Super séjour

Très bons moments passés avec nos enfants de 2 et 3 ans. Chaque jours, ils se sont amusé comme des petits fous. Rien que pour cela, nous reviendrons à Duinrell. La combinaison parc d’attraction et parc aquatique nous a particulièrement plu. Nous avons pris en location un bungalow et nous sommes très satisfait des logements proposés à la qualité irréprochable.

Voelen ons bedonderd en Duinrel lost het niet op.

We zijn een week te gast geweest op Duinrell. Daar we voor familieredenen in Wassenaar moesten zijn, zochten we een camping dichtbij. Duinrell dus. De eerste plek in het "romantische" bos was echt verschrikkelijk. Dus naar een alternatief gezocht met de medewerker van de receptie. Het Hertenkamp had nog plekken (een paar) en leek ons wel wat. Mooie plekken en ook in een soort park. Echter, er kon geen plek geboekt worden zonder privé sanitair...... Wel 160 EUR extra voor een week. Veel geld, maar als die andere plekken niet meer vrij zijn. Echter,.... wat was er aan de hand ? We stonden er een hele week met 2-3 andere kampeerders. Het was dus helemaal leeg !! We stonden dus op een campingdeel welke al gesloten was. De algemene sanitair voorzieningen waren ook al gesloten. Wel lekker rustig. Maar een erg klantonvriendelijk manier om extra geld uit iemands portemonnee te schudden. Hierover geklaagd, maar dan schrijft Duinrell: jammer dat u met dat gevoel naar huis bent gegaan. Dat was het. Eens maar nooit weer. Jammer. Wees gewaarschuwd.

Teleurstellend

Wat een klucht is Duinrell geworden. We hebben daar nu onze 4de keer verbleven. Uiteraard ben je over de jaren heen alles gewoon wat daar te beleven valt en dat je iedere dag 2u in het Tikibad mag. Je gaat dus niet meer neuzen op het internet. Niets is minder waar. Daar aangekomen ons aangemeld en we kregen een voucher om te gaan zwemmen. We waren met 6 personen en op vrijdag gingen de kinderen al direct zwemmen. We moesten dus via de voucher reserveren en dit voor 4 personen. Ok dit was geslaagd maar.... dag 2 willen de kinderen terug gaan zwemmen. Helaas moest dit betaald worden want er is voor de 3 dagen maar 1x toegang tot het tikibad. We zijn door de reservatie de andere 2 tickets kwijt. Maw betaald voor 2 personen en het bad niet gezien. Bij de teruggave van de sleutels op zondag hebben we ons ongenoegen meegedeeld maar met een compensatie kwamen ze niet over de brug. De duingalow was vuil en smerig. Buiten op het terras had iemand overgegeven en was niet opgekuisd. Door de ramen kon je haast niet kijken. Afstoffen kennen ze er ook niet. Al wat uit de afwasmachine kwam was nog vuil en smerig dat we het uiteindelijk met de hand moesten afwassen. Voor de prijs van bijna 800 euro hadden we zeker meer verwacht. Het was een absolute domper terwijl voorgaande weekends wel goed waren. Ook hebben we pasfoto's moeten laten nemen (wat toch ook een behoorlijke meerkost is) voor op een controlekaartje te kleven wat we dan uiteindelijk nergens hebben moeten laten zien. Alles draait er tegenwoordig om kassa vullen en meer niet. Bij het afgeven van de sleutels stonden er 2 personen voor ons met elk op zich klachten. Positief is dit dus echt wel niet!!!

De service is helaas ver te zoeken

Wij gaan vaak naar Duinrell op vakantie. Er werden meerdere fouten gemaakt waardoor wij veel tijd verloren. Bij aankomst was er geen linnenpakket geleverd, deze werd pas laat in de avond gebracht na meerdere malen gebeld te hebben. Hier hebben wij dus uren op zitten wachten. Ook hadden wij een hele avond en de dag erop geen warm water. Dit om maar een paar voorbeelden te noemen. Dit werd totaal niet gecompenseerd.

Alles wordt duurder en je krijgt er minder voor!

Voorheen was er gratis zwemmen voor de camping gasten. Nu een duur kaartje voor 2 uur zwemmen, en als er dan ook nog maar 3 banden in het zwembad zijn zijn de wacht rijen wel erg lang.

Topdagen voor de kids

Wij hebben er een topweekend doorgebracht. Enkel netheid van de caravans zou beter kunnen.

