slechte klanten service

Het park is heel leuk voor de kinderen. Klanten service is slecht . Wordt voorgelogen dat ik mijn geld terug krijg van de toeristen belasting als ik mij inschrijf in de gemeente. dit duurt weken vanuit de gemeente. moet meer dagen toeristenbelasting betalen dan dat ik daar daadwerkelijk gewoond heb . Meerdere mails gestuurd en wordt nu genegeerd. heb bewijs van de gemeente maar daar heeft Duinrell geen boodschap aan. € 300 toeristenbelasting betaald voor niks ! Ben zeer teleurgesteld en voel mij bestolen! Toeristen belasting betalen als je er tijdelijk woont . dit klopt niet !

Heerlijk familiepark

Een bezoek vol nostalgie en met de nodige nieuwe thrills. Wij hebben heerlijk genoten met onze familie.

Prachtig

Het huis was goed. En het huisje was ook schoon. We hadden geen pannenset dit gemeld en binnen 15 min.was er een splinternieuw pannenset.

Super leuk weekend gehad

Super fijne, ruime en goed uitgeruste accommodatie. Pretpark overzichtelijk, leuke uitdagende attracties en niet te druk. Tikibad super glijbanen en alle voorzieningen binnen bereik.

Heel leuk

Het was heel gezellig er waren geen lange wacht rijen en je verveelde je nooit we hebben ons heel goed vermaakt het personeel hielp goed en was heel aardig

Super leuk park

Wat een fijn huidje om te overnachten. We hadden een 6 persoons nieuw huisje. Mooi gelegen en binnen een paar minuutjes sta je middenin het park. In het park is genoeg te beleven, de kinderen hebben veel plezier gehad!

Het was prima voor elkaar

Alleen een wachtrij om in te checken. Verder lekker rustig op het park. Fijn dat alle voorzieningen op 1 plek zijn.

Park was nog niet open voor publiek konden overal gelijk in en meedere keren Huisje was ook top heerlijk geslapen

slechte service

Mijn zoon had per ongelijk kaartjes gekocht voor de verkeerde dag. Duinrel was te beroerd de datum te veranderen. Een foutje maken mag blijkbaar niet. Erg slechte service, ontzettend onvriendelijk. Geld verdienen is blijkbaar belangrijker.

Fantastisch!

Een heerlijk weekend gehad op een mooi vakantiepark inclusief Tikibad en attractiepark met medewerkers die het woord gastvrijheid met hoofdletters uitleven. Ik kom superlatieven tekort om aan te geven hoe geweldig het is. Absolute aanrader.

Alles klopte, zelfs het weer !!!

De Residence samen mer het arrangement was voor de 2e keer fantastisch!!!

Was leuk om mee te ervaren

Bij aankomst zagen wij super mooie huisjes en met de deal hebben wij denk ik de oudste huisje gekregen die er staan. Als je een weekend verblijft zorg er dan gewoon voor dat de gasten de hele dag kunnen gebruik maken van het zwembad. 2x 3uurtjes zwemmen voor 3 overnachtingen vind ik best weinig!

Leuke dag invulling en chalets voor gezinnen

Was fijn verblijf en veel te doen Schoon park. Jammer dat je maar 1xper dag naar het zwembad kan en allemaal tegelijk. Met kleine kinderen niet zo handig. Verder is in het zwembad voor iedere leeftijdsgroep wat te doen.Denk aan groot peuterbad.Uitdagende glijbanen en ook voor jongere kinderen.Water prima temperatuur. Pretpark:Genoeg te beleven!Ruim opgezet. Zaterdag had het personeel er minder zin in. Zondag was men een stuk vriendelijker. Jammer dat vrijdagmiddag het park niet open was.

Super ervaring

Wij zijn 4 dagen in Duinrell geweest. Het was een goede ervaring. Zwembad slottijden waren ook super dat scheelde veel drukte.

We hebben super genoten van alles

We hadden 2x 6 persoonshuisje met mijn gezin en onze vrienden. De huisjes waren schoon en mooi. Het droogrek was kapot we hadden daar melding van gemaakt nog geen 5 minuutjes later kwamen ze een nieuwe brengen. Ook de supermarkt was op het park erg fijn, elke ochtend verse broodjes en crosaintjes enz. We zijn van plan om elk jaar een paar daagjes te komen. Echt een 10 geef ik voor dit complete park. Oja ook de medewerkers van het park waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Gewelig weekend

Erg leul gehad en geluk met het weer. Attractiepark is wel leuk maar meer gericht op de kleintjes. Zwembad is super. Huisjes zijn mooi schoon. Dichtbij het strand.

