MMooi schoon huis met veel vermaak in mooie natuur

Genoten

Als nummer behandeld worden in volksvermaak met torenhoge prijzen.

Sinds 1996 komen wij regelmatig op Duinrell maar in al die jaren is het meer en meer een grote volksvermaakfabriek geworden waar wij als nummer behandeld worden tegen torenhoge prijzen. Het begon al met de toegestuurde kaartjes voor de camping. 14 dagen dagen van te voren wilde wij een extra kaartje aanvragen maar dat wilde men niet meer opsturen en dat moesten wij maar bij de receptie regelen als we arriveerden. Maar met een 8.20 meter caravan in de file voor de slagboom staan en dan nog een kaartje gaan kopen bij de receptie geeft flink veel stress. Bij de meeste campings zit het zwembad-entree bij de prijs inbegrepen maar bij Duinrell moet je extra betalen en mag je maximaal 2 uur in het zwembad zijn. Verder zijn de prijzen van eten en drinken belachelijk hoog en kan de verzorgster van het sanitairgebouw geen Nederlands of Engels praten. Overigens werd dit gebouw wel uitstekend schoon gehouden maar een paadje naar het gebouw betegelen waardoor er geen modder meer binnenkomt is blijkbaar heel lastig. Op de camping (die in de enquete van Duinrell zelf totaal geen aandacht krijgt) is het na 23.00 uur 's avonds erg onrustig met tot 2.00 uur 's nachts veel herrie. Daar is ook geen controle op door de bewaking. Voor de kids zijn de attracties prachtig maar na 3 dagen hebben wij het gelukkig wel weer gehad.

Altijd leuk kids en kleinkinderen samen genieten

Wij komen al jaren naar Duinrell , eerst met onze kinderen nu met kinderen en kleinkinderen altijd een zalig weekend, jullie hebben veel geinvesteerd , jammer dat jullie redelijk duur geworden , en dat er veel duingalo’s bij gekomen en minder plaatsen voor camper en caravans .tip :misschien nog iets aan de ochtend drukte in de supermarkt.

Slechte pretpark in Nederland

Vergaande glory. Dat is dit park. Het zou alleen gesloten moeten zijn. Je kan tickets niet aan het hek kopen, dus zorg dat je het alles heb voor je hier komt. Ze willen je echt niet verder helpen. Een simpel pin apparaat is te duur. Vermijd op het schommel schip. De grootste staat in de Efteling en kinderen van 4 jaar oud mogen hier gewoon in. Maar in Duinrell waar het schip een soort grote schommel is mag vanwege de veiligheid geen kinderen in. Ik snap niet de doelgroep want tieners en volwassen gaan er ook niet in, want hij is veelste klein. Een achtbaan is kennelijk een stuk veiliger want daar mag een kind weer wel in. Alleen zijn de ramen helemaal groen uitgeslagen, het gevoel dat zelfs de mensen die hier werken de hoop al een beetje hebben opgegeven. Je kan 25 euro beter beter een hoop tuinmest kopen, daar heb je veel meer plezier aan. Of gewoon naar een leuk pretpark, we hebben er veel in Nederland maar Duinrell staat niet in dit rijtje erbij.

Een goede plek voor gezinnen met kinderen.

Goede organisatie en goede service. Alles ter plaatse: winkel, restaurant en fietsverhuur. Het huis was ook zeer comfortabel. Ik raad het aan aan gezinnen.

Mooie midweek vol avontuur en plezier

Er is zo veel te doen met alle attracties en het tikibad. Geweldig dat je dat er allemaal bij krijgt als je een weekje in een bungelow boekt. Beste prijs/kwaliteit verhouding die ik tot nu toe gehad heb.

Samen met mijn kinderen een midweekje weggeweest en we hebben het super leuk gehad.

ontgoocheld

toen ik bij de balie bij het inchecken slechts 3 vouchers tikibad kreeg voor een verblijf van 5 nachten, 2 jaar terug was dit nog voor iedere nacht, voor een extra tikibad-bezoek dienden we voor 5 €125 te betalen, we kregen wel toegang tot het attractiepark erbij maar ja we waren er al

Fijne vakantie gehad

Mooie omgeving. Supermarkten buiten het park zelf ook dichtbij. Veel te doen. Fijn huisje, ook qua ruimte wel goed te doen. Miste alleen een parasol ofzo bij het huisje, omdat de tuin volop in de zon stond. Op een duur wel wat schaduw gehad. Qua schoonmaken mag het wel iets beter. Even de vaatwasser en koelkast naar voren halen, wat een stof ligt daarop. Je betaald ook voor een eindschoonmaak. Wij hebben ons vermaakt.

