Te duur

Voor 600 euro pas vrijdag om half 4 kunnen inchecken en zondag om half 11 uit checken en gelijk het park verlaten vind ik wel heel veel geld het huisje was niet schoon de douche en wc heb ik zelf staan schoonmaken de slaapkamers waren stoffig borden vorken lepels en messen pannen opnieuw moeten afwassen Veelste veel geld voor zo een korte tijd

Een fantastische weekend

Op de camping een heerlijk weekend gehad met de familie! Schoon sanitair, mooie plek en een gaaf park!

Geweldig Park voor alle leeftijden

Drie dagen met mijn 3 kleinzoons van 5 , 8 en 12 jaar gekampeerd op Duinrell Geweldig vonden ze het en volgend jaar willen ze 1 week met Opa naar Duinrell

Hele leuke dag gehad

We stonden op de camping. Heel gezellig. We zijn in het park geweest en later in het Tikibad. Was een hele leuke dag. De kids hebben zich prima vermaakt. Gaan we zeker nog es weer doen.

Heel duur

Zwembad buiten ijskoud het zou warm buitenzwembad zijn Binnen Zwembad kleedhokjes vuil zelf bij verschillende uitwerpselen open gesmeerd In Zwembad zelf vloer heel glad In bongalo????? Stoffige en vuil Wifi heel duur als je weet dat je voor 30e hele maand onbeperkt op kunt en onbeperkte personen aan inlogen hier maken meer dan vindt mee

Zalig en prachtige verblijf

Zeker voor herhaling vatbaar

Een tweede thuis

Vriendelijk ontvangen en alle vragen worden netjes beantwoord. Ook het geringste probleem is geen probleem. Onze 6 vakantie is geplaatst " dit na elkaar". Het is voor ons een tweede thuis. 1 min punt is het prijskaartje maar eenmaal daar aangekomen denk je er niet meer aan. Alleen genieten en hopen dat de weergoden goed gezind zijn.

Schimmel matrassen en ziek thuis

Wij gingen nog een laatste keer een weekend weg om de zomervakantie goed af te sluiten en ook nog herinneringen mogen maken als ik straks weer in de molen zit van operaties. Iets waar ik erg naar uitkeek en nog hard voor gespaard heb. Vrijdag tot zondag hadden we. We mochten half 4 in het huisje en moesten zondag voor half 11 weer van het park. Vrijdag avond na de lange dag kwamen we in het huisje waarvan we nog 1 kamer niet in geweest waren. Toen we naar bed hingen dachten we al wat ruikt het hier toch naar? Hele nacht slecht geslapen en lagen wel met onze gezichten in de matrassen. Het leek op een gegeven moment wel dierenzeik en schimmellucht. Volgende ochtend bekeken en tot onze schik onze hele matras zat vol schimmel!! Bij de receptie gezegd hier niet in te willen verblijven, wat ze kon doen was een andere matras. We dachten zaterdag is de enige dag dat we en het park en het tikibad kunnen pakken en waren daardoor ook weer laat bij het huisje. Nog hing de lucht er ondanks het vele ventileren. Receptie is dan overigens al dicht. In de nachten alles nog verder bekeken en bleek wat we al zeiden de kamer gewoon meer schimmel plekken te hebben en een ongedierte gat onder de chalet te hebben! We moesten de zondag al vroeg weer weg waardoor ik een bericht heb gedaan naar de klantenservice.. Wat krijg je als antwoord? We schrikken van de foto's en van dat uw fam ziek is geworden( we kampen nu allemaal met luchtweg klachten). Helaas gaan we niks compenseren, omdat we zondag niet meer wat konden regelen we zijn niet meer langs geweest. We moesten gewoon het huisje uit om half 11? Tot heden geen bericht meer terug gekregen. Je betaald voor een weekend om ziek te worden. Dit is niet iets wat ze niet wisten. Opzettelijk geplaatst, want dit kon je als schoonmaakster kon je dit echt ruiken! Waarschuwing neem geen voorkeur voor comfort duingalow d 008! Dat is een risico nemen met je gezondheid. Geld betalen om ziek te worden wat een wereld

Verzorgd, schoon en zorgeloos

Fijn lang weekend gehad in de Duingelows in Duinrell. Huisjes waren super (ondanks wat miscommunicatie mbt kinderbed en opdek service). Alle hobbels werden netjes en snel opgelost. Park leuk, activiteiten leuk, service goed. Allom aanrader voor leuk weekend.

