Leuke vakantie

Leuk attractiepark en top zwembad Kids hebben zich rijkelijk vermaakt

Heerlijk genoten in Duinrell

Het was een hele leuke ervaring. Wij hebben met de kinderen genoten in Duinrell, maar ook in de arcade en het tikibad. Vooral het tikibad was heerlijk en de kinderen hebben hier echt van genoten. Duingalow was heerlijk knus. Al met al hebben we heerlijke dagen gehad en zou het iedereen aanraden!

Wat hebben we een fijn huisje gehad!! Netjes modern en schoon. Bedden hadden we op laten maken. Goede bedden.

Gewoon een mooi weekend gehad

Het. Was een geslaagd weekend het huisje was heel netjes en eigenlijk het gehele park wel ook vriendelijk personeel het enige wat wij wat minder vonden was het eten en drinken

Super geweldig

Prachtige huisjes zeer netjes. En dan alle faseliteiten zowel de attracties als het zwembad

Teleurgesteld

Wij boekte van 23/27 dec betaalde 1269 euro maar bij aankomst waren de zelfde huisje 530 euro kortom voelde ons genaaid de verwarming deed het slecht in de avond dus erg koud veel attracties waren gesloten en de licht ride was niet veel nee ik kan voorstellen dat je nooit te vroeg boekt hier en neem er geen hoge verwachting van veel is gesloten ook de kiosk met eten waren er veel gesloten is niet waard voor het geld kortom niet voor herhaling vatbaar

Viel mee

Wij zijn met alle motivatie gekomen vanuit deventer. Ten eerste stonk het huisje heel erg. Ten tweede van maandag tot vrijdag gebleven maar geen animatie. U moet er mee doen was de enige antwoord met Tikibad alle attracties waren tot 16:00 open. Ook geen duidelijke informatie erover mail gestuurd alleen excuus aangeboden. Verwarming deed het niet ze zijn langs gekomen maar niet verholpen max 21 graden. 1 daarvan deed het niet. Jammer dat we het zo hebben ervaren.

Super ervaring

Wij waren met kerst in Duinrell met meerdere gezinnen binnen onze familie. De duingalow was van alle gemakken voorzien, schoon en warm:). Alleen de oven was erg klein voor een 8 persoons huisje. Het was niet druk en in de meeste attracties kon je binnen zitten. Ook het Tikibad was niet druk maar wel gezellig. Wij zouden zeker nog een keer komen!

Leuke combi Tikibad met Arcade-hal in de winter!

Tikibad in combinatie met Arcade-hal was leuke en originele combinatie voor winterverjaardag van tienjarige. Echt genoten! Leuke glijbanen. Personeel overal supervriendelijk! We kwamen van ver, maar het was het waard. Het zwembad en de arcadehal gingen in de kerstvakantie lekker laat dicht voor Nederlandse begrippen: 21:30uur. Qua eten alleen snackbar in het zwembad open, maar de burgers daar waren erg lekker (4 soorten waarvan 1 Vega). Er leek weinig te doen in de rest van het park, maar dat hebben we verder niet echt onderzocht; er was nog wel een leuke speeltuin open naast het Tikibad.

Huis was prima, zwemevaring matig

Accommodatie was prima. Verwarmen was soms lastig door de airco modules. Zwemervaring was slecht. Dochter heeft diploma, maar was net te klein. We wisten dat we in veel glijbanen niet mochten, maar er was niet duidelijk vermeld dat ze dan toch bandjes om moest. Ook onder constante begeleiding door een volwassene. Ze vond dit heel vervelend en wilde gewoon zwemmen en duiken. Zelfs als ik er naast zwom werd er meteen aangegeven dat de bandjes weer om moesten. Mijn dochter had de dag erna weining zin om nog te gaan zwemmen. Het leek ok wel een verdienmodel: gewoon iedereen onder de 1.20 bandjes om. Veel mensen rekenen daar niet op dus kan je daar bij de kassa bandjes kopen. Na een mail te hebben verstuurd kregen we allen standaard antwoorden. Wenig facilitair en ook een beetje onzinnig. Hierdoor zal een volgend verblijf in de toekomst uitblijven en raad ik bezoek af. Er zijn parken met minder zwemfaciliteiten maar met meer klantgerichtheid en flexibiliteit.

Geweldige ervaring voor jong en oud

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Wat een fijn personeel hebben jullie. Werden overal goed geholpen. Vrolijk en behulpzaam. Ik heb jullie aan iedereen aangeraden❤️

Idéal pour petits et grand

Nous avons passé 3 nuits à Duinrell et on ne s’est pas ennuyé. Tikibad était génial, mes enfants adolescents ont adoré, il y’a également une spacieuse zone pour les petits. De plus, nous avons également profité du parc d’attractions, il y’a des attractions pour tous les goûts. Le soir il est également possible de profiter des restaurants et du mini bowling payant mais prix pas cher. Je recommande ce parc fortement. De plus le personnel est souriant et poli. Merci

TOP!!!

