Wij hebben een weekend genoten

Mijn kinderen 7&10 hebben heerlijk genoten , wij als ouders dan ook. Kunnen zelfs zelf het park in , zo overzichtelijk. Klein -puntje de drukte in het tikkibad Klein-puntje het eten in de snackbar bij de la plaza

Super, perfecte ervaring

De service op dit park is uitmuntend, meer dan voldoende faciliteiten en de attracties zijn schoon en goed onderhouden.

MUIS over BED | MUIZEN in SLAAPKAMER | MUIZEN in KEUKEN | Toilet bleef stinken naar URINE

We hadden een huisje geboekt om mijn dochter Sophia (8 jaar) te verrassen met Duinrell en het Tikibad, Vorig jaar hadden we Duinrell en het Tikibad ook al enkele keren met Sophia bezocht. Eén dag voor aankomst had Sophia plotseling WATERPOKKEN. Dat betekende helaas GEEN TIKIBAD. Uiteraard heel jammer, maar het was niet anders. Bij aankomst in het huisje STONK het TOILET ontiegelijk naar URINE. Wij zijn geen klagers dus hadden zelf een reinigingsmiddel gekocht. Maar dit mocht zelfs na 3 dagen NIET BATEN: het toilet bleef STINKEN naar URINE. (alsof ze tegen de muur hadden staan plassen). Bij aankomst in het huisje STONK het in de SLAAPKAMER naar ONGEDIERTE. Een sterke MUIZENNEST GEUR hing in de slaapkamer. Maar we zijn geen klagers en gingen er vanuit dat er maatregelen waren getroffen. De eerste en tweede nacht HOORDE ik 's nachts wel wat GERITSEL in de SLAAPKAMER, maar ik ging er vanuit dat dit onder de vloer was. Ook hadden wij het vermoeden dat er in de keuken van onze voorraad eten was gegeten, maar hadden dit niet direct door. De derde nacht was het absolute DIEPTEPUNT. Ik werd om 03:00 uur WAKKER van GEKNAAG en BEWEGING op mijn bed. Toen ik het licht aan deed SCHROK ik mij rot: er LIEP een MUIS OVER MIJN BED!!!! Er schoten ook 2 andere MUIZEN ONDER MIJN BED!! IK HEB HEEL DE NACHT GEEN OOG MEER DICHTGEDAAN en durfde mijn vriendin en dochter hier ook niet mee te belasten, want dan zouden ze nooit meer naar een huisje van Duinrell te gaan. IK heb uren wakker gelegen! 's ochtends bleek ook nog eens dat er MUIZEN in de KEUKEN waren, want het BROOD was AANGEVRETEN dwars door de verpakking heen. Toen ik die ochtend mijn klachten direct bij de receptie melden, gaf de receptioniste aan NIKS MET MIJN KLACHT TE KUNNEN DOEN, want ik was nu immers uitgecheckt. TOTALE ONBEGRIP voor deze reactie! Zij heeft wel de klachten van Duingalow #39 genoteerd. IK BEN HIER ZEER VERBOLGEN OVER. IK HAD COULANCE RICHTING ONS VERWACHT!!! Een tegoedbon voor mijn dochter bijv.

Duinrell heeft alles

Duinen strand attracties zwembad comfort en alles op 1 plek

Top vakantie

Het was top! Premium chalet, 3 kids, park,3x zwemmen... bedankt kikker, ook de ouders kikkeren hier van op thanx

