Slecht

Ik ben oud en nieuw met de gezin van 8 persoon gebleven in de Premium plus We kwamen en het huisje was helemaal nat en viesz de slaapkamer van boven waren niet gestofzuigd van de vorige die daar bleven, We kregen maar 1 coupon voor de tikibad wanneer ik ben gaan klagen voor mij gevoel geloofde de baliemedewerker me niet, ik ben heel vaak naar Duinrell geweest maar dit keer was het wel me laatste keer echt een slechte ervaring gehad we hadden nog ook gedoe bij de tikibad we vroegen hoelang we mogen blijven hebben we een slechte informatie gekregen maar goed geen duinrell voor ons meer

Slechste vakantie ooit

Wij gingen voor 2e keer terug met oud nieuw dit jaar huisje heel vies slechte entertainment programma belagelijk dure vraagprijs voor bingo boekjes geen vuurwerk show en hier door niet spoedig op de hoogte gebracht je krijg niet voor het aantal dagen dat je er bent zwemkaartjes rond uit nooit meer voor zoveel geld en het geen wat je er voor krijgt ook klacht ingediend maar compesatie zat er niet in van hun kant uit dus niet klant vriendelijk dus wordt met het jaar slechter en een bouwput met werkzaamheden voor je huisje en ook daar niet van op de hoogte gebracht op een tegemoetkoming voor gekregen

Heerlijke tijd in mooi huis

Met hele gezin van 29-12 t/m 2 jan op park gelogeerd in vrijwel nieuw huis en genoten vd attracties en tikkiebad en binnenactiviteiten

Op en top

Wij hebben onze beste oud op nieuw ooit gevierd. En dat zal eind dit jaar terug zo zijn. Alles was weer super gezellig en animatie op en top. Super vriendelijk personeel. Onze kindjes vooral de kleinste heeft zich super geamuseerd in de bar. En werd daar goed omringt door het personeel. Ze hebben samen gezongen en piano gespeeld. Echt een top verblijf. We komen in de zomer terug en ook weer met oud op nieuw.

Ideale plek voor een gezin met een jong kindje

Wij hadden een huisje geboekt tijdens de jaarwisseling! Was helemaal niet druk in het park en hierdoor nooit lang aanschuiven, ook in het zwembad viel de drukte heel goed mee en voor ieder wat wils! Het huisje (cottage 6 personen) was aan de kleine kant, maar voor ons 3 voldoende!

Zeer leuke vakantie

Wij hebben voor het eerst oudjaar doorgebracht op verplaatsing. We waren met 11 personen en het was super leuk. Het tikibad met zoveel glijbanen, het attractiepark, ... zoveel voor alle leeftijden. Het personeel, security, onderhoudspersoneel allemaal zeer vriendelijk. Komen zeker terug naar Duinrell.

Wat telleur gesteld

Al meerdere malen geweest tijdens de jaarwisseling en telkens onbeperkt toegang tot het zwembad en dit is plots veranderd tot 3x 3 u op je verblijf van 5 dagen en een bungalow van 6pers waar je maar met 4 in zit . Jammer !

We hebben het super leuk gehad leuke sfeer mooi huis

Erg duur voor hetgeen geboden

De caravan was netjes (wel klein maargoed) echter het park was sfeerloos, veel attracties dicht, gedemotiveerd medewerkers. Zwembad zeer druk en veel lawaai waar weinig respect voor elkaar getoond werd. Voordringen bij de glijbanen etc.

Topdagen gehad

We hadden n mooi, ruim huisje. Gezellig met het kerstboompje erbij. Heel fijn dat er n traphekje boven bij de overloop was. Zo kon de kleine, 1 jaar, veilig lopen. Service was goed. Er waren n paar kleine dingetjes wat binnen n paar uur verholpen was. We hebben erg genoten van het park en het tikibad. Ook de kleine meid had het erg naar haar zin. Was genoeg te doen voor haar. We komen zeker nog n keertje terug.