Leuke combinatie zwembad en pretpark

Leuk en proper park Ook geïnvesteerd in betere eetgelegenheden en leuke shows. Bij het onthaal wordt je zeer vriendelijk geholpen

Top ervaring

Super leuk park maar inchecken niet zo duidelijk.

Camping en het pretpark

Camping en het pretpark is in 1 woord fantastisch zeker een aanrader voor jong en oud en de hondjes niet te vergeten

Leuk park

Het is een leuk park. Wel een paar opmerkingen over het zwembad. 7 rubberen banden voor 3 glijbanen is weinig waardoor je zeer lang moest wachten en eigenlijk de 3 uur dat je kon zwemmen meer het idee had dat je stond te wachten. Aan de aankleding kon ook nog wel wat gedaan worden ziet er steriel uit. En daardoor is er ook geen geluiddemping. Na 3 uur zwemmen ben je behoorlijk overprikkeld. Maar voor de rest een leuke dag gehad in park.

Totaalpakket

Één mooi onderhouden park, voor iedereen toegankelijk.

Zeer ontgoochelend

Met goeie moed vertrokken we naar Duinrell voor de allereerste keer ! Aangekomen op het park zag dit er zeer leuk uit maar toen we ons huisje binnenstapten , neen dit kon niet . Het putje van de douche lag nog vol “met haar “van de vorige logees . Schimmel in de kamers en echt veel stof , zeker niet proper , bwah! Ook het zwembad veel roest gezien en groen op de ruiten alsook veel schimmel,zelfs de silicone aan de ruiten hangt los hoe kan dit nu gezond zijn , zeer slecht voor de gezondheid. Ook heb je maar 2 uur voor het binnenbad om te zwemmen , ga je over je tijdslot dan betaal je bij , dit is 1 grote geldklopperij . Voor het buitenzwembad 4 uur maar dan zeggen ze verwarmd , hmm ik dacht het niet , na 1 uur waren wij er al terug uit , zo koud ! Ook echt gezien is uitwerpselen naast de toiletten en zeer vuile kleedhokjes . Echt niet voor woorden vatbaar . Doe hier iets aan zijn want dit kan niet ! Dit was de eerste keer en de laatste keer dat wij naar hier gekomen zijn . Ik ga dan nog liever naar een Centerparcs waar je een hele dag in het bad mag vertoeven zowel binnen naar buiten en omgekeerd , en hoef je ook niet bij te betalen. Je betaald hier meer of 1000 euro voor een midweek en dan heb je dit ???? Je vraagt dan een compensatie, wat krijg je dan als antwoord, neen dat kan helaas niet , echt waar het geld is het niet waard in jullie park . Leer jullie mensen deftig poetsen om ervoor te zorgen dat jullie geen negatieve reacties blijven krijgen . Heel teleurgesteld is jullie park en diensten !!!!! Mocht ik foto’s kunnen plaatsen die we gemaakt hebben dan deed ik dit zeker maar ja , kan hier dit niet ! Een zeer ontgoochelende familie !!!!! Datum van ervaring: 30 augustus 2024

reuze leuk verblijf gehad

Fijne dagen doorgebracht in het attractiepark en de duingalow.

