Een super leuke week!

We hebben met het gezin een super leuke week gehad. We hadden een mooi huisje dichtbij het park. Helemaal top!

Elke dag een feestje

Met 4 volwassenen en 2 kleinkinderen in een fijne schone bungalow. Heerlijk om samen te zijn en als rustpunt. Park biedt genoeg vertier voor groot en klein. Ook het Tikibad is leuk om te ontspannen. Bij eerste bezoek veel gedoe over aantal uren in het bad. Hoe kan dat? We hebben toch een tijdblok online gereserveerd. Tenenkrommend....dat gedoe bij de kassa. Helaas waren in het zwembad ook te weinig toiletten en moeilijk bereikbaar. Met kleinkind die nodig naar de wc wil, rennen via een trap naar boven, door een horecaruimte. Niet te doen. Voor iemand in een rolstoel waren er te weinig voorzieningen in het park en in het zwembad. Niet van deze tijd. Er was een sponsorloop voor gehandicapte kinderen, dan verwacht je dat Duinrell veel meer doet voor deze doelgroep. Algehele indruk, erg leuk voor mijn kleinkinderen en hun ouders, ondanks het vroege voorjaar. Gelukkig hadden we geluk met het weer. Jammer dat feestwinkel dicht was.

Leuk park, fijne huisjes, goede service

Wij (gezin 2 ouders, 2 kinderen 8/12) zijn in de voorjaarsvakantie een midweek geweest in een 6 persoons stacaravan. Al 2x eerder op Duinrell geweest en nog steeds erg tevreden! Huisjes zijn fijn en redelijk schoon. Park is leuk voor jong en oud en de service is goed. De mini bowling en het café zijn erg gezellig, vriendelijk personeel ook. Het enige wat wij minder vinden is het Tikibad. Ondanks dat het niet heel druk was, was het geluid echt oorverdovend, we zijn na een uur gevlucht! Daarnaast nog een tip voor Duinrell: als de sleutel om 10:30 moet worden ingeleverd, is het niet handig als het park pas om 11:00 open gaat. Misschien op de wisselslagen om 10:30 open gaan?

Super leuk vakantie gehad met de kinderen.

We hebben een super leuk vakantie gehad bij Duinrell. Het personeel is heel lief, en respectvol zeker bij de Tikibad! Het comfortchalet was rustiek, proper, en de nodige benodigdheden voor een verblijf. Het attractiepark was ook leuk. De omgeving is heel gezellig, je verveelt u daar niet. Bedankt!!

Tikibad, huisje en attracties zijn geweldig.

Tikibad = genoeg toffe glijbanen Attracties = korte wachtrijen in de voorjaarsvakantie Nieuwe huisjes = luxe huisjes, van alle gemakken voorzien

Top vakantie

Heerlijke vakantie, mooi en brandschoon huisje

fantastisch

oranjerie mooie gelegenheid voor familie samenkomst bijna perfect

Heerlijk weekend gehad

Van vrijdag tot maandag geweest, Huisje was super mooi, en gezellig, Schoon en netjes! Kids hebben zich prima vermaakt,

Mooi modern huisje. Park hier en daar flink verouderd maar leuk.

We hadden een super mooi en modern huisje. Enige nadeel was dat er alleen een hoge tafel in stond en de kinderstoel lager was, niet heel handig met kleine kids. Park is erg leuk, hier en daar wel verouderd. Zwembad ook erg leuk, jammer alleen dat je de buggy buiten onder een afdak moet zetten. Het regende enorm en iemand zette onze buggy naast het afdakje waardoor we deze compleet doorweekt terugvonden. Toen we bij de receptie om een föhn vroegen om deze te drogen werden we door verwezen naar de kruidvat. Toch wel een minpuntje dat deze niet te leen zijn bij de receptie.

Slecht,

Onlangs 2 nachtjes geboekt,bijna alle attracties waren gesloten of kn onderhoud zonder aankondiging,hele nacht niet geslspen vsnwege olaten naast het huisje waar autos overheen denderde,zk vies eten in het zwembad,bovendien enorm prijzig en ziekmakende patat,1 nacht eerder vertrokken,wat een oplichgerij!binnen een halve dag alles gehad..klacht ingediend en ook zeer onbeschoft behsndeld

Boven verwachting!

We hadden een huisje met uitzicht op het bos. Daarnaast waren we binnen 5 minuten bij de eerste attractie. Er werd meegedacht bij de receptie en we werden vriendelijk ontvangen. Geen gedoe, makkelijk reserveren en alles op loopafstand. We waren heel erg tevreden.

Heerlijk gehad met het hele gezin

Geweldig in combinatie met het tikibad.

Prima verblijf.

Hartelijke ontvangst. Comfortabele bungalow. Parkeren bij het huisje. Rust op het park. Supermarkt (uitgebreid assortiment, wel prijzig) Ligging.

Leuk, maar de boetes bij het zwembad zijn belachelijk

Kwartier te laat uit het zwembad omdat ik 3 kleine kinderen moest aankleden en er geen hokjes vrij waren, kon ik even 25 euro extra afrekenen..

Een heerlijke week!

Het was een heerlijke week in de voorjaarsvakantie. Wel viel het ons op dat het park echt voor de zomer ingericht is, de la place en het pannenkoekenrestaurant waren niet lekker verwarmd. Het huisje was top! Tikibad zalig. Het park lekker rustig. Het personeel was niet altijd even vriendelijk.

