Geweldig genoten in een fantastische huisje op een prachtig park

Wauw! Dat was onze eerste indruk over onze duingalow. We hadden dit reisje via socialdeal geboekt maar konden vanuit Duinrell een upgrade doen met bij betaling. Dit gedaan en geen minuut spijt gehad. Prachtig huisje van alle gemakken voorzien. Ook hadden wij een top ligging. Park ook super leuk! Leuke attracties en goed onderhouden. De kinderen hebben zich ook flink vermaakt in het Tikibad. Alleen baalde mijn zoontje soms dat hij nog geen 1.50 is waardoor hij in veel glijbanen en attracties nog niet mocht! Maar het is zeker een aanrader

Heel fijn weekend gehad.

Park had ik iets groter verwacht. Veel dingen mocht de jongste nog niet in... en helaas was er een achtbaan gesloten. Verder echt een super tof en fijn weekend gehad. Zeker aan te raden!

Goed,maar ....

Chalet 6 personen is eigenlijk te klein voor 6. Zetel maar voor 4,5 personen. Maar 6 levels,vorken,.... Zwembad en park wel top.

Super familieweekend

Fantastisch weekend achter de rug met de familie! Leuke combo van attractiepark en Zwemparadijs.

Top weekend, voor ieder wat wils!

Leuk weekend gehad met combineren Tikibad-attractiepark. En verjaardag gevierd van onze zoon als verrassing met het feestpakket van Duinrel!!

Een fijn vakantieverblijf

Wij hebben via social deals een duingalow gehuurd! Mooi huisje en een leuk idee dat je zo vanuit het huisje het attractiepark op kan!

Leuke midweek met de ganse familie in een comfortabel huisje met attractiepark en glijbaanparadijs.

Fijne kennismaking met dit vakantiepark. Mooi comfortabel huisje en attractiepark en glijbaanparadijs vlakbij. Ook de omgeving met duinen en zee biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Het was een rustige periode qua bezetting zodat er nergens lange wachttijden waren. De netheid van het huisje bij aankomst kon wel beter.

Prijs kwaliteit niet op orde

Het huisje was heel koud. Een patatje eten was eigenlijk niet mogelijk in het cafetaria. Te weinig zitplekken binnen. De kinderen mochten maar 1 keer zwemmen en daar kom je toch voor met 2 puberzonen. We moesten dus nog een keer bijboeken a 65 euro. Al met al zou ik dit niet aanraden.

Zusatz nicht erfüllt

Bezogene Betten gebucht, für 30€ Nichts passiert, an der Rezeption wurde eine na nicht geholfen!!! Neuer Bungalow an sich sehr dreckig, Kochtöpfe nicht nutzbar, Reinigung unmöglich. Es fahre seid 30 Jahren hin, dies war unsere hochzeits reise, sehr enttäuscht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Een super leuke week!

We hebben met het gezin een super leuke week gehad. We hadden een mooi huisje dichtbij het park. Helemaal top!

Elke dag een feestje

Met 4 volwassenen en 2 kleinkinderen in een fijne schone bungalow. Heerlijk om samen te zijn en als rustpunt. Park biedt genoeg vertier voor groot en klein. Ook het Tikibad is leuk om te ontspannen. Bij eerste bezoek veel gedoe over aantal uren in het bad. Hoe kan dat? We hebben toch een tijdblok online gereserveerd. Tenenkrommend....dat gedoe bij de kassa. Helaas waren in het zwembad ook te weinig toiletten en moeilijk bereikbaar. Met kleinkind die nodig naar de wc wil, rennen via een trap naar boven, door een horecaruimte. Niet te doen. Voor iemand in een rolstoel waren er te weinig voorzieningen in het park en in het zwembad. Niet van deze tijd. Er was een sponsorloop voor gehandicapte kinderen, dan verwacht je dat Duinrell veel meer doet voor deze doelgroep. Algehele indruk, erg leuk voor mijn kleinkinderen en hun ouders, ondanks het vroege voorjaar. Gelukkig hadden we geluk met het weer. Jammer dat feestwinkel dicht was.

