Mooie huisjes in het pretpark,leuk pretpark voor groot en klein ,en het tiki bad prachtige glijbanen

Leuke locatie voor een weekendje weg met de (klein)kids; her en der wel wat aan opfrissing toe

Mbt de catering pittige prijzen voor een al bij al medium kwaliteit7. Accomodatie zeer goed 9; netheid mag wel tandje bijgestoken worden7 Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam9, behalve in het laplace restaurant5

Heerlijke vakantie

Leuk weekend weg gehad, jammer van de regen... dat gooide wel een beetje roet in onze planning. Wel leuke dingen van het animatieteam gezien! En de Kids hebben zich prima vermaakt in 't zwembad!

Leuk middelgroot park, helaas niet erg hygienisch

Het park was erg fijn. Het was niet heel groot, maar de kinderen zijn er zo een dagje zoet. Attracties zijn leuk en veelzijdig. We hadden het rustig dus de wachtrijen vielen mee. Het personeel was beleefd en vriendelijk. Het tikibad was ook erg leuk met heel gave glijbanen. Dit alles is waarom ik nog vier sterren geef, want hoewel we het in het algemeen erg naar ons zin gehad hebben: er waren wel grote minpunten. Grootste minpunt was de 'duingalow'. Op zich goed voorzien van gemakken, maar het toilet meurde direct bij aankomst enorm naar urine, en zelfs zelf uitgebreid boenen heeft het niet verholpen. Beetje niveautje treintoilet om 9 uur 's avonds. Ik vermoed dat dat aan de rubber vloer ligt, volgens mij neemt dat alles gewoon op en krijg je het er niet meer vanaf. De bedden waren qua zachtheid niet verkeerd, maar de zilvervisjes kropen over de lakens en als je ging zitten kwam er een poef van schimmelgeur omhoog. Het voelde allemaal erg klef en onaangenaam. Ook de verkleedruimtes en toiletten bij het zwembad waren érg smerig, tot poepsmeer aan toe. Het aanbod qua eten e.d. vond ik ook erg beperkt. Absoluut nog ruimte voor verbetering, Duinrell!

De kinderen vonden het geweldig

Accommodatie was schoon,dichtbij attractiepark.We hebben een fijn weekend gehad.

Erg leuk en verrassend

Hele mooie dagen gehad ondanks de regen. De kofferend was fantastisch erg leuk. Zwemmen hartstikke leuk en het park voor onze kinderen ook heel leuk. (8 en 10 jaar) en de omgeving is fantastisch natuurlijk dichtbij Scheveningen en Den Haag Minpunt de prijzen in de arcadehal. Je levert hoor .100 euro bonnetjes in en krijgt daar nog net een potlood voor. We hadden ook wat overlast 2 dagen van onze Duitse buren een tent achter ons maar daar kan Duinrell niets aan doen.

Super park

Wij vonden het een fantastisch verblijf, prachtig park, top accommodatie, ik zou wel aanraden om een betere cottage te nemen ipv de basic. Maar je krijgt wat je betaald! Enkel het paspoort vind ik ronduit belachelijk. Dit werd niet 1x gevraagd en iedereen moet pasfoto's hebben,wat niet altijd evident is met kinderen

Vies!

De caravan was echt heel vies! Geen rook melder en vieze dekbedden! Kamer stonk muf en naar pis. Bij het douche stond de badkamer onder water. Bij klachten kregen we sorry geen verdere reactie geen compensatie! Het park was leuk !

Gied

Ben alleenstaande vader met 2 kleine kids ,de kids hebben het echt naar de zin gehadt,we zijn er 4 nachten geweest .kids naar de zin dan papa ook.echteen aanrader.

Prachtig weekend ervaren ondanks de regen!

2 nachten op de camping overnacht, het attractiepark is goed onderhouden en heeft aanbod voor jong en oud. Zwembad is ook voor jong en oud geweldig, ook goede toezicht. 1ster weggelaten voor het sanitair op de camping, dit vonden wij minder. (wc blijven doorspoelen, bij het kindergedeelte liep het over) en in de nacht geen verlichting.

Genoten!

5 dagen geweest. Genoten in het zwembad en in het park.

Fijn park in een mooie omgeving

Ik zou het op prijs stellen als we eens een fikse korting zouden krijgen voor ons volgende verblijf. Al meer dan 13 jaar komen we getrouw vaak 2 x soms 3x per jaar in een huisje of op de camping Fam Thuis / Huisman

Geweldig en leuk vakantie park

Vermaken ons altijd op duinrell ,zelf met wat minder weer. Hebben weer een top weekend gehad

Heel leuke dagen gehad!