Gezellig

De duingalow was echt geweldig. Na 10 jaar geleden weer hier te zijn, voorheen waren we er ieder jaar. Er is wat ouwe meuk in het park , zeker de " winkelstraat" Ook de shows zijn nog steeds erg leuk voor de kids. De melodie van kwakes kwebbel blijft in je hoofd zitten en iedereen kwaakt dan mee. Leuk. Kortom een leuk familieweekend beleeft in Duinrell en er is voor iedereen wat wils. En oh ja het veeeeeeel te druk in het tikibad. Zeker ook die ellendige kleine kleedruimte's.

Mooie Duingelow park is mooi geworden met de nieuwe huisjes

Attracties zijn soms niet meer in tact geen smarties uit de automaat. Geen eieren van de kip. De ezel heeft geen munten meer. Vorig jaar nog wel! Wij komen graag volgend jaar terug en is vast alles weer oké. Het nieuwe auto park is ook geweldig met die nieuwe grachthuisjes prachtig was vorig jaar klaar.

Veel te doen. Erg leuk voor de kinderen

Hebben een erg leuk weekend gehad. Enige dissonant was dat er 25 minuten na aankomst al security bij ons langs kwam of het rustiger kon. Was erg overdreven. De kinderen waren wat uitgelaten en er was een muziekje aangezet (zeker niet hard) Jammer dat de klager zelf niet even langs kwam. Veder heeft het ons plezier zeker niet verstoord. Voor herhaling vatbaar.

Alles goed geregeld

Hadden een duingalow. Met 4 volwassenen en 2 kinderen Goed compleet huisje Dichtbij het park Entree zwembad goed geregeld

Heel fijn park

Zeer leuk park Maar het gedeelte van Henny huisman show mag wel een keer vernieuwd worden

Fijne camping met mooi toiletgebouw

Fijne camping alleen jammer dat de plaatsen niet afgebakend zijn met boompjes of zo

Altijd een feestje

Ik kom hier regelmatig voor het park en de camping. De combinatie vind ik ideaal. Kinderen vermaken zich kostelijk. Sfeer is altijd goed. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig.

Het is heel jammer dat de camping plaatsen als het regent een bak modder is .Er ligt zoveel zand ook het zou fijn zijn als er mooi Gras op groeit.verder een super park.

Supermooie Duingalow maar park en zwembad zijn erg verouderd

Attracties in park zijn echt verouderd.

Zeer tevreden over accommodatie en organisatie

Leuke tijd gehad met het gezin

Zeer slecht, draait om geld en klanttevredenheid hoort er niet bij

Zeer slecht. Geboekt een week nadat de scholen weer begonnen waren in Nederland, maar zij verkochten het nog wel als “zomervakantie”. Daardoor ook meer betaald dan wanneer we nog later zouden gaan. Heel heel heel veel gedoe geweest omdat ons geboekte huisje niet beschikbaar was en we bij moesten betalen of akkoord moesten gaan met een goedkopere accommodatie. Hier niet mee akkoord gegaan en helaas hebben we hierdoor een dag moeten inleveren. Het park was maar tot 4 uur open, waardoor we op de aankomstdag al niets meer te doen hadden. Dinsdag en woensdag hadden we de hele dag tot 1600 uur en op donderdag ochtend moesten we alweer vertrekken. En dat voor €600 is een hoop geld. Ik werd echt slecht te woord gestaan bij de receptie. Ook op de klacht via de mail komt geen respons en er wordt duidelijk geen oplossing geboden. Bezoek aan het Tikibad verliep ook niet zoals het zou moeten. We hebben ruim een halfuur gewacht totdat het Tikibad buiten open zou gaan waar mijn dochter graag naartoe wilde. Aan meerdere personeelsleden gevraagd en steeds werd er gezegd nog tien minuten. Na de vierde keer vragen, had ik de juiste te pakken die zorgde dat het daadwerkelijk open ging. Maar als je te laat uit het Tikibad vertrekt kan je mooi even netjes bijbetalen. Het is echt een ontzettend leuk park, mijn dochter vond het fantastisch, maar helaas draait het maar om 1 ding en dat is de pot vullen op Duinrell, zodat ze kunnen uitbreiden en op deze manier nog meer mensen binnen kunnen halen. Horeca slecht en ontzettend duur. Na vier uur kan je alleen nog mini bowlen.. er zijn geen speciale openingstijden oid voor vakantiegasten. Ook een ontmoeting met kikker is uitgebleven.. ik had net zo goed twee dagen Duinrell kunnen boeken zonder overnachting, dan was dit geheel op hetzelfde neer gekomen. Zonde want het is echt wel een gezellig park.

Prachtige vakantie

We hadden wel geluk met het weer doch het aanbod van variërende aktiviteiten en accomodaties zijn geweldig. Goede organisatie.

