Vriendelijk en eerlijk contact, op tijd geleverd
Via de site verliep het contact niet geheel goed. Het lijkt alsof e.e.a. niet helemaal goed op elkaar is afgestemd. Zo kreeg ik snel een eerste prijslijst van alle artikelen. Maar op een aanvraag via de site over de kosten voor enkele typen USB-sticks, kreeg ik geen reactie.
Ik heb zelf nagebeld voor informatie. Persoonlijk contact via de account manager gaf snel navolging. De uiteindelijke offerte was hoger dan de prijslijst die ik in eerste instantie kreeg.
Via de account manager kreeg ik direct een link naar een betaling die ik bij mijn bestelling moest doen. Dat vond ik vreemd en niet prettig. Zo ben ik niet bevoegd om betalingen te doen voor de organisatie waarvoor ik werk. Die betaling heb ik uit eigen middelen voldaan, maar later kreeg ik nogmaals de factuur via een andere afdeling (verkoop?). Een officiële factuur via de laatstgenoemde afdeling, heeft de voorkeur. Ik zou afstappen van betalingen via links/de account manager.
Met een mail/persoonlijk contact naar de account manager, is e.e.a. weer snel opgelost.
De USB-sticks zijn keurig op tijd geleverd. Mooie USB-stick. De bedrukking is niet zo goed zichtbaar, maar kan liggen aan het door ons geleverde materiaal.
Persoonlijk contact met de account manager was prettig.