Zwembad veel gezeur

Dagje park in de winter leuk lekker rustig. In tegenstelling tot de zomer was dit heerlijk. Zwembad veel gezeur onze dochter die 130 cm is werd tot 3 x eruit gehaald om op te meten . Vervolgens mag ze een bandje krijgen dat ze langer is dan 120cm moet ze een zwemtest dien om het bandje te krijgen terwijl ze een button op haar badpak heeft dat ze zwemdiploma c heeft. Anders werd ze verplicht bandjes om te doen. Dat ging mij echt te hoofd boven. Nadat ze badmeester zag dat ze zeer goed kon zwemmen kreeg ze een bandje dat ze langer is dan 120cm. Dat stemt behoorlijk de stemming voor een kind. Verder veel te druk met jongeren due overal lopen te klooien met banden.

Attractiepark/zwembad leuk, Dwingeloo slecht

Voor het eerst met onze 2 kinderen een paar dagen Duinrell. Vriendelijk ontvangen, fantastisch zwembad en leuk attractiepark. Toen we einde van de dag naar onze duingalow gingen waren we enthousiast totdat we naar bed gingen...in de ouder slaapkamer liep je tegen een muur van vocht/schimmelgeur aan, in de badkamer ook maar in mindere mate en door het raam open te zetten verdween dat. In de slaapkamer hielp helaas niets. De volgende ochtend meteen melding van gemaakt maar ze konden niets voor ons doen wat ik ook al wel verwacht had bij zo'n grote organisatie...een excuses en een antwoord "we hebben geen andere duingalows vrij" daar moesten we het mee doen...toch wel teleurstellend en als je daar langer verblijft zeer slecht voor je gezondheid/longen.

Topvakantie

Er hebben een leuke vakantie gehad bij Duinrell. Het was rustig in het park. Daardoor lekker overzichtelijk en konden de kinderen vrij rondlopen. Ze wilden nog lang niet naar huis. Dus wij komen nog een keer terug! Leuk dat er een klein kerstboompje in het huisje stond!! Het zwembad was perfect. Kleine tips: - De wc rol bij ons huisje viel steeds van de houder. (433) - Kleine kinderen kunnen niet zelf bij kraan voor handen wassen. De openbare wc's zijn niet ingericht op kinderen. Zag zelfs iemand een baby verschonen op de grond (bij wc arcade). Dat vind ik echt zielig. - het reserveren voor het zwembad begrijp ik wel, maar vind ik niet fijn. - bij de acradehal staan geweldige spellen. Zag er ook prachtig uit. Nu is het erg gericht op punten verdienen, waar je uiteindelijk met mega veel munten nog haast niets kan kopen. Er was niets te koop voor 50 munten (vak was leeg) De spelletjes zelf waren veel te kort. Daardoor konden we niet echt genieten van de arcadehal. Voordat de kinderen wisten wat ze moesten doen, was het spel al klaar. Liever wat langere spelletjes zonder de punten! - park opent best laat. Dat zou een uurtje eerder mogen. Zeker als je ook nog overdag moet zwemmen ivm jonge kinderen, blijft er anders net te weinig tijd over voor het park.

Leuk!

Leuke omgeving! De duingalow mocht wel iets properder zijn. Tof zwembad en attractiepark! Wel druk in het zwembad en aangezien we een klein kindje hebben wouden we graag elk afzonderlijk eens op glijbanen maar dit was niet mogelijk door de lange wachttijden. Wat natuurlijk wel heel spijtig is in zo een leuk zwembad.

We hebben fijn verblijf gehad

Tot onze verbazing hadden we zonder voorkeur geselecteerd te hebben een huisje dichtbij het attractiepark en faciliteiten. Een groot nadeel was dat de auto niet bij het huisje kon staan terwijl je daar wel extra voor betaald. Bij aankomst hoorden we pas dat er een grote verbouwing gaande was, waardoor we er tussenin zaten. Ondanks dat betaal je gewoon volle pond. Voor kinderen is het een leuk park en een geweldig zwembad.

