Perfecte communicatie en heel tevreden met het aangekochte onderdeel.

Correcte communicatie met handyman Beleefd en vriendelijk én geduldig. Kon door onverwachte omstandigheden het goed niet tijdig ophalen. Maar was uiteindelijk geen probleem. Aangename dienstverlening!

Goede service, vlotte levering!

Levering en communicatie verliepen zoals het hoort.

Goede opvolging

Bestelling goed en snel gekregen. Goede communicatie.

Zorgeloos

Vlotte levering, goed verpakt, correcte informatie

Goeie service

Vlotte en snelle levering.

De verschillende filters voor stofzuigers waren allemaal in voorraad, waardoor ik deze snel ontvangen heb.

Snelle, correcte service

Artikel laten toekomen in dichtsbijzijnde winkel. Snel antwoord op mail. Correcte prijs/kwaliteitverhouding.

Alles naar wens

De bestelling lag klaar in de winkel, vriendelijk onthaal, degelijk product aan een correcte prijs.

snelle levering van de juiste stofzuigerzakken

snelle levering van de juiste stofzuigerzakken

Super betrouwbaar Zeer lage prijs

Super snel geleverd. Totaal foutloos.

De gemakzlijke site om te vinden wat je zoekt en een correcte levering.

vlotte en snelle levering

vandaag besteld en de dag erna was de bestelling al geleverd. dit zonder extra kosten. het product dat ik besteld had was zoals ik het verwachte. alles in orde.

TOP

Snelle levering en prima service in winkel

Supergoed

Ik heb de winkel 3x bezocht en heb twee verschillende medewerkers gesproken die me telkens super goed geholpen hebben op een zeer klantvriendelijke manier, niets dan lof zou ik zeggen.

Waasland Shopping topteam

Onderdeel besteld voor Rowenta steelstofzuiger van 5 jaar oud. Rowenta had me verkeerd nr doorgegeven maar ze hebben me bij Handyman helpen zoeken naar het juiste onderdeel en zonder problemen omgeruild. Goed werk!

Vlotte bestelling en product goed en snel ontvangen.

Bon produit, service rapide

Facile à trouver le produit cherché sur le site de Handyman. Livraison rapide au magasin. Accueil au magasin nickel.

Super vriendelijke bediening in winkel Mortsel

De bestelling verliep zeer vlot en het zelf afhalen in de winkel is een pluspunt want klimaatvriendelijk. Ik geraak er te voet. En dan nog een zeer goed gesprek en vriendelijke bediening in winkel handyman in Mortsel. Bedankt. Françoise Hoefkens

Product zoals omschreven,vlotte afhandeling snelle levering

Süper snel

Snelle reactie via e-mail gekregen in 2 dagen was het al binnen. Süper tevreden!!!

alles bijzonder vlot verlopen

Geen enkel probleem bij bestelling!

Zeer goede ervaring, zeker nog kopen bij Handyman

Goede service en vlugge levering. Prijs kwaliteit zeer goed. Aanrader om bij Handyman te kopen.

bestelling van mijn ovenrooster prima verlopen

bestelling van mijn ovenrooster prima verlopen,besteld via website en afhalen in winkel

correct

mijn bestelling was heel goed gegaan , en de levering ook op de voorgestelde dag en uur , alles zeer correct

3 x langs geweest voor 1 aankoop

Torn ik mijn stofzuigerzakken bestelde kreeg ik onmiddellijk de bevestiging dat ze binnen waren. Toen mijn man de dag erna het mailtje liet zien werd hij door de verkoper uitgelachen en moest hij minstens een week wachten voor ze er gingen zijn. 2 dagen later kreeg ik een mailtje dat de zakken lagen te wachten om opgehaald te worden. Ik heb voor de zekerheid toch maar die week gewacht maar toen waren ze ook nog nier binnen, foutje in stocktelling. De verkoper heeft ze dan voor mij besteld en na een week kon ik er om gaan

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.