Top weekend

Verbleven in een 5 persoons duingalow, wat een leuk, praktisch huisje. Park en Tikibad erg leuk! Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Was een hele geslaagd weekend

Was een fijn huisje, helaas alleen niet schoon (voor deze prijs verwacht je beter). Park was top, kinderen vonden het helemaal super net als het zwembad. Vrijdag was super en zondag gingen we de 2de keer maar het was zo druk dat we eerder weg gegaan zijn. Misschien handig om een drukte meter online te hebben om te zien wanneer je het beste kan gaan. En we snapten niet waarom we foto’s mee moesten nemen want deze passen hebben we niet gebruikt. Verse broodjes van de super waren ook top.

Leuk park, aardige medewerkers.

We hadden de Orangerie gehuurd. Een prachtig huis met heel veel voordelen. Alleen jammer dat er een vreselijke putlucht in 2 badkamers hing. De vriendelijke monteur, die er heel snel was, kon het niet verhelpen. We kregen een spuitbus om de lucht te maskeren. Jammer dat er beneden ook geen ramen open konden. De lucht was misselijk makend.

Verblijf was leuk, accomodaties was in gebreken

Wij hadden 2 acht persoons huisjes geboekt. Bij aankomst was 1 huisje zonder stroom. Dit is vriendelijk verholpen, na enige tijd weer zonder stroom. De stop in de centrale kast was eruit gesprongen! Hierdoor konden wij geen gebruik maken van de airco, omdat dit ergens kortsluiting gaf! De tv beneden had geen geluid en de tv boven sprong elke nacht om 00:00 uur aan! Heel vervelen om telkens naar de receptie te lopen! In het andere huisje deden 2 kook pitten het niet en de waterkoker. Hiervoor zouden ze een nieuwe brengen, maar tot op de dag van vertrek niet gekregen! Het was voor de jongen waarmee wij het weekend verbleven erg onrustig ( jongeren met een beperking ) door alle mensen die elke leermoment de vloer kwamen om de problemen op te lossen. We hebben nog een opmerking gemaakt of we nog en gratis drankje mochten voor alle dingen die niet werkte, maar deze vraag werd goed genegeerd! Je betaald genoeg voor het verblijf, maar dat moet ook alles naar behoren werken!

Heerlijk verblijf gehad!

Heerlijk verblijf (weekend) gehad bij Duinrell. De Duingalows waren fantastisch. Nieuw, veel ruimte, netjes, fijne bedden, we genoten van echte luxe! Hiervoor echt dikke 5 sterren! De reden dat ik 4 sterren heb gegeven is het personeel in het attractiepark. Ze waren chagerijnig, absoluut niet gastvrij en niet vriendelijk. Dit heeft voor ons geen fijn gevoel achter gelaten. Dit kan echt beter! Verder heerlijk park, top faciliteten en geweldige duingalows!

Heerlijk weekend met de kids

We hebben een heerlijk weekend gehad, lekker gezwommen en verschillende attracties bezocht. Daarnaast genoten van de ruime duinbungalow met een heerlijk zonnetje erbij. We waren hier al voor de tweede keer.

Samen met familie heerlijk genoten.

Een mooie belevenis in de super mooie residence. Alles was aanwezig. Daarnaast was het super mooi weer. Wat fijn dat we zo het park op konden lopen. Wel jammer dat op zaterdagavond alle attracties om 20.00 uur dicht waren ipv 21.00 zoals aangegeven.

De Vakantie was heel mooi de pretpark was hoe altijd shoon en in oorde

Het was een heerlijk weekeind

Wij zaten in de Residence met 16 personen. Wat een prachtig huis om een feestje te vieren. De inrichting was fantastisch:heel uitgebreid. En bij elke slaapkamer een eigen toilet en badkamer was top! Het enige wat wij jammer bonden is dat er geen traphekjes waren en dat de stopcontacten die ca. 20 cm boven de grond zaten, geen kinderbeveiliging hadden. Verder vonden wij het attractiepark wel verouderd, maar daar leek aan gewerkt te worden ook de openingstijden van winkel en attracties waren niet erg ruim.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.