bene ma non benissimo

Alla reception durante il check in, il ragazzo siamo stati accolti con gentilezza ma saremmo potuti esser avvisati degli eventi da seguire anche sui monitor del duinrell plaza. Attrezzatura cucina duingalow: ottima! arrivati al duingalow, c' era una puzza incredibile che pensavamo fosse dovuta al fatto che le finestre erano chiuse. dopo 1 giorno abbiamo riportato il problema perche' il cattivo odore era costante. il ragazzo GENTILISSIMO alla reception ha subito allertato il team delle pulizie ed il problema risolto in 5 minuti Programma del pub, fantastico!!! uno dei camerieri molto gentile. le cameriere no. giorno del check out ma ancora con ingresso al parco ed alla piscina, abbiamo spostato la macchina nel parcheggio giornaliero (15euro) per poi rientrare dalla parte del campeggio. ma abbiamo fatto avanti ed indietro 4 volte per mancanza di comunicazione tra gli addetti all' entrata normale e quella del campeggio. le attrazioni un po vecchie e forse la stagione invernale non ha aiutato. pero' le luci con le giostre aperte fino alle 20, top!! (anche se sotto la pioggia) Tikibad aveva 2/3 sciovoli chiusi, peccato

Genoten van begin tot einde

Van inchecken tot uitchecken prima ervaring. Proper huisje, alles netjes (georganiseerd), zwembad en attractiepark ok.

Geweldig genoten

Geweldig genoten. Jammer van de zondag regen

Wij hebben een erg leuk familieweekend gehad

Wij hebben genoten. Ons duinhuisje lag centraal gelegen en overal dichtbij. Zaterdagavond was het park mooi verlicht en hebben we genoten van de marshmallows bij het kampvuur. Zelfs op de regenachtigste dag van het jaar hebben we ons goed vermaakt in het Tikibad en de gamehal.

Super weekend

Huisje was goed.Blij met ons upgrade. Wel mogen ze bij vermelden dat er werkzaamheden zijn op het park. Ik had specifiek voor gebeld en gevraagd over feestpakket.Kost bijna €50 en er hangt maar 1 slinger.Ik had nog gevraagd wat houdt in.Noet dat er 1 slinger hangt en bij binnenkomst 1 slinger met paar ballonnen.Taart was wel lekker maar €50 is erg veel.Verder hebben wij super naar ons zin gehad.Park en zwembad top

Leuke tijd gehad

De faciliteiten van het vakantiepark waren ruim aanwezig en goed! Het zwembad en attractiepark werden zeer goed bevonden door onze kids. De vakantiehuisjes waren groot en goed ingericht. Ons huisje was bij aankomst niet proper (kruimels op tafel en grond, keuken was niet proper,...). Jammer om te zien dat de huisjes niet goed onderhouden worden (behangpapier begint overal los te komen, zetels hebben plekken, spatwand begint los te komen,...).

Onhygiënisch

We hadden met vrienden en kinderen een volle dag. Eerst pretpark, daarna 4 uur zwemmen. Aller eerst wil ik zeggen dat het personeel heel vriendelijk is. Pretpark was hartstikke leuk we hebben genoten, de toiletten daarin tegen zijn te smerig om vast te pakken kranen die niet werken zeep op etc. Daarna gingen wij zwemmen als eerste was het in de kleedkamers behoorlijk smerig, hele sporen modder, vieze poep luiers en afval papiertjes vieze wanden waar smurrie op gesmeerd was en heel veel niet werkende kluisjes ( nou kan de gast er zelf ook heel veel aan doen om zijn eigen rotzooi op te ruimen, wat een varkens) maar goed wisseling van zo veel mensen geeft zooi. Alle glijbanen waren fantastisch leuk en een groot peuterbad voor de kleintjes. voor jong, oud en jeugd veel te doen. Voor vertrek gingen we nog even een patatje eten boven in het zwembad zelf, pfff nooit meer geen enkele schone tafel, de grond bezaaid met friet mayonaise en andere vormen van etensresten, ( nee ik overdrijf echt niet) vervolgens besteld aan de balie, de man achter de toonbank veegde wat resten friet bij elkaar en gooide deze vervolgens gewoon terug in de uitdeel bak om deze opnieuw te serveren. Echt ik kan veel hebben maar dit kan echt NIET.

