Pluspunten

vlotte levering

Pluspunten

Prijs levering kost meer dan het onderdeel. 20€ leveringkosten ???

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering. Ruime meting van de bestelde oppervlakte.

Melding als de betaling is aangekomen.

Pluspunten

Vlugge levering en correct

Pluspunten

vriendelijk, punctueel, professioneel, klantgericht

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Beste, Heb vandaag uiteindelijk mijn bestelling ontvangen! Na telefonische contactname van mezelf afgelopen vrijdag met jullie heb ik 's middag contact gehad met UPS, de leverancier blijkbaar. We hadden afgesproken dat de levering opnieuw zou worden aangeboden vandaag maandag 21 augustus vanaf 16:00 uur. Kom ik speciaal vroeger naar huis om de levering te ontvangen, blijkt de leverancier al om 14:00 uur hier te zijn geweest!! Ik had de zending zeker gecontroleerd voordat ik de ontvangst onderteken en wat blijkt: Door de leverancier thuis onder het afdak geplaatst. Van de 7 geleverde daktrimmen kan ik er 3 zeker NIET gebruiken door beschadiging! Dan van de 2 geleverde hoektrimmen is er één dat op de koppen (hoek) is beschadigd en wil ik ook niet plaatsen. Dit vind ik eigenlijk ongepast om dit zo te leveren, Moet ik weer opnieuw enkele dagen wachten op een eventuele vervanging? Wie gaat deze schade betalen?

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Geen problemen, snelle levering, Goede Nederlandstalige etiketten en uitleg, Filmpjes met eenvoudige uitleg van plaatsing.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast delivery, good quality

3 stars: fine, a reasonable experience

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

alles geleverd zoals gevraagd

Pluspunten

Raad via mail was heel goed. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Twijfel om dit bedrijf aan te raden. Hebben door fout van transportbedrijf UPS de levering in twee delen gekregen. Te veel beschadigingen aan de aluminium profielen om alles aan het transport te wijten. In totaal 7 grotere en kleinere beschadigingen aan daktrimmen en hoeken. Ze hebben wel nieuwe stukken na geleverd. Maar die waren opnieuw licht beschadigd.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede klantenbegeleiding en concurentiële prijzen. Prima service en snelle levering

Verzendkosten vrij duur

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, buiten correcte levering

Jullie zijn niet in staat om een folie recht te snijden (foto op aanvraag). Ikzelf had 15 cm marge genomen op een totaal breedte van 140 (bijna 10%) maar zelfs dit was onvoldoende ! Nu zit ik met 1 cm die niet overdekt is. Onbegrijpelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

juiste en concrete informatie grote behulpzaamheid bij vragen rond welke producten te bestellen (geen verkoop om te verkopen) correcte levertijd en - service

in video instructies lijkt lijm een witte kleur te hebben waardoor goed zichtbaar welk deel reeds ingelijmd. in realiteit is deze lijm groenachtig/transparant waardoor bij fel zonlicht niet steeds duidelijk waar osb-platen reeds ingelijmd waren

Materiaalweg 8

5681 RJ Best