Mooie omgeving en geweldige duingalow

Geldklopperij, smerig en misleidend

Met kerst 3 accommodaties via vakantieveilingen geboekt voor een midweek tijdens kerst. 1 gezin kon niet mee ivm ziekte. Direct gevraagd of de datum voor deze accommodatie verplaats kon worden maar dit kon niet. Tijdens het boeken was er ook geen mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten dus pech, geld weg. Maar mochten nog wel even 27 euro toeristenbelasting betalen terwijl er niemand in de accommodatie verbleef. In de 6 persoons accommodatie zijn wij met 4 personen 3 nachten verbleven, dit koste ons 41 euro aan toeristenbelasting. Terwijl staat aangegeven 1,70 pppn. Helaas was de info die vermeld stond betreffende openingstijden en aanbod van activiteiten tijdens het boeken ook niet correct. Er zouden extra entertainment en activiteiten met kerst worden aangeboden.... maar er was helemaal niks. Park gedeeltelijk open om 11 uur en dicht om 16:00 uur en tikkiebad om 17:00 uur. Daarna was er niks meer te doen. Alleen bij de faciliteiten waar ze je geld uit je zak kunnen kloppen (horeca en speelhal) hadden ze de moeite genomen om een kerstboom neer te zetten met een paar lichtjes die vanaf een afstand erin waren gegooid. Grotendeels was het park donker en sfeerloos. Daar zit je dan met je kinderen. In een accommodatie die onder de viezigheid, schimmel en dode beesten zat. Wel hadden wij "gelukkig" een drumconcert op het dak van druipende takken dat dag en nacht doorging. Zelfs onze kinderen waren blij dat we weer thuis waren. Helaas wordt alles door duinrell ontkent en nemen zij onze klacht niet serieus. Beleef een onvergetelijke kerst op Duinrell, nou het was er zeker één voor in de boeken.... Wees verstandig en houd uw geld in uw zak, Duinrell draait tegenwoordig alleen nog maar om op zo'n goedkoop mogelijke manier het meeste geld uit uw zak te krijgen. Ga dan beter naar de Efteling, dat krijgt u in ieder geval nog waar voor uw geld.

Park, attracties en zwembad prima. Maar een deel van het personeel is echt drama.

Personeel in de snackbar snapte er niks van, dame achter de balie at de rauwe patat die vrienden terug brachten op. Ook alles ging mis met bestellingen, daar ontbrak iets, daar de verkeerde burger. Personeel in de winkel en zwembad zaten achter de balie rustig hun film te kijken, als klant moet je maar even wachten. Accomodatie was prima, beneden was het wel iets lastiger om een constante temperatuur te behouden. Attractiepark was uitgestorven, waardoor korte rijen.

Fantastische lokatie voor een teamuitje

Met ons team hadden we een midweek de orangerie gehuurd. Wat een prachtige lokatie met alles erop en eraan! Zo zie je ze maar weinig.

Heerlijk verblijf

Super mooi en schoon huisje

Een park met potentie maar maakt het niet waar

Een premium huisje geboekt, dit was redelijk schoon maar steenkoud. Verwarming op 22 (maximaal) maar die stookt het niet geïsoleerde huisje tot maximaal 18 graden terwijl het buiten nog lang niet vriest. Uiteindelijk een elektrische kachel in de woonkamer gezet om het warm te krijgen. attractiepark is oud en vervallen. Er staan enkele nieuwere attracties die in orde zijn maar je ziet duidelijk dat er totaal geen onderhoud gepleegd wordt aan de rest. Veel attracties dicht voor onderhoud dus in het park ben je snel uitgekeken. De hal waar je betaald spelletjes kunt spelen is natuurlijk de gehele dag open en ziet er netjes uit. Tikibad is de laatste jaren aangepakt maar kan nog wel een flinke upgrade gebruiken. Kleedhokjes boven zijn dik in orde maar de hokjes onder zijn echt aan vernieuwing toe. Glijbanen zijn leuk maar wel lang wachten. Lazy river heeft eindelijk zijn banden terug maar mist naar mijn mening nog een berg aankleding en deco. Dit geld trouwens voor het gehele bad. Als er slim met deco omgegaan zal worden neemt het enorme lawaai ook af door de akoestiek te veranderen. hygiëne is ver te zoeken. overal viezigheid en rotzooi. Al met al niet helemaal waar voor je geld. Ik zou liever net iets meer betalen en naar een park als de Efteling gaan waar alles tiptop in orde is.

Super gezellig

We waren op het landgoed van sinterklaas tikkie bad De interactie met de kinderen en pieten.Geweldig ze waren onder de indruk samen in de falkon gezeten met de pieten zakken vol met pepernoten daarna tikkibad glijbanen golfslagbad ze genoten jammer wel de show gemist van sint en chita maar ze waren voldaan dank jullie wel en tot de volgende keer

Leuk

We zijn voor land van Sinterklaas van vrijdag tm zondag geweest, heel leuk… mooi en zeker schoon bungalow, alles aanwezig wat nodig is… min punt dat slecht geïsoleerd is dus alle geluiden van buiten waren te horen en koud…heel koud…we deden de temperatuur op 22 maar ging niet boven 18…de rest was geweldig…kinderen vonden leuk…de pretpark de Tikibad de pieten en alles rond Sinterklaas feest: huis van Sinterklaas, show van Sinterklaas…disco…biliard, eten…zeker gaan we volgend jaar weer

Heerlijk weekend

Nette accommodatie, leuk park. Jammer dat je maar 1x in het weekend het Tikibad in kan. Maar genoeg faciliteiten die wel dagelijks inbegrepen zijn. Wij hebben genoten!

Perfect!

Is een ervaring super goed

Leuke Sinterklaas tijd in het park en bezoek aan Tikibad

Super combinatie van een huisje, attracties en Tikibad tijdens het Sinterklaas bezoek. Een zekere aanrader voor alle gezinnen met jonge kinderen !

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in de Residence in Duinrell.

Super leuk, maar volgende keer een upgrade

Heel leuk voor de kindjes! Alles goed op loopafstand. Leuke activiteit (lichtjestocht) Minpuntje was dat er in ons huisje een ontzettende sigaretten lucht hing. Wij roken niet en met kinderen vond ik dat echt naar! Sloeg ook flink op onze adem, laat staan voor de kindjes hun gezondheid. Uiteindelijk eerst flink gelucht en luchtverfrissers gesprayd! En maar geaccepteerd.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.