Pluspunten

Goede producten, zeer overzichtelijke site waarop u alles gemakkelijk kan bestellen zonder iets te vergeten. En daar bovenop nog een zeer snelle levering.

Pluspunten

Bij de eerste levering was de lijm niet meegeleverd. Na 1 kort telefoontje is dit geregeld en de volgende dag alsnog geleverd. Goede service!

Pluspunten

Goed georganiseerd, makkelijk te bestellen en een correcte service.

Verpakking van kwetsbare materialen, zoals alu daktrim. De transporteurs zijn niet echt zachtaardig met de goederen en dan heb je snel wat schade.

Pluspunten

2e bestelling, opnieuw correct en snel geleverd

Pluspunten

Bij levering van daktrims en hoeken was er beschadiging door transport. Zonder problemen werden er nieuwe opgestuurd.

Pluspunten

Prijs / kwaliteit. Perfecte service

Pluspunten

Snel effectief goedkoop

Pluspunten

snel , kompleet en juist

Pluspunten

Snelle Levering. Duidelijke website Prachtig Produkt, Duidelijke handleiding. Makkelijk zelf te plaatsen

Pluspunten

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Vlugge levering. Goede communicatie. Uitgebreide keuze.

Materiaal voor transport beter beschermen. (Bij de levering van een hoekprofiel was dit beschadigd)

Pluspunten

Snelle levering, correcte prijs

tracking , want kreeg plots telefoon dat er een pakje voor me was en niemand thuis. De link volg pakket op website crasht telkens

Pluspunten

Snelle en perfecte service !

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling

Pluspunten

Alles goed ontvangen ,maar nog niet kunnen plaatsen wegens vakantie.

Geen.

Pluspunten

Prijs kwaliteit top! Snelle levering, duidelijke communicatie! Niks op aan te merken, hartelijk dank en tot de volgende keer.

Geen, doe zo verder!

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Jammer genoeg niks.

Suggestions

Levering van minderwaardige producten. Misleidende afbeeldingen op webshop. Ik heb er dampfolie gekocht die dunner was dan aangegeven en uit gerecycleerd materiaal bestond, terwijl foto's van 'nieuwe' folie op de webshop staan. Klachten worden niet opgevolgd. Op hen vraag foto's bezorgd waarna het stil blijft. Wegblijven van deze shop is de boodschap.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Het artikel: Anti-Duivenpinnen ECOPIC 2 NO PIGEONS zorgt echt zoals aangegeven voor het verwijderen van de duiven van ons terras.

Pluspunten

Snelle en korekte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering, wat erg belangrijk is als het er op aankomt. Er moet steeds met het weer rekening worden gehouden!

Ik had twee potten Primer QuickPrime besteld. Er was één pot erg gedeukt en hij was niet helemaal vol, er was zeker drie kwart uitgelopen. De primer is NIET tijdens het transport opengegaan want de pot was volledig dicht en er lekte niets uit. Toch zag ik aan de pot zelf dat hij gelekt had, waarschijnlijk in het bedrijf. De plastieken scheelbescherming was eraf en lag naast de pot in de verpakking. Spijtig. Ik kon de primer nog gebruiken voor mijn werk.

Pluspunten

Alles perfect en supersnel geleverd

Van Dijklaan 17 B

5581 WG Waalre