Alles dik in orde !!!!!

Ik raad Dakenshop aan,prijs kwaliteit Top. Bedankt voor de goede service

Tevreden

Correcte en snelle afhandeling.

correcte levering

correcte levering

Goede kwaliteit - correcte prijs - snelle levering

Goede kwaliteit - correcte prijs - snelle levering

Perfecte opvolging van de bestelling

contacten met de firma, zowel telefonisch als via mail, verlopen zoals het hoort. Vragen worden duidelijk beantwoord en opvolging van de bestelling verloopt eveneens naar wens.

goede service

goed en perfecte levering

Netjes op tijd en mooi ingepakt.

Nette en correcte service

zo zou het altijd (ook bij anderen) horen

TOP

SNELLE LEVERING

GOEDE AFSPRAKEN EN KWALITEIT

alles zeer snel en correct geleverd

Op zondagavond mijn bestelling doorgegeven, op maandag bevestiging gekregen en op dinsdag om 12 uur 'smiddags geleverd. Perfecte service. Zeker een aanrader.

Nog nooit zo een goede service gehad👍

Beste medewerkers, Na een aantal minder goede aankopen online via andere sites is jullie service wel uitstekend. Zelfs een probleem door mezelf veroorzaakt fijn opgelost door uw klantendienst, waarvoor dank. Jullie steken er met kop en schouders boven! Fijn met jullie zaken te doen. Zal niet nalaten positieve reclame voor jullie te maken. Met vriendelijke groeten, Steenssens Dirk

Snel en correct geleverd

Ondanks coronatijd in 2 dagen geleverd, netjes verpakt en correcte afmetingen, net op tijd doen rubber op schuin dak van tuinhuisje voor de regen

Goede kwaliteit en service

Vlot besteld en netjes geleverd, product beantwoordt 100% aan de verwachtingen, duivenpinnen kunnen gemakkelijk en mooi op één lijn geplaatst worden. Enig minpuntje was het dure transport

Snel geleverd maar...

Helaas wordt de inspanning van Dakenshop tenietgedaan door de koerier UPS die NIET aan huis levert maar ergens in een afhaalpunt deponeert zonder bericht. Dit is een niet essentiele verplaatsing. Uiterst toevallig was een kennis van me in het afhaalpunt en kent de zaakvoerder me persoonlijk zodat het pakje werd bezorgd. Jammer.

Zeer correct en snelle levering

Snelle levering en top producten

heel snelle levering, pracht service!!

heel duidelijke site om uw bestelling te maken en heel snelle service!!

Goede productinformatie op website en aanvullend aan telefoon.

Jammer dat de link naar de filmpjes on-line niet werken. (vanop website)

Goede beschrijving

Mijn artikel is vlotjes geleverd en goed verpakt. Artikel is in orde.

zeer goed

zeer goed

Snelle levering telefonische helpdesk super vriendelijk

prima afgehandeld

duidelijke webshop prima leversnelheid prima materiaal

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Snelle levering, alles was deftig verpakt. Epdm is vlotjes gelegd, Europese is een pak makkelijker dan de Amerikaanse.

snelle levering top

ik heb wel een pot lijm die uitgelekt is

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering