Gewoon echt top voor kids en daarmee ook ouders

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Het is gewoon een super leuk park voor alle leeftijden kinderen en dan ook nog een een paar uur zwemmen in een heel leuk zwembad. Kids van 9 en 10 jaar hebben zich 3 dagen non stop vermaakt. Korte wachttijden attracties en fijne supermarkt gewoon helemaal prima en veel meer en beter dan verwacht voor deze prijs.

Heel leuk park, veel faciliteiten. Mooi huisje. Het zwembad is erg leuk. Alles goed op loopafstand.

Une première fois inoubliable

Nous avons adoré notre séjour à Duinrell. Nous rêvons que d'une seule chose, revenir .... Dommage que ça soit si cher pour une famille avec 4 enfants

Slaapkamer vol schimmel, op de bank geslapen.

Na de eerste vreselijke nacht (geur) in een van de slaapkamers in onze bungalow een hoop schimmel in de kamer gevonden. Bij navraag kwam iemand het met een doekje schoonmaken, maar en hoop zat zoals gezegd "in huisje" en kon niet weggehaald worden. Het hele park was volgeboekt, dus we konden nergens anders heen. In de middag kwamen ze nog een luchtverfrisser spuiten, maar dit haalde het probleem niet weg. 4 nachten in de woonkamer moeten slapen. We vonden alles aan Duinrell super leuk, maar dit heeft de hele ervaring verpest.

Genoten!

Een heerlijk chalet ! Altijd wat leuks te doen in de pub! Helaas hoorde ik van de kinderen dat er wat dingen gedateerd waren in het pretpark zelf of niet functioneerden

Ein sehr schöner Par

Es war alles gut, die Entfernung zur nächsten Entsorgung der Bordtoilette war allerdings sehr weit

Geweldig leuk park

Toen we aankwamen op Duinrell vonden we het erg jammer dat we maar 2 × 2 uur het Tikibad in mochten… Maar omdat iedereen moest reserveren was het ontzettend rustig en waren er nergens langer wachttijden… Al onze kinderen zijn een 1.20 dus mogen helemaal zelf het park rond en mogen alles op twee attracties naar doen echt super top!

Heb een super leuk weekend gehad. Mooi, schoon huisje, zaten heel centraal, overal dichtbij. Het park is gezelli, zwembad super leuk.

Zeer gevarieerd en mooi park.

Wat een fijne combinatie; het attractiepark met een gevarieerd aanbod voor groot en klein en daarnaast het heerlijke waterpark. Schoon en compact park, vriendelijk personeel en zelfs in vakantietijd prima doorloop bij de attracties. Eén nadeel; de kinderen kregen er maar geen genoeg van. Houd dus rekening met uitloop ;-)

Was echt super

We hadden met de familie een Lodge tent gehuurd voor een weekend en het was echt heel gezellig. We tent was super en we zaten overal dicht bij. Top weekend.

Gezellig familieuitje in het water

Duinrell en specifiek het Tikibad biedt bezoekers in Nederland een unieke waterpark ervaring die je normaliter alleen op vakantie in het buitenland kan vinden. Veel verschillende glijbanen, korte wachtrijen, een fijne sfeer in het bad. We troffen mensen die net als wij een leuke dag wilden hebben en rekening hielden met elkaar. Netjes, hygiënisch, voldoende ruimte om je spullen veilig op te bergen. We hebben genoten van onze dag in het Tikibad. Het park eromheen is zeker ook de moeite waard. Rust en gezelligheid vonden we er.

Wij hebben samen met de kinderen en kleinkinderen een fantastisch weekend doorgebracht.

Groot en klein hebben zich fantastisch geamuseerd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel leuk weekend gehad.

Erg leuk weekend gehad! Goed en echt schoon huisje, niet te druk op t park. Tiki bad was helaas t hele weekend dezelfde glijbaan dicht, personeel kon ook niet zeggen waarom. Dat is jammer, het is behoorlijk aan de prijs en je krijgt niet de volledige beleving. Het park mist wel wat onderhoud, dat t wat verouderd is prima. Maar wat meer verzorging kan geen kwaad.

Helemaal geweldig!

Aan de rand van het bos, in onze comfortabele premium plus huisje. Dichtbij het park. Alles zag er verzorgd uit. Niet te druk. Perfect gewoon. Wij komen snel terug.