Een aanrader

Heerlijke midweek met de kids (9, 12 en 12) in een goed uitgekiend pretpark waar er voor iedereen wat te beleven valt. Iedereen heeft met volle teugen genoten van de buitenattracties en het Tikibad en na een lange, leuke dag is het heerlijk om uit te blazen in de comfortabele huisjes. Vlakbij de zee en niet ver van Leiden is het ook heerlijk om even de omstreken van het park te verkennen. De tijd vloog voorbij en iedereen kwam uitgebreid aan zijn trekken.

Leuke combinatie zwembad en pretpark

Leuke mix voor de kids, soms zwemmen, en lekker onbeperkt het park in. Tevens gunstige locaties in de buurt om te bezoeken

Huisje en dagje was geweldig

Qua prijs vind ik Duinrell tegenover bijvoorbeeld een Center Parcs echt wel prijzig. Al hebben onze kinderen het wel helemaal naar hun zin gehad. Ondanks dat de vrouw van de mini disco echt haar best deed valt dit tegenover bijvoorbeeld Centerparcs echt tegen en de activiteiten eromheen ook, hier mag echt wel meer aandacht aan besteed worden. De gamehal was wel echt heel erg leuk en de speeltuinen, attracties en Zwembad natuurlijk ook. Het huisje was heel erg netjes en mooi dus dit verdiend zeker 10 punten. Fijn dat je de auto echt dichtbij kan parkeren en je pakt nergens op tekort dat is fijn. We komen graag nog een keer terug al vind ik de prijzen wel erg hoog.

Heerlijk weekend

Genoten van Duinrell. Fijn park, leuke attracties. Tikibad was erg leuk. En de stacaravan was erg schoon. Een super weekend gehad.

Te duur voor aantal attracties, maar verder prima

Zijn medio feb 2024 geweest. Heel veel was gesloten, en sommige attracties gingen eerder dicht. Prijs-kwaliteitverhouding klopt hierin gewoon absoluut niet (35,-geloof ik pp) Informatievoorziening kan ook beter hierover, met name bij de kassa en wellicht bij wat informatieborden. Attracties die nog open waren (3 of4?) na 16u waren wel leuk. Omdat het niet druk was daar veel in geweest. Dat maakte veel goed. La Place was koud en met defecte toiletten.

Zeer goed verzorgd

Amazing place to stay

Went there in February not knowing what to expect and I was so glad I took the chance to book and stay in Duinrell. Everything from the minute we arrived was great. The accommodation was so clean, the amusement park was so much fun and the indoor pool and slides kept us entertained for hours. Would definitely recommend going here. We will be back in 2025.

Slechte klantenservice

Een leuke actie op pepper gezien dacht ik... zwemactie, 2 personen voor 25 euro. Er stond geen datum bij. Tickets geboekt en toen kwam ik erachter dat ze alleen geldig zijn op valentijnsdag. Dan kan ik niet. Tien heb ik vervolgens een mail gestuurd. Ik kreeg mijn geld niet terug en een compensatie konden ze ook niet bieden. Op de website staat wel dat tickets geannuleerd kunnen worden, maar dat gold niet voor deze actie. Naja niet erg vriendelijk dat er geen oplossing wordt geboden. Ik ga hier dan ook niet meer zwemmen!

Ik vond het een super weekend met leuke activiteiten op zaterdag!!

Gezellig

Heel mooie huisjes, proper, warm, goed zwembad

Leuk maar duur

In kort!! Leuk maar duur!! Eten kan beter. Parkeren mag goedkoper

Mooi park, met goede faciliteiten.

Leuk park, met mooie huisjes, netjes, vriendelijk personeel, attractiepark goed en alles prima te belopen, Tikibad, mooi en netjes, was wel erg druk, ondanks de drukte heerlijk gezwommen en genoten van de glijbanen.

Onze 5 klein-zonen hebben zich super geamuseerd! Ze straalden, dus opa en oma gelukkig...

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.