Ervaring met Dakenshop uitstekend. Verzending met UPS serieus misgelopen.werd een
Summary: Het pakket is om een onverklaarde reden verloren gegaan bij UPS. De trackingcode bleef vermelden dat UPS nog wachtte op het pakket, toen het reeds meerdere dagen in hun bezit was.
Op zondag 27 juni een pakket nieuwe dakbedekking besteld voor het tuinhuis. Vermits een levering 'binnen de drie werkdagen' wordt vermeld, was de plaatsing voorzien op zaterdag 3 juli.
28 juni bericht van Dakenshop dat pakket bij UPS was + de trackingcode van UPS.
UPS site dagelijks gecheckt. Bleef ma, di en woe vermelden 'gegevens verzamelen'. De virtuele assistent van UPS geeft daarbij als uitleg 'dat er nog gewacht wordt op het pakket'.
Donderdagmorgen 1 juli nog steeds hetzelfde. De leveringstermijn van 3 dagen ruim overschreden, Hebben ten einde meteen Dakenshop gemaild. Een prompte reactie van mevr Pascale Bens dat ze meteen het nodige zou doen. De dame heeft zeer veel moeite genomen, en ontdekte dat het pakket bij UPS onvindbaar was.
Meteen hebben wij de twee jonge plaatsers last-minute afgezegd voor zaterdag 3 juli, geen nieuwe datum afgesproken, en elk een kleine goodwill-compensatie (2x15 euro) gegeven.
Mevr. Pascale Bens heeft dan nog de vrijdag 2 juli een tweede pakket aan UPS overgemaakt. Dat pakket is bij ons aangekomen op dinsdag 6 juli. De plaatsers meteen opgeroepen, en vorige zaterdag 10 juli is de dakbedekking geplaatst. Gelukkig was het weer even goed als op de eerder voorziene 3 juli.
Kortom, een parcours met blutsen, voor ons en voor Dakenshop, wat mevr Pascale Bens beaamde 'Dat kan u inderdaad wel stellen...een echt hindernissenparcours.'
Dakenshop heeft er een tweede zending voor moeten klaarmaken, wat zij allicht op de verzekering van UPS kunnen verhalen.
Ons (twee 70+'ers ...) heeft het de kopzorg gekost plus 30 euro extra om de 'goodwill' van de plaatsers niet te verspelen.
Over enige compensatie is tot op vandaag met geen woord gerept, niet door UPS, evenmin door Dakenshop ... . Vandaar mijn 'neen' bij aanbevelen. Jan Lefevere