Fantastische lokatie voor een teamuitje

Met ons team hadden we een midweek de orangerie gehuurd. Wat een prachtige lokatie met alles erop en eraan! Zo zie je ze maar weinig.

Heerlijk verblijf

Super mooi en schoon huisje

Een park met potentie maar maakt het niet waar

Een premium huisje geboekt, dit was redelijk schoon maar steenkoud. Verwarming op 22 (maximaal) maar die stookt het niet geïsoleerde huisje tot maximaal 18 graden terwijl het buiten nog lang niet vriest. Uiteindelijk een elektrische kachel in de woonkamer gezet om het warm te krijgen. attractiepark is oud en vervallen. Er staan enkele nieuwere attracties die in orde zijn maar je ziet duidelijk dat er totaal geen onderhoud gepleegd wordt aan de rest. Veel attracties dicht voor onderhoud dus in het park ben je snel uitgekeken. De hal waar je betaald spelletjes kunt spelen is natuurlijk de gehele dag open en ziet er netjes uit. Tikibad is de laatste jaren aangepakt maar kan nog wel een flinke upgrade gebruiken. Kleedhokjes boven zijn dik in orde maar de hokjes onder zijn echt aan vernieuwing toe. Glijbanen zijn leuk maar wel lang wachten. Lazy river heeft eindelijk zijn banden terug maar mist naar mijn mening nog een berg aankleding en deco. Dit geld trouwens voor het gehele bad. Als er slim met deco omgegaan zal worden neemt het enorme lawaai ook af door de akoestiek te veranderen. hygiëne is ver te zoeken. overal viezigheid en rotzooi. Al met al niet helemaal waar voor je geld. Ik zou liever net iets meer betalen en naar een park als de Efteling gaan waar alles tiptop in orde is.

Super gezellig

We waren op het landgoed van sinterklaas tikkie bad De interactie met de kinderen en pieten.Geweldig ze waren onder de indruk samen in de falkon gezeten met de pieten zakken vol met pepernoten daarna tikkibad glijbanen golfslagbad ze genoten jammer wel de show gemist van sint en chita maar ze waren voldaan dank jullie wel en tot de volgende keer

Leuk

We zijn voor land van Sinterklaas van vrijdag tm zondag geweest, heel leuk… mooi en zeker schoon bungalow, alles aanwezig wat nodig is… min punt dat slecht geïsoleerd is dus alle geluiden van buiten waren te horen en koud…heel koud…we deden de temperatuur op 22 maar ging niet boven 18…de rest was geweldig…kinderen vonden leuk…de pretpark de Tikibad de pieten en alles rond Sinterklaas feest: huis van Sinterklaas, show van Sinterklaas…disco…biliard, eten…zeker gaan we volgend jaar weer

Heerlijk weekend

Nette accommodatie, leuk park. Jammer dat je maar 1x in het weekend het Tikibad in kan. Maar genoeg faciliteiten die wel dagelijks inbegrepen zijn. Wij hebben genoten!

Perfect!

Is een ervaring super goed

Leuke Sinterklaas tijd in het park en bezoek aan Tikibad

Super combinatie van een huisje, attracties en Tikibad tijdens het Sinterklaas bezoek. Een zekere aanrader voor alle gezinnen met jonge kinderen !

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in de Residence in Duinrell.

Super leuk, maar volgende keer een upgrade

Heel leuk voor de kindjes! Alles goed op loopafstand. Leuke activiteit (lichtjestocht) Minpuntje was dat er in ons huisje een ontzettende sigaretten lucht hing. Wij roken niet en met kinderen vond ik dat echt naar! Sloeg ook flink op onze adem, laat staan voor de kindjes hun gezondheid. Uiteindelijk eerst flink gelucht en luchtverfrissers gesprayd! En maar geaccepteerd.

Heel leuk park maar….

Spijtig dat op vrijdag bij aankomst park niet open was, zwembad ging ook niet want je krijgt maar twee vouchers om te zwemmen. Tijdslot reserveren om te zwemmen slaat ook tegen want als u tijd volzet is dan valt u planning in duigen. Op zondag pretpark toe om 17u? Echt vroeg. Op maandag was alles toe dus verloren dag. Heel veel attracties waren gesloten dus geen leuk tijdstip om te gaan. Huisjes wel dik in orde en zwembad is echt heel leuk met te gekke glijbanen. Jammer dat we maar twee keer mochten zwemmen op 4 dagen.

niks te beleven

3 achtbanen en een draaimolen was open. Wat een afgang voor wat een leuk weekend had moeten zijn. We zijn na 1 avond en dag weg gegaan. Terwijl wij voor 3 nachten geboekt hadden.

