Probleemloze levering en afhandeling van facturatie

Goede website met snelle levering en correcte afhandeling van de administratie

Snelle en vlotte levering!

Leuk werken met jullie. Steeds snel en vlot beleverd! Bedankt!

Snelle en goed overzicht om te bestellen

dit is een site waar ik voor al mijn gerief terecht kan

Zeer tevreden . Snelle levering. En de mensen die leveren ook altijd heel vriendelijk.

Helemaal wat ik verwacht had dankzij uitleg op website

correcte levering + inhoud mooi verpakt

positieve ervaring bij bestelling.

Fantastische service

We hadden op het laatste moment nog koffiebekers nodig... Na telefonisch contact (het was net na 13u) hebben ze er alles aan gedaan om ze toch nog die dag te verzenden en we hadden ze dus op tijd voor het event.

Snel, goedkoop... maar de kwaliteit viel een beetje tegen.

Snel geleverd. Zeer scherpe prijs. Maar de waterbekers zijn duidelijk lichter en minder vormvast dan de kwaliteit die wij tot nu toe gewoon waren. De toekomst zal uitwijzen of dit een probleem is... en of we dus nog opnieuw bestellen.

Kwaliteit van de bovenste plank

De designer maakte echter wel een foutje, maar met de herdruk werd alles meteen rechtgezet. Toppers!

perfect!

snelle levering,ruime keuze,goede kwaliteit!

Van bestelling tot levering perfect verlopen

goede prijs, makkelijk te bestellen, snel bezorgd

helemaal tevreden!

De bestelling en levering is vlekkeloos verlopen, dus zeer tevreden over dit bedrijf.

Van bestelling tot levering is alles prima verlopen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de bekers en kunnen deze firma dus ten zeerste aanbevelen.

geen probeem alles is vlot verlopen

correct

Zoals altijd correct en tijdig.

Zoals altijd correct en tijdig.

Prijs / kwaliteit ok, geleverd product komt overeen met wat men voorstelt op de website.

Correcte info en stipte levering.

Ze zoeken mee naar de beste oplossing

Ze zoeken mee naar de beste oplossing

snelle levering -goede service

Snelle levering - goede service

Gtipte levering en overzichtelijke website.

Goed en snel

Goed maar op de webside mag ook de diameter komen te staan van de onderkant van de bekers is steeds handig om weten voor je een dispenser gebruikt of een draag schaal of ze er in passen of niet heb er reeds voor gemailt maar kan niet zeggen ze dus heel spijtig.

Goede service, correcte levering, top

Goede service, correcte levering, top

Pluspunten

snelle levering duidelijke website

Pluspunten

Goede communicatie ook over de levertermijnen.

levertermijn zou korter mogen zeker als alle materiaal al in bezit is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaal steeds stipt laatste bestelling niet

Spijtig dat de verschillende verkoopsites niet centraliseren owv transportkosten etc Goedemiddag, transportkosten binnen NL zijn gratis bij een besteding vanaf € 200 excl. btw. Voor België geldt dit bij een besteding vanaf € 300 excl btw. Dit staat ook aangegeven op onze website. Fijne dag nog! om te reageren op uw antwoord, ik heb het erover dat jullie over verschillende sites beschikken die allemaal apart te bestellen zijn, zou interessant zijn als die centraliseren om 1 bestelling te plaatsen, dat er vanaf 300 euro per site gratis levering is weet ik en maak ik ook gebruik van, denk dat u de tip niet begrijpt.

Koralenhoeve 15 C

2160 Wommelgem

Over KoffiebekerDirect.be

Bedrukte koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect levert ze in verschillende inhoudsmaten, enkel- of dubbelwandig, voorzien van logo- of volledige bedrukking en al vanaf 250 stuks! Uiteraard vind je ook standaard koffiebekers en toebehoren terug in ons assortiment. Van de welbekende Scotty koffiebeker, PLA-koffiebekers en kraftbekers tot houten roerstaafjes en combisets; KoffiebekerDirect biedt het je. Ga voor een duurzaam alternatief en kies voor de biologisch afbreekbare BIO-koffiebeker of wat dacht je van onze reCUP koffiebeker, die na gebruik gewoon in de papierbak mag! Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.BE

PackagingDirect.be BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100