Leuk verblijf gehad

Vindt het jammer dat er teveel volk in het zwembad wordt toegelaten. En dat er aan de banken teveel sigaretten peuken liggen . Voor de rest was alles proper en netjes volgend jaar komen we zeker terug

Tegenvaller

Naar maanden lang uitkijken naar dit geboekte weekend is het eindelijk dan zover. Dit keer meer uitgegeven dan een standaard weekendje weg 1700 euro voor een weekend is niet mis dan verwacht je ook wel iets, zou je denken. Bij aankomst van het park de sleutels meegekregen van het geweldige huisje met sauna (zoals in de brochure op foto's getoond) Aangekomen bij het huis, zien we de uitgedrukte peuken en papierresten op het terras liggen en de vervuilde tuin set. Toen we de deur opende schrokken we behoorlijk en wisten we zeker dat ze dit huisje waren vergeten schoon te maken. De etensresten, lagen nog op de grond en in de koelkast, de haren zaten nog in de douche, bed lakens zitten geheel onder de vlekken. Tussen de bedden lagen snoepresten en rest pappieren van de vorige bewoners en zo kan ik nog wel even doorgaan echt niet overdreven. Hier hebben we melding van gemaakt en hebben hier 2 uur gewacht op de schoonmakers waar we geen woord mee konden wisselen. Uiteindelijk hebben ze geprobeerd om de binnendeuren die aan alle kanten plakten schoon te krijgen. Uiteindelijk moesten de dames weg en zaten we met de zooi, we hebben zelf de handen uit de mouw gestoken om hier toch een schoon huis van te maken zodat we dit weekend wel hopen te kunnen genieten. Duinrell gaf aan dat het gehele huis 100% is schoongemaakt en vond het allemaal wel meevallen, kan hier helaas geen foto's toevoegen, deze liegen niet. Wij zij de beroerdste niet en weten dat alles kan gebeuren in druktes zoals het hoogseizoen, dat is allemaal niet het probleem. Maar verwacht wel een oplossing, die hebben tot nu nog niet gehad en zijn gewoon afgewimpeld bij de receptie.

Qualitytime voor kleinzoon en Opa

Het was het tweede jaar dat 4 dagen werd gekampeerd op Duinrell; elke dag uiteraard naar het Kontikibad, natuurlijk tig-keer in alle attracties; elke dag werd afgesloten in de Arcadehal; de supermarkt werd elke dag bezocht voor verse broodjes en de overheerlijke Orangina; ook werden de bar en de restaurants niet overgeslagen; aan het einde van het verblijf werden 2655 tickets ingeleverd bij de Arcadehal; hiervoor werden triomfantelijk 4 kadootjes geaccepteerd; de vraag of we volgend jaar weer gaan, is snel beantwoord; natuurlijk gaan we weer met z’n 2en en zullen wederom genieten van alles wat Duinrell te bieden heeft. PS; misschien dat Opa volgend jaar ook in de Falcon gaat; dit jaar was de Dragonfly de limiet.

Wie immer ein schöner Familienurlaub

Wir waren bereits selbst als Kinder und mit unseren eigenen Kindern in Duinrell. Dieses Mal mit den Enkelkindern. Wir haben uns wie immer sehr wohl gefühlt und kommen sicher wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wij hebben een heel leuk weekend gehad bij Duinrell, plus het huisje was ook netjes! Wij komen zeker terug

Heerlijk weekendje weg gehad!

We hebben een heerlijk weekend gehad in de Duingalow. Onze zoon ging de hele dag lekker het park in en heeft een heel fijn weekend gehad. Zwembad is ook super alleen jammer dat het zo druk was. Verder was het top voor herhaling vatbaar.

Heel fijn weekend!!!

De kinderen hebben genoten van het weekend. Camping in het groen en heel proper!!!

Heel fijn weekend gehad!

Weinig privacy op de camping, auto's die te snel en veel op en af rijden maar heel proper sanitair! Leuk park, attracties voor iedereen. Wij hadden een heel leuke ervaring met de ganse familie!

topervaring

heel mooie logies in een duingalow, zeer verzorgd park... gewoonweg alles voor een topvakantie

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.