Leuk park, fijne huisjes, goede service

Wij (gezin 2 ouders, 2 kinderen 8/12) zijn in de voorjaarsvakantie een midweek geweest in een 6 persoons stacaravan. Al 2x eerder op Duinrell geweest en nog steeds erg tevreden! Huisjes zijn fijn en redelijk schoon. Park is leuk voor jong en oud en de service is goed. De mini bowling en het café zijn erg gezellig, vriendelijk personeel ook. Het enige wat wij minder vinden is het Tikibad. Ondanks dat het niet heel druk was, was het geluid echt oorverdovend, we zijn na een uur gevlucht! Daarnaast nog een tip voor Duinrell: als de sleutel om 10:30 moet worden ingeleverd, is het niet handig als het park pas om 11:00 open gaat. Misschien op de wisselslagen om 10:30 open gaan?

Super leuk vakantie gehad met de kinderen.

We hebben een super leuk vakantie gehad bij Duinrell. Het personeel is heel lief, en respectvol zeker bij de Tikibad! Het comfortchalet was rustiek, proper, en de nodige benodigdheden voor een verblijf. Het attractiepark was ook leuk. De omgeving is heel gezellig, je verveelt u daar niet. Bedankt!!

Tikibad, huisje en attracties zijn geweldig.

Tikibad = genoeg toffe glijbanen Attracties = korte wachtrijen in de voorjaarsvakantie Nieuwe huisjes = luxe huisjes, van alle gemakken voorzien

Top vakantie

Heerlijke vakantie, mooi en brandschoon huisje

fantastisch

oranjerie mooie gelegenheid voor familie samenkomst bijna perfect

Heerlijk weekend gehad

Van vrijdag tot maandag geweest, Huisje was super mooi, en gezellig, Schoon en netjes! Kids hebben zich prima vermaakt,

Mooi modern huisje. Park hier en daar flink verouderd maar leuk.

We hadden een super mooi en modern huisje. Enige nadeel was dat er alleen een hoge tafel in stond en de kinderstoel lager was, niet heel handig met kleine kids. Park is erg leuk, hier en daar wel verouderd. Zwembad ook erg leuk, jammer alleen dat je de buggy buiten onder een afdak moet zetten. Het regende enorm en iemand zette onze buggy naast het afdakje waardoor we deze compleet doorweekt terugvonden. Toen we bij de receptie om een föhn vroegen om deze te drogen werden we door verwezen naar de kruidvat. Toch wel een minpuntje dat deze niet te leen zijn bij de receptie.

Slecht,

Onlangs 2 nachtjes geboekt,bijna alle attracties waren gesloten of kn onderhoud zonder aankondiging,hele nacht niet geslspen vsnwege olaten naast het huisje waar autos overheen denderde,zk vies eten in het zwembad,bovendien enorm prijzig en ziekmakende patat,1 nacht eerder vertrokken,wat een oplichgerij!binnen een halve dag alles gehad..klacht ingediend en ook zeer onbeschoft behsndeld

Boven verwachting!

We hadden een huisje met uitzicht op het bos. Daarnaast waren we binnen 5 minuten bij de eerste attractie. Er werd meegedacht bij de receptie en we werden vriendelijk ontvangen. Geen gedoe, makkelijk reserveren en alles op loopafstand. We waren heel erg tevreden.

Heerlijk gehad met het hele gezin

Geweldig in combinatie met het tikibad.

Prima verblijf.

Hartelijke ontvangst. Comfortabele bungalow. Parkeren bij het huisje. Rust op het park. Supermarkt (uitgebreid assortiment, wel prijzig) Ligging.

Leuk, maar de boetes bij het zwembad zijn belachelijk

Kwartier te laat uit het zwembad omdat ik 3 kleine kinderen moest aankleden en er geen hokjes vrij waren, kon ik even 25 euro extra afrekenen..

Een heerlijke week!

Het was een heerlijke week in de voorjaarsvakantie. Wel viel het ons op dat het park echt voor de zomer ingericht is, de la place en het pannenkoekenrestaurant waren niet lekker verwarmd. Het huisje was top! Tikibad zalig. Het park lekker rustig. Het personeel was niet altijd even vriendelijk.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.