Mooi huisje (4p comfort)

Leuke medewerkers, alles verliep soepeltjes met inchecken.. huisje was schoon.. zijn er nu al 5 x geweest in de afgelopen 2 jaar en iedere keer weer feest voor mn kindjes!

Wij hebben genoten van het park en het zwembad , de duingalow was ook erg mooi alleen vonden wij het raar dat we op maandag parkeergeld moesten betalen terwijl de maandag er ook nog bij hoorde Maar dat was dan ook het enige minpuntje

Huisjes mogen netter

De camping was zeer leuk voor de kinderen. Er was van alles te doen en ze hebben zich prima vermaakt. De camping is van alle gemakken voorzien omtrent eten en drinken. Jammer genoeg waren de huisjes niet heel erg schoon en trof ik in de badkamer op meerdere plekken waaronder op de douchekop de schimmel nog aan. In de woonkamers was het zeer stoffig en de vloeren totaal niet schoon. Dit kan dan ook een heel stuk beter!

Supercalifragilisticexpialidocious

Wij hebben een super ervaring achter de rug. Eigenlijk was een weekend te kort om alles op het gemakje te doen, want er is zoveel te doen en te zien. Wij logeerden in de comfort duingalow en deze was goed. Hygiëne kon net iets beter ( paar stofwebben weggeveegd) en jammer dat er in de badkamer geen stopcontact was voor mijn haardroger maar voor de rest ok. Kortom dit was zeker niet onze laatste keer. Tot de volgende x!

Heel fijn park

Genoten ,alleen de huisjes waren verouderd en wc jammer genoeg niet apart als iemand staat te douchen en je moet nodig is dat wel lastig met 6 pers . Waren ook niet erg schoon ,bestek was nog vies dus wordt niet nagekeken . Borg niet gelijk wordt afgehandeld jammer . Tikkiebad erg leuk maar wel erg duur .En dat je allemaal moet kiezen als je met 6 pers ben of binnen en buiten waarom niet bij alle twee .jammer is dat als je iets vergeet ,kan laten opsturen voor 13,95 hoort toch een beetje bij de service .En dan wel een mail krijgt of ik mijn inhaler ben vergeten ,dan is er goed schoongemaakt ??? Als t van de vorige personen zijn .

Geen medeleven

Ik heb 1 boeking gedaan bij jullie voor 3 dagen in een comfort duingalow helaas wegens een overleiden kan ik niet komen terwijl mijn kinderen zig hier heel erg op verheugd hebben nu heb ik gevraagd 1 week van te voren of ze de datum misschien nog voor mij konden aanpassen omdat ik blijkbaar geen annuleringsverzekering heb kreeg ik geen geld terug of de mogenlijkheid om de datum te verplaatsen zodat wij wel nog konden genieten ervan totaal geen medeleven en niets mogenlijk ik heb ook appart een bedrag overgemaakt van 45 euro voor toeristen belasting en bedlinnen maar dit willen ze mij ook niet terug geven stelletje geldwolven zijn het en denken niet aan de mensen die al weinig hebben en met hun kinderen eindelijk eens en weekendje weg kunnen echt schandalig dat ze zo met hun gasten omgaan !

Supergave vakantie!!

Weekendje in de Lodgetent. Heel leuk, alles aanwezig en een paar minuten van het attractiepark en het Tikibad. Supergaaf!!

Het was erg leuk, niet al te lange wachtrijen

Heel leuk weekend gehad

Te duur

Helaas naar jaren crazy weekends is het deze keer de laatste keer geweest, wij vinden het altijd fantastisch maar om met ons zessen te genieten van het arrangement betaal je nu€200,- extra om twee keer te zwemmen in dit weekend..... Dus is het voor ons nu niet met te betalen.

Helaas niet kunnen gaan ivm ziekenhuis opname geen coulance

Helaas hebben we niet kunnen gaan omdat mijn zoontje van 8 jaar op de dag van aankomst plotseling opgenomen moest worden in het ziekenhuis. In de voorwaarden heeft Duinrell de annulering volledig gedekt, maar je hoop in zo’n situatie toch op een beetje coulance in welke vorm dan ook. Helaas was dat er niet en is het weekendje voor mijn zoontje en mijzelf aan onze neus voorbij gegaan en is het een weekendje ziekenhuis geworden.

Hartstikke leuk!

Wij zijn een weekend op de camping geweest en hebben het heerlijk gehad!

Park perfect, huisje viel erg tegen.

