Keurig netjes

Keurig netjes

Super taart

Een lekker zelf samengestelde taart. Wij waren blij verrast 😀

Fantastische producten

De taarten die ik er haal zijn altijd van bijzondere kwaliteit

Uitstekende service

Uitstekende service, optijd geleverd en erg lekker!

Heerlijke producten. Bezorging is goed en op tijd. Een aanrader!

Geweldig!!

Eerst kreeg ik zelf een ontbijt als surprise voor mijn verjaardag, 2 weken later voor onze dochter...echt top!

Mijn ervaring is toppie

Al een paar keer wat besteld Voor ons huwelijksfeest 70 cupcakes met prachtige roos er op. Ontbijt was veel en heerlijk Verjaardagstaart met foto was geweldig. Al bij al geweldig. Raad het aan. Vast nog wel is bestellen.

Had voor mijn ouders een ontbijtje besteld.Wat waren ze er super blij mee :-) Zag er heel smakelijk en verzorgd uit!

Geweldig!!!!!!

Champagne ontbijt ,kado gedaan aan mijn zus en zwager voor hun 50 jarig huwelijk ,is met plezier ontvangen,zag er prachtig uit met super verse broodjes en heerlijk beleg. Heel hartelijk bedankt voor deze goede service. Één klein minpuntje de rekening zat bij dit kado ,meschien daar even opletten als het kado wordt gedaan ,maar verder een aanrader .

Snelle goede service , in de avond on 21.54 besteld volgende morgen keurig netjes gebracht om 08.30 ontbijtje voor mijn moeder haar verjaardag echt super.

Zalig lekker om je vingers bij af te likken

Goed gebak van goede bakkers waarvan je proeft dat ze 't met passie en liefde maken. We smullen er graag als gezin, en traktatie

Zeer goed bedrijf en service.

Ontbijt aan huis,wat een luxe. Royaal gevuld. Heerlijk eten. Top service.

Smakelijke taarten en lekkernijen

Diverse malen taarten en ontbijtjes besteld. Goede service, snel antwoord met een vraag via chat.

Top ontbijt en keurig op tijd bezorgd

Een ontbijt cadeau gegeven aan mijn moeder voor haar verjaardag. Keurig op tijd bezorgd en en super goed en lekker ontbijt. Echt een aanrader!

Zeer goede ervaringen

Keurig verzorgd. Aantal keer ontbijt voor een ander kado gedaan. Goede service en kwaliteit. Een aanrader!

Prachtige taart die heerlijk smaakt!!!

Toen ik 50 jaar werd kreeg ik als verrassing deze prachtige en heerlijke taart aangeboden,mijn dag kon niet meer stuk.

Helemaal top !

Super uitgebreid ontbijt , heerlijk vers en keurig op tijd geleverd , zeker voor herhaling vatbaar

Topper

heerlijke taart en altijd keurig op tijd gebracht.

Heerlijk gebak

Alles even lekker. Mis tegenwoordig alleen het chipolatagebak op de site

Eten was vers en lekker

Het ontbijt was super Alleen had ik gevrasgd om tussen 11.00 en 13.00 te bezorgen. Ontbijt werd bezorgd om 8.30 uur🥺 Dit vond ik wel erg vervelend

Heerlijk champagne ontbijt!

Onze dochter werd 30 en in deze rare tijd mochten we er niet naar toe. Dus hebben we haar verrast met een champagne ontbijt. Volgens haar was het heerlijk en heel erg uitgebreid. Ze had zich nog nooit zo jarig gevoelt! Zij woont in Huizen en dat ligt nog net in Noordholland. Helaas kon ik voor mijn jarige collega in Almere (Flevoland) niet ook een onbijtje bestellen.

Heerlijke producten, goede bezorging

Door het Corona virus zocht ik naar een bakker in de buurt die paasproducten thuis bezorgde en kwam zo via Bakker Jonker bij citybakerytaart uit. Ze hebben een ruim assortiment, heerlijke producten en de bezorgservice werkt prima. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken.

Een heerlijk uitgebreid proffesioneel ontbijt

Ik heb een paar keer voor andere mensen bij jullie een ontbijt besteld en deze waren echt heel uitgebreid en mooi verzorgd. Ook was de levering precies op tijd die ik had gevraagd. De service blijft dicht bij de mensen staan en dus heel persoonlijk gevoel, ik denk dat, dat heel belangrijk blijft. Veel groeiende bedrijven komen steeds verder van hun klanten te staan en dat is jammer. Maar bij City Bakery voelt het nog vertrouwd. Houden zo!

Verse producten elke dag van de week

Heel tevreden met het brood, de lunchbroodjes en gebakjes. Altijd keurig binnen de tijdzone geleverd door vriendelijke bezorgers. En op alle dagen van de week. Enige puntje is dat soms de gebakjes en iets andere variant zijn dan op het plaatje.

Alles wat ik bestel is altijd heerlijk en lekker vers 👍🏻

Breede Plat 7

1721 PS Broek op langedijk

Over Citybakerytaart.nl

De lekkerste online bakkerij in Noord-Holland