Genoten

Paar dagen in de voorjaarsvakantie met m’n kinderen van 6-8-11 in een duingalow verbleven. Leuke combi tussen pretpark, Tikibad en animatie activiteiten en alles om de hoek van je huisje. Vriendelijk personeel, overal netjes en schoon. Voor herhaling vatbaar!

Erg genoten van de duingalow, het park en Tikibad

Snelle incheck, schoon huisje. Goed eten in de foodplaza en volop plezier in het park en Tikibad

Was top.

Huisje was top mooi groot en lux... We zaten in een 8 persoon duingalow Was top ...

Een lekkere opkikker

We hebben heerlijk gezwommen en gegleden. Ons huis was wat ouder maar wel heerlijk warm. Het park was rustig en we hebben bijna alle attracties gehad. Jammer dat de kikkerachtbaan dicht was.

Geen service naar vaste gasten.

Het huisje was leuk, maar je kan maar 3 uur zwemmen per dag, wij bleven 3 nachten 4 dagen. Je kon maar 2 keer zwemmen. Als je je huisje uitgaat moet je parkeren op terein buiten park en dat kost 15 euro extra. Jammer overnachten is al duur zat. En niet iedereen heeft grote beurs.

verschrikkelijk

Op de school van mijn kleinkinderen was studieweek, dus geen school. Mijn dochter, alleenstaande en werkende moeder, heeft in die week geen oppas, dus boden wij aan iets met onze kleinzonen te gaan doen. Mij leek Duinrell de oplossing en dus huurde ik daar voor 5 dagen een huisje. Tijdens het boeken zag ik wel dat e.e.a. dicht was, begrijpelijk want in de winter kunnen nou eenmaal niet alle attracties open zijn. Maar ik nam aan dat er in elk geval nog wel een paar dingen te doen waren, het is tenslotte een groot recreatiepark. Bij aankomst om 4 uur bleek de receptie gesloten en na lang wachten bleek die ook niet open te gaan. Na veel gezoek een telefoonnummer gevonden waar we te horen kregen dat de sleutel bij de beveiliging te verkrijgen was. Waarom niet gewoon een briefje opgehangen met deze mededeling. De volgende ochtend kwamen we er tot onze verbijstering achter dat helemaal Niets open was en (onze pech) het regende pijpenstelen. De dag moeizaam afgewacht tot het zwembad openging, gelukkig werd dat nog wel een succes. Maar nog een dag, laat staan twee of drie dagen, op deze wijze doorbrengen was geen optie, dus zijn we terug naar huis gegaan. Tijdens een telefoongesprek dat ik met een van uw medewerkers voerde om te informeren of men niet van te voren meer duidelijkheid had kunnen geven over de situatie op het park werd beantwoord met: "dat had u toch kunnen zien bij de boeking?". Ik ben van mening dat het duidelijker was geweest als niet per attractie, winkel, fietsenhuur, etc. werd gemeld dat het gesloten was, maar een duidelijk PAS OP, alles behalve zwembad gesloten. Kortom: diepe teleurstelling voor ons alle 4. En nog iets negatiefs: in ons huisje lagen glassplinters op de vloer!

Leuk voor een weekend

Voor ons was het een leuke plek om te verblijven voor een voorstelling in scheveningen. We hadden een extra activiteit waardoor we niet nog een moment gebruik van het tikibad wilden maken. Het blijft zeer bijzonder dat je per huisje een code krijgt en dus allemaal tegelijk naar het zwembad moet als je hier gebruik van wilt maken. De code was voor 1x 4 uur zwemmen. Het zou mooi zijn als je keuze had uit bijvoorbeeld 2x 2 uur ipv de 1x 4 uur. Het id/pasjes systeem is uiteraard belachelijk en niet meer van deze tijd. Zeker dat, als je geen pasfoto hebt, je 4! euro moet betalen voor een foto. Dit moet en kan anno 2025 gewoon digitaal lijkt mij. We hadden een nieuw type huisje wat er erg goed en schoon uitzag. De nespresso apparaat was wel incompleet en na melding is er in ons weekend verder niets aan gedaan. Dit zal vast later een keer gebeuren. De afstanden vergeleken andere huisjes was niet bijzonder ruim maar relatief ruim vergeleken de oudere huisjes. Daar wordt elke centimeter uitgemolken. Het pretpark gedeelte was niet open maar dat wisten we van te voren. Misschien komen we ooit eens terug om hier ook gebruik van te kunnen maken. De indoor speelhal was erg leuk en genoeg te doen. Als het muntgeld uberhaupt werd geaccepteerd. Dit zou wel moeten maar gros van de apparaten die we probeerden was dit niet het geval. Na aangeven bij het persoon werd het spel handmatig geactiveerd en konen we alsnog spelen. Voor de grijper hierdoor 1x gratis kunnen spelen. Personeel was erg vriendelijk!

Geweldige ervaring

Tikibad is bij uitstek het beste glijbaan zwempark. Opgelet, niet voor de allerjongste onder ons!

Too bad, matig huisje

We hadden een ‘comfort’ huisje dat erg bedompt en vies rook. Na een dagje luchten werd t minder. Voor lange mensen met drukke kinderen een uitdagend klein huisje. Huisje was gelukkig wel goed schoongemaakt en bedden sliepen goed. Tikibad onovertroffen goed. Waren enige gasten in de La Place, een wat ongemakkelijke ervaring ook met personeel. Hadden al met al een prima weekend omdat we ook de duinen in zijn getrokken.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.