Geweldig genoten!

Familie feest gehad in een Duingalow Duinrell .kinderen en kleinkinderen genoten van huis Tikibad en atraktiepark. Opa en oma genoten van het huis omgeving sauna en de kids! Voor herhaling vatbaar.

Een familie traktatie

Gezellig jammer dat niet alles open was zeembad top genoten

super zwembad, pretpark iets kleiner

mooi park, alleen jammer dat er veel attracties, alsook horeca gesloten was.

Veel potentie maar het wordt niet waargemaakt

Ter gelegenheid van een verjaardag zijn wij met de familie naar Duinrell geweest. In totaal 6 volwassenen en 4 kinderen om hiervoor twee huisjes te krijgen moet je volgens de website bellen. De huisjes worden dan netjes gereserveerd maar wel zonder vermelding dat er huisvoorkeur wordt gerekend, en eerlijk hier begon het net niet gevoel. De prijs van Duinrell is vergelijkbaar met andere parken maar ook Efteling is niet veel duurder, wij zaten in de Premium Plus Lodges. Dan verwacht je ook dat je ervaring gelijk is aan dit soort parken. Echter komen er dan kleine dingen zoals dat er maar 1 auto per huisje is inbegrepen dat is bij een huisjes voor 6 personen bijzonder omdat je dan toch snel met 2 auto's komt. Goed dit was de eerste €30 extra en krijg je papierentickets waar een pasfoto op moet wat toch al jaren niet meer wordt gebruikt deze kan je dan wel voor €4 per stuk laten maken. Het zwembad en attractiepark zijn leuk en kan je perfect vertoeven maar maak de ervaring alsjeblieft compleet zonder al die hordes waar klanten voor moeten bijbetalen. De premium lodges waren ok maar niet te vergelijken met een huisje van bijvoorbeeld een Landal of Efteling.

Super leuk zwembad en pretpark

We waren een weekend in Duinrel. De duingalows waren fijne huisjes. Het zwembad was super en het park erg leuk. Bij aankomst was er wel een erg lange rij bij de receptie. Leuke vakantie gehad met kinderen van 8, 11 en 14.

Fijne camping en een geweldig atractiepark

Vijf dagen op de camping gestaan,schoon en goed sanitair gebouw. Veel lol in het atractiepark gehad die vijf dagen,lekker gezwommen. Kortom wij ( opa en oma ) hebben samen met onze twee kleinkinderen genoten.

Niet wat ik verwacht had

Je betaald 1300 euro in het herfstverlof voor 1 week en je kan maar 3 dagen 2 uurtjes in het zwembad dit heb ik nog nooit mee gemaakt in een vakantiepark. Je moet je dan nog haasten dat je op tijd uit de kleedkamers bent anders betaal je 2 euro per persoon per kwartier. Onze bungalow was vuil en vochtig. Elke avond viel de verwarming uit en s morgens drupte het water van de ramen. Ik heb dit vermeld per mail en hun uitleg was dat we te vroeg in de bungalow zijn gegaan en dat hij nog niet klaar was. Maar hij was wel klaar. De vloer was zelfs nog nat. Naar de verwarming zijn ze niet eens komen kijken. Het attractiepark was ok en mocht je altijd in alhoewel er sommige dingen buiten werking waren. Eigenlijk was het een teleurstelling, jammer van het geld.

Super goed

Heerlijke verwarming , goede douche, netjes,schoon en alles aanwezig. vaatwasser , gasfornuis. Zeer tevreden, ben elk jaar in duinrel , in een bungalow of lodge,tent

Prima vermaakt

Wij hebben ons prima vermaakt met dochter en kleindochter alleen de slaapkamers waren wel klein

Fantastisch gezinsgebeuren

Met het hele gezin in een mooie complete woning

Duingalow is prima, horeca is niks.

De Schaapskooi heeft armoedig meubilair en bij de foodplaza kun je niet afhalen. Er is wel wok eten maar niet om mee te nemen naar de Duingalow, dat is jammer.

Weining te doen voor kindere die van actie houden

Kinderen konden slecht slapen omdat de afvoer door de slaapkamer liep

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.