Snelle levering en prettige hulp bij design

De medewerkers reageerden snel, afspraken konden gemakkelijk gemaakt worden. Het eindproduct is erg mooi en strak afgeleverd.

Positieve ervaring met doeltreffende begeleiding en hulp van Loopper.

Positieve ervaring met doeltreffende begeleiding en hulp van Loopper. Prijzen zijn goed.

prima en snel

heel tevreden, goed geholpen en geadviseerd

Goede communicatie, op tijd geleverd, product zoals verwacht

Goede communicatie, vriendelijke verkoper die zaken professioneel opvolgt. Geleverd binnen afgesproken deadline, product zoals verwacht

Goed product, mooie prijs, perfecte opvolging

!!! Heel tevreden!!!! Bedankt Donovan en Looper

very good service and adequate response

erg prettige customer service

Uit de brand geholpen

In de drukste tijd van het jaar kon geen bedrijf ons nog bedrukte linnen tassen leveren, maar Loopper kon het wel. Het contact was goed en we werden goed op de hoogte gehouden. Heel tevreden dus.

Stevige papieren tasjes

Ik kocht stevige papieren tasjes. Deze waren zeer stevig en precies wat ik zocht. Het product werd snel geleverd en ik werd zeer klantvriendelijk geholpen door het personeel. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen!

goede levering, goede service, attent en vriendelijk

Top produkt

Snelle efficiënte service

Snel, duidelijk en goede service

Het contact met Loopper is prettig omdat er snel en adequaat wordt gereageerd. Dat maakt het makkelijk om je bestelling helemaal op maat te laten maken. Ga zo door!

helemaal super

Fijne ervaring gehad. Tot laat s'avonds te bereiken en super snel geleverd. SUPER!

Fantastische communicatie en snelle levering!

Er werd met mij meegedacht over de vormgeving.

Transparant, hulpvaardig, snel

Fijn bedrijf Loopper, vooral in de snelheid van voorbeelden, hulp bij zoeken naar producten. Grote keus uit producten die je kan bedrukken. Zou jullie zeker aanbevelen bij collega's die op zoek zijn naar een bedrijf voor promotie doeleinden.

Na contact met de klantenservice goed geholpen en ondersteuning gekregen gedurende het hele bestelproces. Zeer tevreden over het resultaat.

Perfecte service, klantvriendelijk en goedkoop!

Via een bekende ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen en ik ben blij verrast over de goede service en de persoonlijke benadering als ook de prijs van de producten. Absoluut aan te bevelen!

Perfecte levering

Binnen de gestelde tijd is er geleverd en er zat een leuk extraatje bij.

snel, vakkundig en vriendelijk geholpen

snel, vakkundig en vriendelijk geholpen

Ik heb erg fijn samen gewerkt en super mooie artikelen mogen ontvangen.

Vanaf het begin tot het einde van de bestelling ben ik continu goed geholpen.

Héél tevreden van service en kwaliteit

Correcte kwaliteit en service!

kwaltiteitsvolle produrcten en goeie service

ik werd super goed geholpen om mijn ideale relatiegeschenken te bestellen, van A tot Z!

snelle en correcte levering

Voldoet aan verwachting

De levering van de tasjes voldoet aan onze verwachting. De service is erg goed. Wordt goed meegedacht en is een goede opvolging. Erg prettig zaken doen!

Uitstekende service

Persoonlijke begeleiding Goed bereikbaar Snelle levering Goed contact