ontgoocheld

toen ik bij de balie bij het inchecken slechts 3 vouchers tikibad kreeg voor een verblijf van 5 nachten, 2 jaar terug was dit nog voor iedere nacht, voor een extra tikibad-bezoek dienden we voor 5 €125 te betalen, we kregen wel toegang tot het attractiepark erbij maar ja we waren er al

Fijne vakantie gehad

Mooie omgeving. Supermarkten buiten het park zelf ook dichtbij. Veel te doen. Fijn huisje, ook qua ruimte wel goed te doen. Miste alleen een parasol ofzo bij het huisje, omdat de tuin volop in de zon stond. Op een duur wel wat schaduw gehad. Qua schoonmaken mag het wel iets beter. Even de vaatwasser en koelkast naar voren halen, wat een stof ligt daarop. Je betaald ook voor een eindschoonmaak. Wij hebben ons vermaakt.

Harstikke leuk

Super park netjes verzorgd ,aanrader

Prijs/kwaliteit is niet best

Jammer dat je voor gebruik van het Tikibad extra moet bijbetalen tijdens je verblijf. Je dient een tijdslot van 2 uur te reserveren voor het zwembad (je moet hiervoor wel snel zijn, is meteen vol). Je mag ook langer zwemmen, tegen bijbetaling. Al is het geen aanrader. Een sardientje in een blik is er jaloers op, dus je bent blij als je na een uur mag gaan. Het is érg vies. Kampeerplekken zijn klein en je betaalt de hoofdprijs.

VRESELIJK!!!!!

Zeer onklantvriendelijk personeel. Jagen je op verschillende kosten wat achteraf niet nodig is. Bij vragen of meningsverschillen word je uitgemaakt voor leugenaar of dat had je beter moeten uitzoeken of na vragen. Bij inchecken moet alles uitgelegd worden lijkt mij maar bij dit park zeggen ze achteraf “had je zelf moeten vragen”. Lekker makkelijk geld verdienen voor een zeer slechte service.

Leuk park voor een goede prijs

Erg leuke tijd gehad, prima voorzieningen

Veel te druk zwembad extra betalen en in 2 glijbanen kunnen vind ik een schande 10 jaar terug was het veel beter van camping en toiletten niks aan te merken heel netjes en proper

Was leuk voor de eerste keer

Leuk verblijf gehad, ik verwachte meer attracties maar was ok.

Ontzettend leuk voor de kinderen..

Je hoeft je niet te haasten om in 1 dag het park af te lopen.. 3 dagen op ons gemakje het park af gegaan.. de bedden waren schoon en netjes.. geen nare of muffe luchtjes... enige nadeel was lang wachten voor de receptie al regel je alles online.. en de spinnenwebben aan het plafond en hoekjes.. anders zeker 5 sterren waard!! Hierbuiten was alles goed geregeld.

Weinig voor veel geld

Wij hebben veel betaald (voor alles, alles is belachelijk duur) voor een verblijf van 3 dagen. Maar we mochten maar 1x 2 uurtjes zwemmen. Nog een keer naar het Tiki bad koste de volle pond! Poffertjes of lunch in het park zijn ook niet normaal duur!

Geweldig.

We maakten gebruik van een 4 pers premium duingalow. Zeer ruim, fijne inrichting, en vooral schoon. We hebben genoten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug.

Leuke tijd gehad net de kids

Kinderen hadden een geweldige tijd zowel op het park als het zwembad

Huisje perfect schoon en mooi ingericht. Attracties en park geweldig. Tikkiebad te druk te veel lawaai badruimte en verkleed ruimte vies ranzig

Boven verwachting

Heel nette stacaravan (nieuwe 6 persoons premium). Waren er met 2 kinderen van 4 en 7 jaar. Pretpark is netjes, korte wachtrijen ondanks heel mooi weer en meivakantie, genoeg variatie voor deze leeftijd. Tikibad ook leuk. Veel te doen in de omgeving. Plaza met de eetgelegenheden is verouderd, eten wel prima.

Mooie huisjes, service was minder

Wij zaten in een duingalow huisje voor 4 personen. De huisjes zijn knus en modern ingericht. Helaas kregen wij pas de 2e dag om 21:30 pas warm water, omdat er een monteur moest langs komen. We hadden meerdere keren een melding gedaan en daarom kan de service veel beter! Je betaald best veel geld voor een huisje en verwacht dan wel dat alles werkt. Ook viel het tegen dat je maar 2 uurtjes mag zwemmen en anders moet bij betalen.

Geweldig!!!!!

Prachtig mooie nieuwe duingalow. Schoonmaak had iets vergeten maar na een belletje binnen 5 min opgelost. Kids heerlijk het park in, savonds zwemmen. Nog geen 4 min lopen en je was in het park. De camping en rond de huisjes netjes schoon prachtig ingeplant. Wel een duidelijke afscheiding maar je speelt geen verstoppertje. Gaan we zeker nog eens doen.

Het was prachtig weer super vriendelijke medewerkers en het huisje was super schoon

Heel leuk

Voor sommige glijbanen in tikibad dat de kinderen eigenlijk wel minimaal 150 cm zijn

Heerlijke tijd in een mooi schoon huis

Zeer goede ervaring gehad ,het huisje zag erg mooi uit.korte wachttijden en fijn personeel.het park en zwembad was erg leuk.mijn kinderen hebben echt genoten. Het enige minpunt is de trage WiFi.

Mooie schone camping!

Fijn lang weekend gevierd in Duinrell op een campingplaats met eigen sanitair. De kinderen hebben zich prima vermaakt met park en Tikibad en wij hebben heerlijk gewandeld. De omgeving is prachtig! Wij komen graag nog eens terug!

Prima weekendje weg naar Duinrel met de familie

We hebben voor het eerst een weekendje gelogeerd bij Duinrel, het huisje was echt super nieuw, schoon, dat je de geur van de kit nog kon ruiken. Prima uitgerust en mooie keuken, douche en slaapkamers. Lekler bed, almiste wat kussenslopen. Het was lekker dichtbij het park en het zwembad. Jammer genoeg viel het park wat tegen en konden we ondanks 3 overnachtingen maar 2 dagen slechts 2 uur zwemmen. Minibowling was zeer geslaagd, de snackbar verschrikkelijk. Het la Place restaurant was zeer goed daarentegen.

Alles top!

Heel schoon en nette accommodatie. In het park alles goed geregeld. Fijne ontvangst helemaal top!

Leuk gevarieerd i.c.m het tikkibad

Wij hebben een leuk weekend beleeft met ons gezin met 2 kinderen van 7 en 9 jaar. De combinatie met 2 uur tikibad is super. Zwembad mag al al bijna 40 jaar oud zijn. Maar hier zie je niks van terug. Alles is netjes onderhouden ennis voldoende vernieuwing geweest de laatste 10 jaar. Prima dus met heerlijk warm water. 30 graden! Het pretpark is voldoende groot voor een middag. Leuke attracties met allen net iets een kick. Is mis zelf een thema, ja die kikker staat overall. En het oude gedeelte met oa de kikkershow is zeker aan een moderne update toe! Het verwijderen van het sprookjes gebied zal zonde zijn. Maar dit kan ook niet meer. Maar al met al een super leuk park met nette huisjes ook de 11 jaar oude duingalows. Niet modern maar helemaal prima.

Top duingaliow

Hele fijne accommodatie met mooi ligging aan bosrand maar toch dicht bij alle attracties!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.