Erg tevreden!

Via Loopper mooie cocktailsets aangeschaft. We zijn erg tevreden over het uiterlijk en de kwaliteit van het product. Ook de prijsverhouding is mooi. Na het bestellen was er een foutmelding, contact opgezocht en een fijne service ervaren. De producten waren snel geleverd!

Persoonlijk & éenvoudig

Bestellen bij Loopper is makkelijk en heeft een persoonlijke touch. Prijs-kwaliteit dik in orde

Vlotte en correcte levering

Een nieuwe leverancier gevonden waar ik graag mee samenwerk. correct, vlotte dienst na verkoop en vriendelijk.

Prima samenwerking

Het contact was prima en het product ziet er goed uit.

super

voldoet perfect aan wat we nodig hebben

Afgezien van wat technische dingen was de opvolging zeker heel goed

Ik wil benadrukken dat de vriendelijkheid van Donovan echt een 10 verdient.

Excellent service, product very good, according to the expectations.

Thomas was excellent always on time, answering all my questions, excellent service. Not very common in NL. Price and quality of the products very good in balance. Will for sure used their services in the near future. Anna

Persoonlijk, snel en meedenkend

Spreekt voor zich!

Mondkapjes netjes gemaakt en afgeleverd

Goede kwaliteit mondmasker, goede begeleiding bij bestelling en conform afspraak geleverd. Hoog draagcomfort.

Top samenwerking

Levering volgens afspraak, opdracht perfect uitgevoerd.

Goede service, product naar wens!

Prettige communicatie en service. Product netjes en naar wens.

Prima mondkapjes

Goede en snelle hulp bij ontwerp en levering.

vriendelijk, meedenkend en mooi product

Bedrukte mondkapjes besteld. We werden goed geholpen in het ontwerpproces. Er werd met ons meegedacht over de print en er werd snel gereageerd op vragen. De print viel wat donkerder uit dan ik had verwacht, maar dit stoort niet. De mondkapjes zelf zijn heel comfortabel en groter en kleiner te maken met schuifjes bij de touwtjes.

Zoals het hoort

Alles goed verlopen. Van bestellen, naar betalen en levering. Goed eindprodukt. Scherpe prijs. Erg tevreden.

Goede dienstverlening door betrokkenheid en het nakomen van gemaakte afspraken.

Zeer positieve ervaring met deze organisatie.

Prima bedrijf, snelle reactie

Prima bedrijf, snelle reactie van de klantenservice. Prima mondkapjes opzich, echter of ze geheel voldoen aan de eisen dat vraag ik mij af. Het ene mondkapje is kleiner als de ander.

Snelle, enthousiaste, vriendelijke en meedenkende reacties

Ik kreeg op mijn offerte een snelle reactie, maar niet opdringerig. Meedenkend. Het was mogelijk een proefmonster te krijgen en er werden duidelijke voorbeelden meegestuurd met de offerte in de mail.

Zeer goede klantenservice

Betrokken medewerkers, die met je meedenken. We zijn blij met onze mondkapjes.

Goede maskers aangenaam om te dragen. Helaas voor sommigen wat te klein.

Alles is prima verlopen

Het bestelde product voldoet aan onze verwachtingen en werd vlot geleverd. De communicatie verliep ook prima.

Zeer vlot!

Zeer vlotte samenwerking. Er wordt samengewerkt aan het design totdat dit volledig op punt staat naar je eigen wens, klantendienst is steeds zeer vlot bereikbaar en ontzettend vriendelijk, en producten werden op tijd geleverd. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Bedankt, Loopper!

Erg tevreden

Veel leuke reacties gehad op de koeltasjes die we hadden besteld bij Loopper. Daarnaast heel blij met de snelle levertijd.

Vriendelijke bediening met de wil om de klanten te geven wat ze vragen!

top product. Snelle levering

top product. Snelle levering

Persoonlijk contact, prima service en levering op tijd.

101 Pieter Braaijweg

Amsterdam 1114AJ