Ik ben een taal frans, ik begrijp niet alles.

Ik ben blij van jullie werk

Blij met bestelling, levering en afhaalpunt!

Snelle bestelling, levering, en opgehaald in het afhaalpunt zonder problemen

Uitstekend!

Snel antwoord en product gekregen. Goedkoop en efficient

Snel besteld en geleverd, zachte prijs

Alles in orde

alles prima verlopen

Vriendelijke winkelbediende

Perfect geholpen

Perfect geholpen. Vriendelijk

Heel tevreden

Vlotte communicatie via email (bevestiging bestelling en meedelen wanneer bestelling kan afgehaald worden).

Correct en vlug geleverd

Vriendelijk aan de telefoon

prijs-kwaliteit prima!

Snel en goed geholpen voor een mooie prijs.

Probleem met GSM batterij

Goed en vakkundig geholpen met tevens een snelle levering!

Zoals het moet, als het kan.

Vlotte bestelling. Vlotte levering. Geen probleem dus tevreden.

Zeer vlot verlopen

Verschillende opties voor het product werden aangeboden; ik koos een bepaalde versie, en hop! enkele tijd later klaar voor ophaling.

Zéér goede afhandeling van mijn bestelling : top !

Mijn bestelling werd snel geleverd, zeer tevreden van de service van Handyman. Bedankt !

Vriendelijk, duidelijk en overzichtelijk ook met de opvolging van de bestelling.

Een zoektocht voor het beste product dat ik wens. Word gezocht met een positieve houding, behulpzaam en overzichtelijk van elke handeling. Ook de dienst na verkoop word zorgvuldig opgevolgd. Ik ben zeer tevreden

Gemakkelijk

Het was heel gemakkelijk Gewoon afhalen en klaar

Correcte service

Medewerker had eerst gemeld dat de toners konden worden binnengebracht. Een andere medewerker meldde dat dit niet zo was. En er was geen alternatief.

Gevonden wat we nergens anders vonden

Bestelling, betaling en levering verliep perfect.

Prima verlooen

Stofzuigerzakken besteld. Prijs vergeleken met andere sites en handyman was het goedkoopste. Dan is de keuze snel gemaakt.

Vlotte levering

Heel handig dat ik kon online bestellen met gratis levering in de winkel. Dat is de ideale combinatie!

Vriendelijke verkopers, vlotte levering van het product

Korrekt product, zeer tevreden

Snel en vlot

Het is een vlotte en snelle manier om iets te vinden en het ook direct op te halen.

Snel en correct afgehandeld

Bestelling uitgelegd in shopping center het kiel. De winkelverantwoordelijke heeft het besteld. Na e-mail afgehaald en alles OK.

Correcte levering van het bestelde

Vriendelijk en behulpzaam in de winkel

Verkoopen

Je hebt stiptheid en geloofwaardigheid. Dank je

Snelle levering en antwoorden op vragen

Goed aanbod. Snelle levering. Ook bij vragen snelle reactie.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.