Leuk pretpark en tikibad is super. Samen met de kids hebben wij ons zeer goed vermaakt.

Mooi huisje (4p comfort)

Leuke medewerkers, alles verliep soepeltjes met inchecken.. huisje was schoon.. zijn er nu al 5 x geweest in de afgelopen 2 jaar en iedere keer weer feest voor mn kindjes!

Wij hebben genoten van het park en het zwembad , de duingalow was ook erg mooi alleen vonden wij het raar dat we op maandag parkeergeld moesten betalen terwijl de maandag er ook nog bij hoorde Maar dat was dan ook het enige minpuntje

Huisjes mogen netter

De camping was zeer leuk voor de kinderen. Er was van alles te doen en ze hebben zich prima vermaakt. De camping is van alle gemakken voorzien omtrent eten en drinken. Jammer genoeg waren de huisjes niet heel erg schoon en trof ik in de badkamer op meerdere plekken waaronder op de douchekop de schimmel nog aan. In de woonkamers was het zeer stoffig en de vloeren totaal niet schoon. Dit kan dan ook een heel stuk beter!

Supercalifragilisticexpialidocious

Wij hebben een super ervaring achter de rug. Eigenlijk was een weekend te kort om alles op het gemakje te doen, want er is zoveel te doen en te zien. Wij logeerden in de comfort duingalow en deze was goed. Hygiëne kon net iets beter ( paar stofwebben weggeveegd) en jammer dat er in de badkamer geen stopcontact was voor mijn haardroger maar voor de rest ok. Kortom dit was zeker niet onze laatste keer. Tot de volgende x!

Heel fijn park

Genoten ,alleen de huisjes waren verouderd en wc jammer genoeg niet apart als iemand staat te douchen en je moet nodig is dat wel lastig met 6 pers . Waren ook niet erg schoon ,bestek was nog vies dus wordt niet nagekeken . Borg niet gelijk wordt afgehandeld jammer . Tikkiebad erg leuk maar wel erg duur .En dat je allemaal moet kiezen als je met 6 pers ben of binnen en buiten waarom niet bij alle twee .jammer is dat als je iets vergeet ,kan laten opsturen voor 13,95 hoort toch een beetje bij de service .En dan wel een mail krijgt of ik mijn inhaler ben vergeten ,dan is er goed schoongemaakt ??? Als t van de vorige personen zijn .

Geen medeleven

Ik heb 1 boeking gedaan bij jullie voor 3 dagen in een comfort duingalow helaas wegens een overleiden kan ik niet komen terwijl mijn kinderen zig hier heel erg op verheugd hebben nu heb ik gevraagd 1 week van te voren of ze de datum misschien nog voor mij konden aanpassen omdat ik blijkbaar geen annuleringsverzekering heb kreeg ik geen geld terug of de mogenlijkheid om de datum te verplaatsen zodat wij wel nog konden genieten ervan totaal geen medeleven en niets mogenlijk ik heb ook appart een bedrag overgemaakt van 45 euro voor toeristen belasting en bedlinnen maar dit willen ze mij ook niet terug geven stelletje geldwolven zijn het en denken niet aan de mensen die al weinig hebben en met hun kinderen eindelijk eens en weekendje weg kunnen echt schandalig dat ze zo met hun gasten omgaan !

Supergave vakantie!!

Weekendje in de Lodgetent. Heel leuk, alles aanwezig en een paar minuten van het attractiepark en het Tikibad. Supergaaf!!

Het was erg leuk, niet al te lange wachtrijen

Heel leuk weekend gehad

Te duur

Helaas naar jaren crazy weekends is het deze keer de laatste keer geweest, wij vinden het altijd fantastisch maar om met ons zessen te genieten van het arrangement betaal je nu€200,- extra om twee keer te zwemmen in dit weekend..... Dus is het voor ons nu niet met te betalen.

Helaas niet kunnen gaan ivm ziekenhuis opname geen coulance

Helaas hebben we niet kunnen gaan omdat mijn zoontje van 8 jaar op de dag van aankomst plotseling opgenomen moest worden in het ziekenhuis. In de voorwaarden heeft Duinrell de annulering volledig gedekt, maar je hoop in zo’n situatie toch op een beetje coulance in welke vorm dan ook. Helaas was dat er niet en is het weekendje voor mijn zoontje en mijzelf aan onze neus voorbij gegaan en is het een weekendje ziekenhuis geworden.

Hartstikke leuk!

Wij zijn een weekend op de camping geweest en hebben het heerlijk gehad!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.