Leuk park

Wij hadden met de kleinkinderen een tent gehuurd. Mooie tent maar alles staat wel dicht op elkaar. ‘S-avonds en vroeg in de ochtend erg lawaaiig. Het park is erg leuk. De horeca was wel aan de prijs. Op een avond mini bowlen gedaan. Dat was ook leuk maar er werd niet opgeruimd. Dus we hebben geen drankje genomen omdat de tafeltjes echt helemaal vol stonden. De zwembaden vonden onze kleinkinderen geweldig. Alles bij elkaar hebben we een leuk weekend gehad.

Nooit meer.

Dat het al 85 jaar bestaat, is duidelijk af te lezen aan de staat van het park. Het park, wat voor een lang weekend verblijf eigenlijk te klein is, vertoont zijn leeftijd in het aanzien van het materiaal en gedurende de dag zie je overal personeel kampen met mankementen. En als je dan denkt lekker gebruik te maken van het tiki-bad, loop je weer tegen allerlei regeltjes aan en mag je in het hele weekend maar 4 uurtjes gratis naar het zwembad. En dan het eten! Lekker makkelijk wat halen en iedereen mag eten waar hij/zij zin in heeft, we zijn tenslotte op "vakantie"! 6 pizza's (67,50) Waren nog wel te doen, al is mijn pizza van het AH merk uit de oven lekkerder. En de avond daarna Chicken en Ribs (176,85!!!) en echt niet lekker, vieze slappe en lauwe friet terwijl we de enige in het restaurant waren en de Ribs kwamen zo uit het water. BAH BAH. Ik ben echt geen zeurpiet maar dit was ronduit ranzig. De laatste avond dan maar ff naar de snack waar je heel veel patat kreeg, maar de keuze in snacks of saus zeer beperkt. Nee, voor ons nooit meer Duinrell.

Park geweldig, huisje vreselijk!

Wat een onwijs oud, uitgeleefd maar vooral vies huisje hadden wij. De stank kwam je tegemoet zodra je de deur open deed. Wat was het vies! Alsof er niet was gepoets, overal stof, je voeten plakte aan de vloer vast en in de badkamer stond de schimmel in de randen. Al het servies en pannen waren smerig. In de kleding kasten wilde je niets leggen, vies, muf en nog glazen drinken erin van de vorige bezoekers. We hadden een goedkoper huisje en hebben echt geen luxe verwacht, maar zo goor hoeft het echt niet te zijn. Het park daarin tegen was echt een feestje! Wat een prachtig park, schoon, netjes en onwijs leuk voor de kids.

Erg leuk park!!

Vroeger gingen we met onze kinderen naar een duingalow en we hebben ook ooit in het duinhostel gelogeerd. Nu met onze kinderen en kleinkinderen een geweldig weekend gehad in jullie mooie grote nieuwe duingalow.

Was goed huisje msg wel iets schoner

Gezellige dag gehad, jammer dat er overal gerookt mag worden

Paden waren rommelig (zwerfafval)

Leuk verblijf voor een weekend

Moderne en schone huisjes, wij waren met twee kinderen van 6 en 9. Voldoende eetgelegenheden op het park en ook een goed uitgeruste supermarkt. Het park en het Tikibad waren heel erg leuk.

Perfect weekend/vakantie!

Ik ben er in 25 kaar niet geweest, maar het verbaasde me dat veel attracties van toen er nog steeds zijn. Nog net zo leuk en in een staat dat je niet ziet dat het al zoveel jaren meegaat, erg leuk! Het park is zeer netjes onderhouden. Zowel het vakantiepark, attractiepark als het zwembad. We hebben een top weekend gehad en komen heel graag terug met onze kinderen (nu 8 en 10 jaar).

Heel leuke accommodatie pretpark en tikibad

Heel leuke accomodatie,pretpark en leuke glijbanen in tikibad. Heel vriendelijk personeel en ook de plaats waar we stonden met onze vouwwagen was dichtbij het sanitair en de douches. Zeker voor herhaling vatbaar

Leuke tijd voor kindjes én volwassenen

Leuke attracties, goeie voorzieningen, propere duingallow! Wij komen nog terug!

Leuk park, vooral de combi van zwembad, attracties en de duinen, wel wat verbeterpunten mogelijk

We hebben het voornamelijk leuk gehad in het park door het leuke zwembad, de attracties en de ligging in de duinen en vlakbij het strand. Wat beter kan: - op het hele park hing vaak een riool lucht. Dat was vorig jaar ook al. Lijkt mij dat daar wel iets aan gedaan kan worden. - er waren in het zwembad veel asociale mensen die niet werden aangesproken op overtreden van regels. Zoals met buitenschoenen naar binnen, voordringen. Het zou fijn zijn als bij alle glijbanen en ook bij de easy river personeel staat die dat coördineert en dat ongewenst gedrag wordt aangepakt. - het eten en drinken op het park is veel te duur en bij de snackbar in de plaza was het eten echt niet lekker en moesten we superlang wachten. De frituur stond niet heet genoeg, friet was slap en niet goed gebakken. - er was nergens een parkeerplek te vinden voor lodgetent 79. Ps het zou fijner zijn zo’n evaluatieformulier direct na het verblijf te krijgen, nu is veel al weggezakt..