Dit was voor ons misschien wel de 10e keer dat we bij Duinrell op vakantie zijn geweest. Helaas viel het deze keer tegen, ik zal uitleggen waarom. Wat deze keer maakte was dat we het als minder fijn hebben komt door het huisje waar we in zaten, bij aankomst stond de vaat vies in de kastjes, een deur was uit zijn verband gerukt waardoor we de deur niet konden afsluiten (wel snel gerepareerd door de TD), het huisje was vies achtergelaten, overal zaten er vegen op de muren waarbij je je afvroeg "wat is hier gebeurd", op een van de slaapkamers lag je op de tocht omdat het raam niet goed deed sluiten waardoor ik en mijn dochtertje ziek werden. Naast de negatieve dingen van het huisje was het park en zwembad natuurlijk helemaal top, we hebben erg genoten van de vele trein en achtbaan ritjes met de kleine meid. Ook de shows waren weer heel erg leuk. Ondanks het huisje komen we zeker weer terug (maar dan wel een ander huisje). Wat ik het personeel van Duinrell mee wil geven is: 1) Check de huisjes na elk bezoek voordat er nieuwe mensen in komen. 2) Check een keer in de zoveel tijd op gebreken (als dit nog niet gebeurd). 3) Geef die enthousiaste jongen bij de familie achtbaan een loonsverhoging, hij is super enthousiast, geeft iedereen een high-five en creërt een hele gezellige sfeer, als je hem in het park tegen komt wordt je gewoon vrolijk.

Echt een zeer slecht park, veel achterstallig onderhoud!

Helaas is het ons zwaar tegengevallen. We zijn een weekend weg geweest met de kinderen en vrijwel ALLE kinder attracties hadden mankementen!!! De playkwekshow deed het niet, de draaimolen was stuk, het wagentje van de ooievaar deed het niet; de ezel gaf geen muntje en de mini trein had meerdere storingen. Het zwembad was mega vies en ook hier hadden ze storingen bij de poor. Mail gestuurd, maar Duinrell wilt dit niet oplossen en vind het blijkbaar normaal om zo met de mensen om te gaan. Het park heeft veel achterstallig onderhoud; zie recensies op trustpilot. Ik raar het park niet aan!

Geweldig park voor kleine en iets grotere kinderen.

Wij zijn een weekend met 2 gezinnen geweest en hebben genoten ondanks dat het een beetje koud was. Wij kwamen hier 40 jaar geleden al en het is nog even leuk. Houd vooral Kwakus kwebbel erin.

Voldoende activiteiten voor elke leeftijd.

Geweldig onderkomen, met heel veel gezellige activiteiten. Wij gaan al jaren met 20 mensen, jong en oud, een lang weekend naar een camping. Iedereen had het bij Duinrell erg naar hun zin, van jong tot oud. Het was voor ons allemaal een geweldige ervaring, en voor herhaling vatbaar.

Topweekend

Ideaal voor de kids.

Duingalow super net huisje. Combi met pretpark en zwembad hele belevenis

Het hoogtepunt van het weekend!

Ik en mijn lieve petekind van 6 hebben zo erg genoten van het Tikibad en attractiepark wij hebben niet alles kunnen zien maar willen heel graag terugkomen! Nogmaals dank!

Excellent

Excellent

Wij hebben nogmaals genoten van ons verblijf bij jullie!

WIj komen al vele jaren op de camping vroeger met onze kinderen voor het pretpark en leuke zwembad,nu enkel nog om fietstochten te maken,naar Zee,Den Haag, Leiden..... De toilet gebouwen werden regelmatig gepoetst! Bedankt!

Topweekend

Met onze kinderen en kleinkinderen genoten van de Duingalows en het park!

Goed georganiseerd park!

Alles was netjes geregeld, leuk huisje! Fijn dat er van te horen mails binnen kwamen wat je allemaal moest regelen. Vriendelijk personeel!

Top ervaring!

Super aardige medewerkers. Allemaal vriendelijk en zien er goed verzorgd uit. Park is praktisch ingedeeld. Tikibad was heel leuk! Zeker een aanrader. Ook daar is het goed ingedeeld en gedacht ook veiligheid voor de jongste. Veel badmeesters/badjuffen aanwezig! Zowel het park als Tikibad is zeer netjes. Veel eetgelegenheden en toiletten aanwezig. Fijne sfeer. Al met al een super leuke dag gehad van 10:00 tot 20:00 (park + Tikibad)

Heel positieve ervaringen met kinderen en kleinkinderen

Iedereen was positief over alle diverse mogelijkheden. Mooi onderhouden huisjes en leuke sfeer in het park.

top

wereld park alles lekker dichtbij elkaar, weinig wacht tijd voor attracties. En mooie huisjes.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.