Het was prima maar niet geweldig

De tent die we hadden was vrij vies de nurf pijltjes lagen nog overal en sokken van andere gasten. Wij waren lekker gemaakt met vrijdag avond dat we in de achtbanen konden. Ineens was dit weggehaald en kon het niet meer alleen dinsdag daar hadden we dus niks aan als je maar een weekend gaat. Erg jammer. Gek dat dat niet standaard een keer in het weekend is en een keer doordeweeks. Kwam ook nog bij dat de Arcada hal om 17.00 al dicht ging op zondag. En wij heel veel gespaarde punten niet meer in mochten leveren. Hun antwoord ja maandag moet iedereen weer naar school heel gek dat je wel tot maandag je accomodaties moet huren. Dat maakte het dus wel minder leuk allemaal.

Jammer dat het privé sanitair geen warm water had

De eerste van de twee ochtenden hadden wij geen warm water in ons prive sanitair met bad. Hierdoor hebben we pas om 12:00 uur kunnen douchen met als gevolg dat we pas om 13:00 uur het park in konden met onze gezinnen. We hebben aardig veel moeten betalen en dan is het heel erg jammer dat je niet krijgt waar je voor betaald. Technische dienst was er erg snel maar konden het ook niet direct oplossen omdat het een voor hun nieuw systeem was waar ze nog geen uitleg over hadden gekregen.

Superweekend gehad

De duingalow was fantastisch meteen goede inventaris en heerlijk vrijliggend terras. Tikibad en attracties waren ook super. Enige nadeel: geen echt restaurant op het terrein. Groot voordeel was dat het alle dagen heel mooi weer was.

Stinkend huisje, super zwembad en pretpark

Jammer, Jammer. Het pretpark en het zwembad waren super gezellig maar de stank in het huisje en de niet-werkende verwarming maakten dat de totaal ervaring toch negatief was. We waren aan de balie geweest en ze kende het probleem en hadden er een ozon aparaat voor en gingen langskomen maar ik heb het hele weekend niemand gezien. Doe wat je zegt of zeg het niet.

Avontuurlijk formitastisch!

Het was een weekend voor plezier amusement en lol voor iedereen!!

Er even helemaal tussenuit!

Verrassende eerste kennismaking met dit vakantiepark. Veelzijdige attracties, zonder het te drukke van de grotere pretparken. Tikibad: zeer proper en voldoende redders. Wij komen graag nog eens terug voor een gezellig weekend met het gezin.

Steeds weer leuk voor jong en oud.

Gezellig met de familie!

Het was geweldig maar dat wisten wij al.

Het was geweldig maar dat ligt natuurlijk ook aan je zelf. wat ons opviel is dat het kamperen goedkoop lijkt maar dat er in de loop van de jaren er steeds meer kosten bijkomen als je kampeer. Het grootste voorbeeld kan ik wel zegen is het zwembad vroeger mocht je iedere dag twee uur gratis zwemmen. nu krijg je 1 keer korting en moet je dan nog 7,50 euro bijbetalen pp. Dus is het dan nog wel zo voordelig. en je moet tegenwoordig als je 4 plaatsen boekt borg betalen 100 euro per plek dit is wel heel raar want wat kun je nu vernielen aan een stukje gras nauw gras het was meer een zandbak maar je dat kan gebeuren aan het einde van het seizoen. maar verder het was gezellig en voor herhaling vatbaar.

Genoten van het attractiepark en zwembad, huisje was comfortabel

We kwamen met drie personen en een hond voor samenzijn met familie woonachtig in Den Haag. Er was alleen een 6-persoonshuisje vrij, wel relatief duur voor drie personen, maar alla. In de prijs van het huisje zit de prijs voor de toegangskaarten, bedlinnen werd berekend alleen voor het aantal personen waarvoor geboekt was. Dus voor zes personen zitten er toegangskaarten voor het attractiepark en zwembad in de prijs. Na bellen bleek dat je alleen toegangskaarten krijgt voor het aantal personen dat geboekt is. Als we toch de andere drie kaarten wilden moesten we het aantal personen aanpassen en voor drie extra personen bedlinnen betalen, hoewel deze personen niet zouden blijven slapen. Vreemd, heel vreemd. Is het dan niet logischer om de toegangskaarten net zo te doen als het bedlinnen. En dan nog de laatste dag mag je alle attracties nog gebruiken, maar je moet wel 15 euro voor het parkeerterrein betalen, gezien de prijs voor het huisje, waarom dan niet gratis kunnen parkeren de laatste dag.

Top was het!

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.