Heerlijk genoten

Voor het eerst geweest, maar wat hebben we genoten als gezin. We komen zeker weer terug!

Super leuk weekend gehad

Wij waren met een gezin van 4. Kids waren 7 en 9. Park is perfect voor deze leeftijd. Leuke attracties, super tof zwembad. Uren vermaak. Accommodatie was een premium 6 persoons. Was goed onderhouden, voorzien van alle gemak en schoon. Wij hebben het top gehad.

Het was heerlijk weer en hebben ons prima vermaakt

Via ticketveiling een weekendje, in een duingelow, geboekt. De duingelow is wat verouderd. Maar naar ik begreep zullen deze de komende jaren vervangen worden. We zijn nu twee jaar niet op het park Duinrell geweest en zagen al zoveel positieve veranderingen. Geweldig hoor! Ook de omgeving is fantastisch en dicht bij zee. Misschien tot ziens!

Het enige minpunt is; alles is veel duurder t.o.v. andere pretparken?????? Ik zag andere bezoekers wilde OOK iets doen, maar had niet genoeg geld ervoor.... dat vond ik dan zielig voor de kinderen.

Het was weer fantastisch

We komen nu al 30 jaar lang met onze kinderen en inmiddels ook een kleinkind naar Duinrell. Het is iedere keer weer een feest. Het park ziet er altijd verzorgd uit met mooie bloeiende planten. En ieder jaar wordt er geïnvesteerd in nieuwe attracties of verbeteringen van het park. Wij komen volgend jaar zeker weer terug. Van mij krijgt Duinrell een dikke 10, ofwel 5 gouden sterren.

Waardeloze bureacratische…

Mijn zoontje bestelde kaarten voor zichzelf en wat vriendjes om zijn verjaardag te vieren bij Duinrell. Helaas heeft hij de verkeerde datum aangevinkt. Binnen twee (2!) minuten heeft hij netjes een mail gestuurd met uitleg en het verzoek de datum aan te passen… helaas… Duinrell schermt tegen een 14 jarige jongen meteen met hun beleid… bla bla bla… bekijk het maar jongen! Dag spaarcenten… Iets soortgelijks heb ik zelf ooit gehad bij Walibi. Een kort mailtje en hulp van de medewerkers… Iets om van te leren Duinrell bureaucraten!

Heerlijk weekend gehad in duinrell

Wij zijn een weekend in Duinrell verbleven met de camper op het middenveld. Dichtbij de attracties en het Tikibad. Onze kinderen van 11, 7 en 3 hebben een super leuke tijd gehad. Het sanitair gebouw is verouderd maar netjes en schoon en je hoeft niet te wachten om te douchen of af te wassen. Het enigste minpunt is dat je alsnog voor het Tikibad moet betalen, wel met korting en dat een tweede keer zwemmen de reguliere prijs kost.

Duinrell stelt nooit teleur!

We komen elk jaar naar hier om te kamperen met 3 gezinnen. Heel proper, betaalbaar en fun voor jong en oud!

Zwaar klote

Wc's super ranzig al het personeel is grijnzig en ongeïnteresseerd. En werkelijk alles is tegen bij betaling

Top, maar voor oudere kinderen

Wij waren erg tevreden met de accommodatie maar vonden de park toch tegenvallen voor de kleine! Het zou beter zijn om de toegang tot de Tikibad aan te passen naar hoe lang de gasten verblijven ipv maar 2 uur. Voor de rest heel tevreden!

De chalet stinkt enorm.

De chalet stinkt enorm. De vaatwasser was het probleem. Twee dagen was de chalet onbewoonbaar. Pas na dat ze vaatwasser hebben vervangen.is de stank verminderd. Dus we genoten niet van onze verblijf daar. Bovendien het was heel lang wachten tot ik de sleutels van de chalet heb gekregen. Er waren weinige medewerkers beschikbaar.

Mooi gelegen

We hadden in het gebied „Romantik“ geboekt. Het zagt er eerst goed uit. Tot dat na 2 dagen een hele klas met kinderen prezies naast ons kwam te staan. Hoewel er op het zelfde gebiet nog veel plaats vrij was. Dat kun je ook anders organiseren. Ook de tijden voor werkzaamheden kloppten niet. De wc,s zouden weer om 5:00 open gaan. Dat was dus niet so.

Absolutely amazing.

Brilliant holiday. Very safe my 5 yr old was kept busy from morning till night. Would highly recommend. Loved my stay. Facility were perfect. Everything was on hand. Like home from home

Geweldig genoten!

Wij hadden een midweek in een prachtig nieuw huisje op het Beukenveld. Het was compleet ingericht met grote tv's, zelfs 1 in de slaapkamer. Elke kamer had eigen airco. En er was een sunshower. Maar... je kon er niet met je auto bij komen. Alleen via een gat in de heg als je je auto op het aangrenzende campingveld zette. Vanaf onze eigen parkeerplek moesten we 300 meter lopen met alle bagage. Dat moet beter. Dan geef ik ook 5 sterren! Verder was het park en Tikibad heel erg leuk en de kinderen en wij hebben genoten.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.