Harstikke leuk

Super park netjes verzorgd ,aanrader

Prijs/kwaliteit is niet best

Jammer dat je voor gebruik van het Tikibad extra moet bijbetalen tijdens je verblijf. Je dient een tijdslot van 2 uur te reserveren voor het zwembad (je moet hiervoor wel snel zijn, is meteen vol). Je mag ook langer zwemmen, tegen bijbetaling. Al is het geen aanrader. Een sardientje in een blik is er jaloers op, dus je bent blij als je na een uur mag gaan. Het is érg vies. Kampeerplekken zijn klein en je betaalt de hoofdprijs.

VRESELIJK!!!!!

Zeer onklantvriendelijk personeel. Jagen je op verschillende kosten wat achteraf niet nodig is. Bij vragen of meningsverschillen word je uitgemaakt voor leugenaar of dat had je beter moeten uitzoeken of na vragen. Bij inchecken moet alles uitgelegd worden lijkt mij maar bij dit park zeggen ze achteraf “had je zelf moeten vragen”. Lekker makkelijk geld verdienen voor een zeer slechte service.

Leuk park voor een goede prijs

Erg leuke tijd gehad, prima voorzieningen

Veel te druk zwembad extra betalen en in 2 glijbanen kunnen vind ik een schande 10 jaar terug was het veel beter van camping en toiletten niks aan te merken heel netjes en proper

Was leuk voor de eerste keer

Leuk verblijf gehad, ik verwachte meer attracties maar was ok.

Ontzettend leuk voor de kinderen..

Je hoeft je niet te haasten om in 1 dag het park af te lopen.. 3 dagen op ons gemakje het park af gegaan.. de bedden waren schoon en netjes.. geen nare of muffe luchtjes... enige nadeel was lang wachten voor de receptie al regel je alles online.. en de spinnenwebben aan het plafond en hoekjes.. anders zeker 5 sterren waard!! Hierbuiten was alles goed geregeld.

Weinig voor veel geld

Wij hebben veel betaald (voor alles, alles is belachelijk duur) voor een verblijf van 3 dagen. Maar we mochten maar 1x 2 uurtjes zwemmen. Nog een keer naar het Tiki bad koste de volle pond! Poffertjes of lunch in het park zijn ook niet normaal duur!

Geweldig.

We maakten gebruik van een 4 pers premium duingalow. Zeer ruim, fijne inrichting, en vooral schoon. We hebben genoten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug.

Leuke tijd gehad net de kids

Kinderen hadden een geweldige tijd zowel op het park als het zwembad

Huisje perfect schoon en mooi ingericht. Attracties en park geweldig. Tikkiebad te druk te veel lawaai badruimte en verkleed ruimte vies ranzig

Boven verwachting

Heel nette stacaravan (nieuwe 6 persoons premium). Waren er met 2 kinderen van 4 en 7 jaar. Pretpark is netjes, korte wachtrijen ondanks heel mooi weer en meivakantie, genoeg variatie voor deze leeftijd. Tikibad ook leuk. Veel te doen in de omgeving. Plaza met de eetgelegenheden is verouderd, eten wel prima.

Mooie huisjes, service was minder

Wij zaten in een duingalow huisje voor 4 personen. De huisjes zijn knus en modern ingericht. Helaas kregen wij pas de 2e dag om 21:30 pas warm water, omdat er een monteur moest langs komen. We hadden meerdere keren een melding gedaan en daarom kan de service veel beter! Je betaald best veel geld voor een huisje en verwacht dan wel dat alles werkt. Ook viel het tegen dat je maar 2 uurtjes mag zwemmen en anders moet bij betalen.

Geweldig!!!!!

Prachtig mooie nieuwe duingalow. Schoonmaak had iets vergeten maar na een belletje binnen 5 min opgelost. Kids heerlijk het park in, savonds zwemmen. Nog geen 4 min lopen en je was in het park. De camping en rond de huisjes netjes schoon prachtig ingeplant. Wel een duidelijke afscheiding maar je speelt geen verstoppertje. Gaan we zeker nog eens doen.

Het was prachtig weer super vriendelijke medewerkers en het huisje was super schoon

Heel leuk

Voor sommige glijbanen in tikibad dat de kinderen eigenlijk wel minimaal 150 cm zijn

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.