We hebben een geweldige week gehad. Leuk park en leuk zwembad. Een echte aan rader. Jamer dat er veel vocht in de huisjes zat en er het 1 en ander kapot was. Maar dat mocht de pret niet bedrukken. Schoon was het zeer zeker. Enkeld door de vocht wat schimmel niet veel. Maar poets doekje er over en gaan. Heerlijk winkel in het park zelf. Vriendelijk personeel. En erg behulpzaam.

Fantastisch park!

Ons dagje Duinrell was een dag met een grote gouden rand. Ondanks de regen waren heel veel attracties open! En er was zelfs een gezellige plek met vuurschalen waar we fijn marshmallows konden roosteren (gratis ook nog) en warme chocolademelk met slagroom konden drinken. En wat een lieve medewerkers. Heel gastvriendelijk met net dat beetje extra glans en service. Ik ken het park nog goed uit mijn kinder- en tienertijd en was er sinds 2012 niet meer geweest. Wat is het mooi geworden! Extra groen, heel mooi opgeknapt en wat een fijne sfeer. Ook echt genoten in het Tikibad. Het personeel in het restaurant daar was ook al zo vriendelijk en wat een snelle service. De snacks waren heel goed gebakken. Het was een onvergetelijke 'trip down to memory lane' met mijn dochtertje. Dankjulliewel voor alles! Liefs, Marjolein

Ontzettend leuke dag gehad met de kinderen!

Tijdens de kerstvakantie een dagje naar het tikibad geweest! Voor iedere leeftijd leuke glijbanen. Ziet er netjes en verzorgd uit. Wij vonden een kaartje wel wat aan de dure kant....je kon met het kaartje ook nog gebruik maken van geopende winterattracties maar vanwege de regen lukte dat helaas niet. Ook de prijzen bij in het restaurant bij het zwembad zijn best hoog...maar verder allemaal wel prima in orde qua service.

Heerlijk genoten!

Geweldige kerstdagen gehad op het park en in onze Duingalow, we komen volgend jaar graag weer.

luxueuse ruime duingalows voor 6 personen

spijtig van de vele werken fijn tropisch tikibad en attractiepark mooi verzorgde ruime luxueuse duingalows

Enorm veel te beleven

Met kinderen heerlijk om naartoe te gaan! Tikibad, pretpark n dan ook nog veel te doen op het vakantiepark en in de omgeving. Een verblijf is eigenlijk altijd te kort.

Gastvrijheid teveel gevraagd voor 1000€

Aankomst: ongastvrije bejegening door de beveiliging. Een soort gestapo die niet in de weg gelopen mag worden door gasten. Park: echt onveilig door slechte verlichting. Diverse lantaarnpalen zijn kapot. Einde middag uit tikibad in donker met drie jonge kinderen voelde als dropping. Ga alsjeblieft daar wat aan doen! Duingalow is goed - alleen warm water (douche) is onplezierig onvoorspelbaar. Ik zou het park niet aanbevelen vooral omdat ik het gevoel kreeg dat met niet snapt wat gasten verlangen als ze zoveel euro’s investerennin een paar dagen weg met kinderen: gastvrijheid en veiligheid. Attractiepark en tikibad dikke prima!

Leuk park, heerlijk zwembad en prima huisjes!

1e keer met de familie naar Duinrell en ik kan het iedereen van harte aanraden!

Een gezellig vakantie verblijf/park voor jong en oud!!

Vriendelijke aankomst receptie, mooie nieuwe 8 persoonshuisjes, met name het Tiki bad vonden onze grote kinderen geweldig!

Geweldig genoten

Ondanks het wat tegenvallende weer hebben wij met onze 2meiden ons heel erg vermaakt er waren geen lange wachtrijen en in de avond leuk verlicht je mocht met marswellows boven het kampvuurtje er was silent disco en het zwembad was te gek

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.