Top kwaliteit!

Alle onderdelen zijn goede kwaliteit. snel en goed bezorgd!

Super vriendelijk

Is een leuke winkel te mortsel.

Ruime keuze

Uitgebreide webshop, in de winkel in Hasselt krijg je ook steeds uitleg. Vriendelijke bediening.

Zeer snel besteld via handyman !

Snel en meteen geholpen. Super!

Ik moest een nieuwe aansluiting hebben voor mijn scheerapparaat voor in het stopcontact. Meteen besteld, en het was de juiste. Goed gedaan.

Vlot en beleefd

Zeer vlotte bediening en goede uitleg

Perfect en snelle service .

Heel goede service . Heel vriendelijk. Top mail en op tijd geleverd.

Zeer vriendelijke verkoper. Correcte uitleg ivm hoe de bestelling en afhaling moest gebeuren.

Zeer deskundige uitleg gekregen en bestelling is vlot verlopen!

Ik kreeg een zeer duidelijke uitleg. Product was niet binnen en werd besteld. Levering verliep zeer snel. Heel vriendelijke verkopers in Wijnegem shopping!

super

directe en correcte bediening ook wanneer product niet aanwezig is besteld en snel geleverd kan deze winkel aanraden voor iedereen bedankt doe zo voort zou ik zeggen groetjes Paul

Handyman: een aanrader!

Ik bestelde voor het eerst online stofzuigerzakken bij Handyman en de levering ervan was perfect. Onberispelijk. Paul Sas

Heel behulpzaam personeel en afhandeling van het bestelde voorwerp was :doorgeven van de proficiat.

was OK. PS doorgeven ven deze recensie heeft mij serieus wat moeite gekost.

niet zo fijn verlopen

Ik heb 3 keer naar de winkel moeten teruggaan omdat ik het eerst niet wist welke filter ik nodig had. De tweede keer hebben ze me de verkeerde meegegeven en dan de derde keer was het de juiste maar heb toen 41 euro betaald en daarna zag ik dezelfde filter online voor 9.58 euro begrijp dat de winkels winst moeten maken maar vind het wel wat overdreven

perfekt

vlotte telefoon--vlotte bestelling--vlotte levering

Super vriendelijke bediening

Steeds vriendelijk en bereid om de klanten te helpen en ni te beroerd om iets op te zoeken. Aanrader.

Duidelijke uitleg, niet lang moeten wachten.

Alles prima verlopen!

Geen enkele negatieve ervaring!

ik bestelde een aandrijfriem voor mijn oud broodbakmachine, zat 's anderdaags al in de brievenbus

Veel goedkoper dan andere winkels voor het zelfde onderdeel . Snelle levering

Vriendelijk en op tijd

Vriendelijke verkoper en de levering op de geplande dag aanwezig in de winkel

Klasse

Van bestelling tot levering...alles correct...en mijn bestelling...perfect...groeten Gino

Echte lieve medewerker groenplaats aanrader heel erg behulpzaam en perfect geholpen

Werkt niet

De airfryer werkt wel met het oude onderdeel, maar niet met het nieuwe van jullie. Of dit is namaak of ze versturen defecte zaken...

top

daar er slechts 1 wisselstuk voorradig was bij Handyman in de winkel van Mortsel werd ik vriendelijk telefonisch verder geholpen door de winkelbediende . Deze man heeft voor mij een oplossing gezocht en mjj de referentie doorgegeven om online te bestellen. Top

Vriendelijke en correct

Behulpzaam,vriendelijk

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.