens bestellen om ze allemaal te kunnen proeven !

Breede Plat 7

1721 PS Broek op langedijk

Over Citybakerytaart.nl

De lekkerste online bakkerij in Noord-Holland