Schimmel in slaapkamer

Schimmel in slaapkamer van de verouderde huisjes, schoonmaak wilde even plekken behandelen als wij in het huisje verbleven, dit geweigerd. Klantenservice ondermaats en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd door mensen die niks mogen beslissen. ik zou me diep schamen als service organisatie. Geen service en de oplossing is uiteindelijk €75,- teruggave. dat hebben we geweigerd. Onze gezondheid is schijnbaar maar €75,- waard, dat zegt wel iets over het bedrijf.

Veel attracties

Door de slechte reviews had ik voordien wat schrik om te gaan naar Duinrell, maar het is ons heel goed bevallen. We zijn 2x om 10u naar het tikibad geweest en gestart met de glijbanen met de banden. Daarna waren de wachttijden wel heel wat langer. Het tikibad en de attracties zijn echt de moeite waard, zowel voor kleine als grotere kinderen. Er zijn veel attracties waarvoor wat lef nodig is.

Leuk park, maar vies chalet.

Onze eerste keer in het vakantiepark van Duinrell, maar helaas wel de laatste keer gelijk. Laat ik positief beginnen. We werden goed ontvangen bij de receptie, vriendelijk en gastvrij. Het park is hartstikke leuk en er is voor iedere leeftijd wat te doen. Het natuurgebied is ook erg leuk als je meerdere dagen verblijft en je genoeg hebt van de attracties. Het park is netjes en schoon, inclusief toiletten. Het park ging op zaterdagavond 2 uur extra open voor de mensen op het vakantiepark. Het zag er gezellig en magisch uit met alle lichtjes. De plaza op het park is niet zoveel bijzonders. De supermarkt is verschrikkelijk duur en de kwaliteit van de versproducten niet zo best. De volgende dag zijn we naar de Jumbo geweest. We konden om 15:30u in onze chalet, omdat deze nog werd 'schoongemaakt.' Eenmaal in het chalet bleek het ontzettend smerig te zijn. De kruimels en vlekken lagen en zaten nog op het aanrecht. De etensresten samen met heel veel stof hingen nog in de afzuigkap. De koelkast en oven waren niet eens schoongemaakt. Buiten op het terras lagen ijspapiertjes en de resten van een croissant nog op tafel. Op de deuren zaten vlekken en de badkamer was oud en smerig. Haren en douchevlekken tegen de douchewand en sommige voegen zagen zwart van de schimmel. Nadat we dit gemeld hadden, kwamen er gelijk 2 dames om de keuken en koelkast schoon te maken. Zelf hebben we hygiënische doekjes gekocht en hebben deuren, klinken, meubels en de badkamer schoongemaakt. Dat het oud is, dat maakt ons niet uit, maar dat het smerig is, dat vind ik niet kunnen. De volgende morgen zijn we bij de receptie een melding gaan maken. Ze gaven aan dat ze een andere chalet konden bieden van dezelfde soort of dat ze het extra konden laten schoonmaken. Aangezien we de volgende ochtend weer zouden vertrekken en we natuurlijk zelf al schoongemaakt hadden, hebben we dit niet gedaan of laten doen. We hopen dat ze door deze melding de chalets voor nieuwe gasten beter schoon gaan maken.

Klein maar gezellig Pretpark, propere camping

We sliepen in een glampingtent. Comfort was er. Vanaf 23u00 is het stil op de camping. Pretpark is niet groot, maar voor elk wat wils. We vonden het jammer dat alle wilde attracties bij elkaar staan. Maar zeer leuk om te doen. Het tikibad hebben we enkel binnen gedaan, want 2 uur is echt te weinig om alle glijbanen te doen. Gelukkig mochten we 2 keer gaan. Het was wel elke keer zoeken naar een kleedhokje. We hebben een aangenaam verblijf gehad

We hebben genoten van een heerlijk verblijf in de Glamping Lodge tent. De kinderen vonden het Tikibad geweldig en ook het attractiepark kon ons bekoren!

Ouderwets en niet onderhouden

Bungalow heel vuil

Mwoah

Huisjes hartstikke mooi en superschoon. Min punten zijn weinig activiteiten voor oudere kinderen. Het is vooral gericht op de kleine kinderen. Ook is het jammer dat je bij het boeken van een dure villa voor 3 nachten maar 2x mag zwemmen. Binnenbad mag je maar max 2 uur blijven en buitenbad max 4 uur. Extreem ouderwetse regel want het was absoluut niet druk. Normale tarief 28.50 voor 2 uur zwemmen is het ook niet waard. Zwembad was best verouderd. We hebben het een keer meegemaakt maar zullen niet weer terugkomen.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.